Zklamání v nás zůstane hodně dlouho, připustil trenér Lazia Inzaghi

21.05.2018, 13:00
Aktuality
S velkým zklamáním se aktuálně vyrovnávají fanoušci a hráči římského Lazia. Celek z hlavního města Itálie měl na dosah účast v příštím ročníku Ligy mistrů, v závěru sezony ovšem selhal a postup do milionářské soutěže mu nakonec vyfoukl Inter Milán. O všem se rozhodlo včera večer ve vzájemném zápase...

Lazio v předchozích dvou kolech remizovalo s Atalantou a Crotone a o tom, kdo v tabulce Serie A obsadí čtvrté místo, tak muselo rozhodnout až poslední kolo. Domácím stačila i remíza a dvakrát přitom vedli, v 78. minutě ovšem srovnal z penalty na 2:2 Mauro Icardi a o tři minuty později fanoušky římského klubu zmrazil Matías Vecino, tou dobou už na trávníku chyběl vyloučený Senad Lulić.

"Účast v Lize mistrů jsme si zřejmě měli zajistit dříve. Odehráli jsme skvělou sezonu, dnes večer měli vše ve svých rukou a inkasovali třikrát ze standardních situací. Možná bylo naším osudem, že se Lazio nedostane do Ligy mistrů. Výčitky zde jsou, tento výsledek ale nemění nic na celkovém pohledu na sezonu, hráči byli fantastičtí," chválí své svěřence trenér Simone Inzaghi.

"Zklamání v nás zůstane hodně dlouho a máme před sebou celé léto, abychom se s ním vyrovnali. Měli jsme šance a mohli zápas rozhodnout, dominovali jsme a Inter dal tři branky, aniž by Thomas Strakosha musel předvést nějaký zákrok. Jsme nejproduktivnějším týmem Serie A, neprohráli jsme jedenáctkrát v řadě a nestačilo to. Možná nejsme dostatečně vyspělí, v závěrech zápasů jsme přestávali hrát svou hru," posteskl si Inzaghi.

K jednomu hodně diskutovanému momentu došlo už před úvodním hvizdem, když se v základní sestavě objevil Stefan de Vrij. Nizozemský obránce končí své působení v Laziu a podle tisku má namířeno právě do konkurenčního Interu. A byl to on, kdo svým zákrokem daroval milánskému celku pokutový kop.

"Nasadil bych ho znovu, odehrál dobré utkání. Není správné někoho jen tak obvinit. Lidé se sledováním Lazia bavili celou sezonu a na stadionu nebyl takový rámus od zisku Scudetta. Postup do Ligy mistrů by byl třešničkou na dortu, ale budeme se o něj muset pokusit znovu," zakončil Inzaghi.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (59)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Takže 35 Mega za Rafinhu už máme.

Reagovat
Pipo123

Ten kus práce čo Inzaghi odviedol v Laziu za dva roky je niečo neskutočné, dúfam že mu vedenie dá čas a vytipuje správne posily, smerom dopredu sme hrali možno najlepší futbal v SA, no treba zapracovať na obrane. Teším sa na ďalšiu sezónu a mercato

Reagovat
Largo

Reagovat
Lech

Reagovat
JacksLFC

Můžeš stručně napsat, jak se dařilo Lucasovi?

Reagovat
Bakary3

Škoda.. radši bych viděl v LM čerstvej vítr Lazio než zatuchlej Inter hrající pořád pod svoje možnosti...

Reagovat
smazaný uživatel

Však už tam byli a dostali nakládačku od Němců, tak se šli ztrapnit do EL.

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
Beči

Reagovat
Josifek

Reagovat
snuff24

My už tam nebyli tak dlouho že jsme taky čerstvé vítr..a taky jako vítr nás vyfičíme ven.

Reagovat
cristiano.K.

Reagovat
Lech

Reagovat
Pipo123

https://gianlucadimarzio.com/it/calciomercato-lazio-si-lavora-per-larrivo-di-eder-militao-le-ultime

Čo o ňom čítam tak vyzerá zaujímavo, no pri pohľade na kluby ktoré majú o neho záujem tak tomu dával veľmi malú šancu

Reagovat
cresposuper

Skriniar je prvy hrac z pola v dejinach Interu, ktory odohral 3420 minut v lige za sezonu

Reagovat
jany kozak

tento rok Skriniar, Lobotka aj Hamsik nastupili vo vsetkych 38 zapasoch

Reagovat
Inter Eterno Amore

brutal

Reagovat
smazaný uživatel

Když Celta nehraje poháry, tak je škoda, že tam nejspíš zůstane. Jako může mu to samozřejmě prospět, ale už na to má teď, mohl by mít se vší úctou i větší ambice než Hamsik a na ten jeho post by ho teď aspoň na rotaci mohl vzít každý top tým.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
cink

Dakujem za info janko

Reagovat
jany kozak

nemas za co

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
smazaný uživatel

Oh noooooo

Reagovat
jjnovo

Nejvíc smutný musí být DeVrij

Reagovat
Pettirosso

PSG will announce the signing of Buffon on Wednesday. (Sportmediaset)

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
10

vyřazovací kolo LM nemusí ani losovat

každopádně velký zklamání

Reagovat
Josifek

Já nevím, pokud k tomu opravdu dojde, tak já v tom prostě nevidím důvod ke zklamání ze strany fans. (ale třeba bych to jako Juventino vnímal jinak).

Reagovat
10

přirovnal bych to k tomu, že žiješ 18 let s nějakou holkou, pak se s ní rozejdeš a potkáváš jí denně s nějakým jiným frajerem...třeba ses s ní i rozešel sám, byl si za to rád, máš lepší, ale stejně tě to tak nějak sere jí s ním vidět, zvlášť když je to ropnej princ

Reagovat
smazaný uživatel

To prirovnanie pokrivkáva. Gigi tam ostal v najťažších časoch a bol im verný.Na konci kariéry,keď už zvažoval, že to na vrcholovej úrovni nechá, si ešte vyskúša niečo nové-zahraničný team.

Z tohoto byť sklamaný a brať to ako zradu, tak to už považujem za úlet.

Reagovat
10

To mi je celkem jedno, já to píšu za sebe

Reagovat
smazaný uživatel

Vôbec som nepredpokladal, že to píšeš za niekoho iného. Každý tu píše sám za seba.

Reagovat
svkmd

neberem to ako sklamanie. Buffon chce hrať na najvyššej úrovni a my sme mu to proste neumožnili tak je to chyba vedenia a nie jeho. Nemôžeme mu to mať za zlé. Aj keď PSG nenávidím najviac hneď po Reale tak fandiť mu budem. Ale nasere ma ak vyhrá tu LM skôr s PSG ako my

Reagovat
El-Pistolero-68

Kdyby šel do Realu, tak to ještě beru. Ale je PSG nějaký posun pro něj? Horší liga a šance v LM má Juventus pořád větší, si myslím, nebo minálně stejné, kor když PSG přebírá Tuchel. Peníze? Těch má snad dost. Nevím, no, zvláštní krok.

Reagovat
svkmd

NIe ale je to možnosť hrať na najvyššej úrovni možno toľko ponuk z top klubov nemá

Reagovat
stuff

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Artaxerxes

Reagovat
Yanek

To jsou blázni... střelíme Dollarummu a berem Areolu

Reagovat
CubONE

Gigio pojde. Po zapase vcera to fakt vyzeralo, ze sa lucil s viacerymi.

Ja by som pustil aj Susa osobne.

Reagovat
El-Pistolero-68

Tak záleží na případné náhradě. Jestli dojde Callejon, tak jsem proti.

Reagovat
CubONE

No prave Callejon by mi prisiel ako celkom fajn nahrada, velmi nam chyba nejaky rychlik plus Callejon je golovy. Neviem ale o kom inom sa spekulovalo. Este mi napadlo, co tak skusit Contiho na RW s Calabriou za nim?

Vcera sa mi to bez Susa celkom pacilo, Hakan mal volnost, behal zo strany na stranu a Cutrone posobil mega dobre v takej mullerovskej roli, ked hral z pravej strany.

Reagovat
GEGE

Jestli ti dva kokoti přivedou Callejona tak to bude absolutní vrchol demence...

Reagovat
Pettirosso

na 2 roky.

Prostě chce pokračovat, ale rozmyslel si to, když už s tím Juve nepočítalo a koupilo Wojtu s příslibem postu jedničky. To je fakt diletantství. Kvůi pšonkovi odejde Gigi o 2 roky dřív.

Reagovat
Koubinhor

karma je zdarma

Reagovat
DelPiero137

ja by som Wojtu kludne obetoval za Gigiho. Tak by sme sa prvy krat zachovali nefere k hracov, ale Buffon zato stoji. A Poliak by nemal problem si zohnat post jednicky, trebars aj v PSG

Reagovat
ED91

Ak je to pravda tak on musí byť tou LM posadnutý...

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Lech

Dno

Reagovat
Rip

Přál bych si aby Rafinhu poslali zpátky do Barcy a z Realu přivedli Matea Kovačiče :-)))

Reagovat
smazaný uživatel

Akorát, že Rafinha už je hráčem Interu ne? Bylo ve smlouvě mám pocit, že v případě postupu do LM se automaticky aktivuje opce na 35 Mega ne?

Reagovat
Panděvova ofina

Hej nojo

Reagovat
Panděvova ofina

Tak nakonec není. Ale mám takový pocit, že na Rafinhovi se dohodneme. Cancelo už je pasé. Každopádně příjde Asamoah, takže Dambrossio se přesune zpět. Doufám, že Strootman jako dárek za LM byl jen blbej vtip a stále doufám v koupi Barelly. Jinak Lautaro, Asa a Vrij jsou už naši.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Rafinha, když mu vydrží zdraví, tak může být klíčový, o tom, že fotbalově na to má není pochyb.

Reagovat
Rip

Ne.

Reagovat
smazaný uživatel

No, pěkně jste si to posrali..

Reagovat
REPLIKATOR

S Lucasem v týmu žádný tým nemůže být úspěšný.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele