základní část, 20. kolo
30.01.2010 19:45 CET
0 : 1
(0:0)

Reportáž

AZ Alkmaar - FC Groningen 0:1

Alkmaar ztratil v domácím prostředí další drahocenné body v boji o pohárovou Evropu. Loňského mistra setnul jedním gólem Tim Matavz.

Domácí si ale o gól koledovali už v prvním poločase. Romera v brance třikrát nebezpečně prověřil Enevoldsen, následně byl hlavou blízko k vedení i obránce Stenman. Největší příležitost z hráčů AZ se naskytla Dembelému, jenomže ten podobě jako Schaars či El Hamdaoui za pýr minut neuspěl. Do kabin se tedy šlo za nerozhodného stavu.

Bezbrankovou nudu smíchanou s ojedinělými šancemi ukončil až deset minut po návratu ze šaten Tim Matavz, ten využil Moisanderovi ztráty míče a pohodlně poslal hosty do vedení. Hostující brankář Luciano pak prokázal velkou odolnost, když dvakrát lapil stoprocentní šanci - nejprve v ní selhal El Hamdaoui a také střídají Wernbloom.

To nic ale nezměnilo na tom, že Groningen po třinácti letech vyhrál v Alkmaaru.

Autor: Daniel Polách / azalkmaar.nl

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele