Žilinu posílil tožský obránce

17.01.2012, 22:06
Aktuality
Jesenný majster Corgoň ligy MŠK Žilina získal posilu. Pod Dubňom bude hrať togský stopér Serge Ognadon Akakpo. Reprezentant krajiny, z ktorej pochádza aj Emmanuel Adebayor, bol v ostatných dueloch jej kapitánom.

Po odchode Zdena Štrbu sa mužstvo potrebuje posilniť, voľba padla na hráča, ktorý v minulosti obliekal dres francúzskeho AJ Auxerre, rumunského Vaslui, či naposledy aj slovinského klubu NK Celje. Dvadsaťštyriročný stredný obranca podpísal zmluvu so Žilinou na dlhšie obdobie.

"Chceli sme nájsť na pozíciu stopéra hráča, ktorý by sa nám typologicky hodil na tento post. Našli sme pomerne rýchlo spoločnú reč s hráčom, jeho agentom a aj klubom. Hráč podpísal zmluvu s MŠK Žilina na tri roky, čakáme už len na podpis zmluvy s klubom NK Celje. O Akakpovi sme mali referencie z nezávislých zdrojov a videli sme ho aj na DVD zo zápasov Celje. Prišiel v nedeľu večer, v pondelok sme dotiahli zmluvné záležitosti a v utorok dopoludnia absolvoval lekársku prehliadku. Do tréningového procesu sa zapojí v stredu," uviedol športový manažér Karol Belaník.

Autor: Ľubomír Hudačko / denniksport.sk

Komentáře (9)

Přidat komentář
Alf da Gama

Hráč z DVD? No to musí být věc...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

No aspoň že už Togo reprezentoval, jinak by byl třeba další, kdo by vyběhl ve slovenským národním dresu...

Reagovat
smazaný uživatel

presne

Reagovat
Ferguson6

Reagovat
JozkokozleJ

ach jaj.

Reagovat
smazaný uživatel

veru, ten Guédé bol riadne prechvaleny a on si to vobec nevazil...ale ked je blazon ako Koro, kto si za to moze...

Reagovat
smazaný uživatel

Akakpo Viděl jsem nějaký jeho zápasy a hrál dobře.velmi dobrý tah

Reagovat
smazaný uživatel

já se budu ted koukat na slovenský sportovní noviny snad tam o něm něco bude

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele