základní část, 22. kolo
07.02.2010 14:30 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

RKC Waalwijk - NEC Nijmegen 0:1

Nijmegen zvládl utkání na půdě posledního Waalwijku, byť se dlouho trápil. Vítězství 1:0 totiž zařídil až v 90. minutě Sibum. Waalwijk tak zůstal na posledním místě, Nijmegen je čtrnáctý.

Domácí byli v úvodu o něco aktivnějším celkem a brankář Nijmegenu Gabor Babos měl co dočinění se střelou Derka Boerrigtera. Babos se předvedl i ve 26. minutě proti ráně Muldera a měl tak hlavní zásluhu na tom, že jeho tým držel bezbrankový stav. Jeho protějšek v brance domácích Ohad Levita nemusel až do 34.minuty výrazněji zasahovat, v tento moment se totiž dostal k hlavičce hráč s krkolomným jménem Saidi Ntibazonkiza a Levita ho dobře vychytal.

Nicméně ve druhém poločase pokračovala aktivita domácích i dobré výkony brankáře Babos, ten opět zastavil gólové příležitosti Waalwijku, střelu Freda Bensona vyrazil na rohový kop. Babos dováděl domácí borce k zoufalosti, Waalwijk byl lepším týmem ale vstřelit branku byl pro něj obrovský problém. Velký šok nastal v samotném závěru utkání, hostující Nijmegen totiž vstřelil rozhodující branku, Sarpong odcentroval na hlavu Sibuma, a ten překonal Levitu - 1:0. RKC mělo ještě šanci na vyrovnání ale branka byla pro ně doslova zakletá.

Autor: Ondřej Linhart / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele