Zieler se vrací do Německa, kde podepsal smlouvu se Stuttgartem

11.07.2017, 22:04
Aktuality
Stuttgart oznámil příchod Rona-Roberta Zielera. Ten se nedokázal prosadit do sestavy Leicesteru City, po pouhém roce se tak vrací do vlasti, kde se na tři roky upsal Stuttgartu...

Osmadvacetiletý gólman se ve velmi útlém věku vydal z Kölnu do Manchesteru United, kde se však nedokázal prosadit a před sedmi lety tak kývl na přestup do Hannoveru.

Mužstvo z Dolného Saska tím získalo na dlouhé roky nezpochybnitelnou jedničku a Zieler se následně dostal až do reprezentace, kde zatím odchytal šest přátelských zápasů.

Po sestupu Hannoveru se další z řady kvalitních německých gólmanů přesunul zpátky do Anglie, kde se upsal Leicesteru City, přes Kaspera Schmeichela se však dlouhodobě nedokázal prosadit.

Nyní se Zieler vrací do své vlasti, má pomoci navrátilci do nejvyšší soutěže Stuttgartu, kde bude o pozici jedničky bojovat s Mitchellem Langerakem, jenž se zasloužil o návrat do 1. Bundesligy. "Jsem rád, že se můj příchod do Stuttgartu dotáhl. Chci co nejdříve poznat nový tým a následně klubu pomoci s udržením bundesligové příslušnosti," vyhlásil Zieler.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (329)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele