základní část, 14. kolo
07.12.2008 14:30 CET
1 : 3
(0:1)

Reportáž

Willem II - SC Heerenveen 1:3

Heerenveenu se podařilo zásluhou branek Smarasona, Grindheima a Vayrynena vyhrát na hřišti Willemu II a díky čtvrtému vítězství venku se posunul na sedmou pozici.

První poločas nenabídl příliš šancí a diváci se vesměs nudili. Největší šance spadla na hlavu domácímu Dannymu Schenkelovi, který ale mířil nad branku. Nakonec ale branka v prvním dějství přeci jenom padla a to v samém závěru. Grindheimova střela sice byla vyražena, ale pouze k nohám Smarasona, jenž přesně zakončil a otevřel skóre.

Po dvaceti minutách hry ve druhém poločase bylo srovnáno. V domácím dresu se nemohl trefit nikdo jiný než Frank Demouge, který překonal brankáře Steppeho hlavičkou. Tento stav ale příliš dlouho nevydržel, pouhých pět minut. Z pravé strany nacentroval do šestnáctky Roy Beerens a nechytatelnou hlavičkou nasměřoval Heerenveen k vítězství Grindheim. O chvilku později mohlo být opět vyrovnáno, ale Boutaharova rána trefila tyč. V posledních minutách hry nakonec pečetil výhru hostů Mika Vayrinen.

Autor: Ondřej Holzman / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele