Získali jsme zpět naše fanoušky, raduje se prezident Lazia Lotito

15.08.2017, 13:54
Aktuality
Po dlouhých letech si hráči Lazia v neděli sáhli na nějakou trofej. Klub z hlavního města Itálie nastoupil k duelu o Superpohár proti Juventusu a po dramatickém závěru vyhrál 3:2. Římský celek nevyhrál jenom pohár, dle prezidenta Claudia Lotita si získal zpět také všechny své fanoušky...

Lazio neutrácí přemrštěné finance na přestupovém trhu a stává se mu, že přijde o důležité hráče. Loni odešel do Interu Milán záložník Antonio Candreva a letos kabinu opustil kapitán Lucas Biglia, přesto Lazio hned dvakrát za poslední tři roky dokráčelo do finále Coppa Italia. V obou případech nestačilo na Juventus, předevčírem večer se s ním poměřilo znovu a tentokráte ze souboje vyšlo vítězně.

Lazio díky brankám Cira Immobileho vedlo ještě pět minut před koncem 2:0, pak ovšem začal úřadovat Paulo Dybala a díky jeho penaltě z první minuty natavení směřovalo utkání do prodloužení. To odmítl mladíček Alessandro Murgia.

"Máme konkurenceschopný a silný tým a dokázali jsme to. Je jednotný, odhodlaný a navíc jsme si získali zpět naše fanoušky. Připravili choreografii a v ní ukázali, co si myslí," řekl Lotito.

"Velkých výsledků dosáhnete díky dobrým vztahům v klubu, týmu a fanouškům. Klub se nikdy nebál investovat velké částky," dodal šéf římského celku.

Autor: Tomáš Pavlík / football-italia.net

Komentáře (20)

Přidat komentář
smazaný uživatel

FORZA ROMA

Reagovat
smazaný uživatel

vyhra sranda pohar, o ktorý ani nemal hrat a uz robí ramená :-D

Reagovat
smazaný uživatel

Podobně jako Slavie

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Filip12

vypadá trochu jak Václav Knop z Hospody

Reagovat
Seydou Doumbia

ten sedmidřep?

Reagovat
Filip12

Reagovat
Largo

Nebal investovat velke castky???

Reagovat
JuventusFC1897

Co to mele za hovna?

Reagovat
smazaný uživatel

Nevi tu nekdo kolika procentni podil z dalsiho prodeje ma inter na coutinhovi?Prej jde za 104 mega liber do barcy.

Reagovat
smazaný uživatel

na to prece staci parkrat zvednout pravici

Reagovat
Pipo123

Inzaghi vrátil fanúšikov na štadión, Tare je možno najlepší športový riaditeľ v Serii A, vďaka nemu je Lazio aspoň trošku konkurencie schopné a ty povieš "nebal investovať veľké čiastky" ? ? ?

Reagovat
Largo

Reagovat
lucius6

Reagovat
Nuno čomes

Tak Murillo do Valencie se prý nějak zasekl, Spall ho nechce pustit před ligou pokud nemá náhradu. Prý se spekuluje o nějaké výměně Kdog <-> Cancelo... Máte někdo nějaké další info o kádru?

Reagovat
Jajinek

vzhledem k tomu, že pustil Medela, tak je jasné, že musí Murillo zůstat, dokud nepřijde náhrada....asi těžko můžem jít do sezóny s dvěma stopery a Žabákem. Spíše by měl zajímal Nagatomo...ten je nyní naprosto nepotřebný.

Jinak K-Doga bych klidně pustil...na 3 posty bohatě stačí Vecino, Borja, Brozovič, Gaglia a Mario

Reagovat
Nuno čomes

Tak Naga snad konec. Kdo ví jak to dopadne s Murillem, když zatím není náhrada. Kdoga bych pustil s čistým svědomím. Tím by byl střed vyřešen.

Reagovat
smazaný uživatel

Má přijít Mangala ze City. S Valencii prý padlo u Kdoga i.jméno Garaye, ale tomu nevěřím..

Reagovat
Dufan

Lazio neutrácí přemrštěné finance na přestupovém trhu.... A pak Klub se nikdy nebál investovat velké částky," dodal šéf římského celku.

Reagovat
bayern987

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele