Žigič: V Santanderu se cítím jako doma

30.12.2008, 14:36
Aktuality
Nikola Žigič se po roce a půl vrací do klubu, v němž si získal respekt celého Španělska. Srbský útočník ve druhé polovině letošní sezony znovu oblékne dres Racingu Santander, kam míří na hostování z Valencie...

"V Santanderu se cítím jako doma. Nyní se budu dívat pouze vpřed," hlásí vytáhlý Žigič.

Žigič přišel na Pyrenejský poloostrov v roce 2006, kdy ho z CZ Bělehrad koupil Santander. Tomu hodně pomohl k celkovému desátému místu v tabulce, ve 32 zápasech dal devět branek a pro mužstvo byl velkým přínosem.

Po roce v Racingu Žigiče vykoupila Valencia, na východě Španělska se však hráč vůbec neprosadil. Loni nastoupil jenom k patnácti ligovým zápasům, z toho se pouze třikrát objevil v základní sestavě. Letos se v rámci Primera Division na hřišti ještě neobjevil.

Autor: Tomáš Pavlík / uefa.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
madridcan

Reagovat
smazaný uživatel

snad se zase zvedne..

Reagovat
-Kopy-

o tom nepochybuju.

Reagovat
smazaný uživatel

Taky doufám

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Fuck off, Shay Given nás neoupustí

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tam si kopne, uvidíme, jak po sezóně.

Reagovat
smazaný uživatel

Mám jeden dotaz pro fanoušky Realu : Jak se vám zamlouvá web real-madrid ??

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele