základní část, 11. kolo
15.11.2008 19:45 CET
3 : 2
(3:2)

Reportáž

SC Heerenveen - FC Utrecht 3:2

V 11. kole holandské Eredivisie přivítal celek SC Heerenveen na domácí půdě FC Utrecht.

Heerenveen lpěl na tom, aby v domácím prostředí sebral všechny 3 body ambicióznímu Utrechtu. Hned z první vážnější akce otevřel skle hostující Ali Boussaboun, to se psala 6. minuta. O pár vteřin později však ke smůle hostů vyrovnal zkušeně Danijel Pranic.

Ke konci prvního poločasu se protrhl s brankami pytel a v 41. minutě poslal do vední domácí celek Roy Beerens. Hned do tři minuty později však hosté odpověděli a to vyrovnáním zásluhou Tima Cornelisse. K závěrečnému hvizdu prvního poločasu zbývalo jen pár vteřin, když se znovu trefil Danijel Pranic a domácí tým se dostal opět do vedení.

Pět minut po zahájení druhého poločasu se hostující tým tlačil do ofenzívy s cílem získat všechny tři body. Utrecht se stále vzpamatovával z výprasku 5:2 na hřišti Feyenoordu a právě nástup, jaký zažil tento celek v 6. minutě, měl být receptem jak uspět.

Avšak po necelé minutě, kdy se hosté dostali do silného tlaku, zaútočili domácí a postupně převzali kontrolu nad utkáním. Ke konci zápasu nám utkání nic nepřineslo. Domácí se mohli strachovat o výsledek těsně před koncem, ale brankář Kenny Steppe ukázal své kvality a udržel svůj tým ve vedení. Utkání posléze skončilo a domácí se mohli radovat z těsného vítězství 3:2.

Autor: Petr Zajíc / soccernet.com

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele