Zenga se vrací do práce, ujme se Crotone

08.12.2017, 18:34
Aktuality
Crotone už má náhradu za Davideho Nicolu. Toho na lavičce skromného italského klubu nahradí brankářská legenda Walter Zenga, jenž má za úkol dovést klub opět k záchraně...

Prvně jmenovaný kormidelník dokázal loni pro Crotone udržet Serii A a vůbec špatně si nevedl ani letos, ovšem ve středu se překvapivě rozhodl na svoji funkci rezignovat.

Nového lodivoda pak italský celek nehledal dlouho. Dnes se potvrdily spekulace médií a Crotone se ujal Walter Zenga, jenž naposledy loni vedl Wolverhampton Wanderers.

Pro bývalého brankáře je cíl nastavený jasně - Crotone, které se aktuálně pohybuje na šestnácté příčce, se chce znovu udržet mezi elitou. "Crotone s potěšením oznamuje, že vedením prvního týmu pověřilo Waltera Zengu. Jeho asistentem byl jmenován Benito Carbone. Oba dva u nás vítáme a přejeme jim všechno nejlepší," stojí na webu italského klubu.

Zenga má za sebou bohatou trenérskou kariéru, během které vedl několik rumunských a italských klubů, působil v Turecku, Srbsku, ve zmíněné Anglii nebo na Blízkém východě.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Skvelý brankár, no zlý tréner :) Presvedčili sa o tom v Catanii, Palerme, Sampdorii, Wolverhampe a aj v mnoho ďalších kluboch...

Reagovat
smazaný uživatel

Wolverhamptone*

Reagovat
smazaný uživatel

Ty voe, Walter! Hned jsem si vzpomenul na Euro 1988

Reagovat
Inter Eterno Amore

radšej nemal nikdy trénovať a nepoškodil by si meno

Reagovat
smazaný uživatel

Ben Kingsley

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele