Zastupitelstvo schválilo záměr radnice koupit Andrův stadion

13.11.2017, 14:59
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

další důležitý krůček k přílákání/získání nového majitele, právě i na téhle věci, kdy zájemci měli zájem o vstup do klubu to drhlo...konecne se oddělí infrastruktura od sportovní části...peníze budou, majitel bude, poháry budou SigmaJeOlomouc

Reagovat
vitecek15

Konečně se ten hashtag začíná používat

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by magistráty dávali peníze radši do věcí, které budou k užitku všem nebo aspoň většině obyvatel města a nejenom těm pár tisícovkám lidí, kteří se motají kolem Sigmy.

Reagovat
smazaný uživatel

Kéž by lidé nemuseli státnímu aparátu odevzdávat tolik peněz, aby pak magistráty neměli co přerozdělovat.

Reagovat
remeslnik

no kéžby, jenže od odvodů státu je hrozně daleko k přerozdělováníé peněz na magistrátech. Tam je tolik cestiček na odklonění menších či větších částek, kolik je po té cestě lidí. Někdy i víc.

Reagovat
smazaný uživatel

To by bylo ještě lepší

Reagovat
smazaný uživatel

OT: Mně ta Olomouc je hodně sympatická, jakou se vydali cestou Ať se jim daří dál

To však ve spojení s dobrými výkony v lize zvyšuje pozornost ostatních klubů. „Sigma nemá zájem, aby někdo ze širšího kádru v zimě odcházel. Pokud někdo přestoupí jinam, tak na základě klauzule,“ přiznal v rozhovoru pro oficiální web HET ligy sportovní ředitel Ladislav Minář. Moravský klub navíc usiluje o návrat zkušeného obránce Davida Rozehnala.

Více na http://isport.blesk.cz/clanek/fotbal-1-liga-rocnik-2017-18/318544/slavia-se-o-choreho-v-lete-nezajimala-tvrdi-olomouc-a-chce-rozehnala.html

Reagovat
Riquete s čupřinou

Navrat rozehnala si preju uz delsi dobu. Navic by se nam momentalne hodil, protoze zacina byt rusno kolem Radakovice.

Reagovat
vitecek15

Pracuju v restauraci u stadionu a byl tam Uroś se svým agentem a bavili se o Praze a o tom, že tam má někdo zájem a mohl by v zimě odejít. Osobně by mě to strašně mrzelo, je to jeden z mých nejoblíbenějších hráčů, byť poslední dobou už to není ten rozdílový střední obránce (to už je jasně Jemelka). Ale pořád je to jeden z našich nejlepších hráčů, mladý, perspektivní. Pro Rozehnala jsem též, na druhou stranu už má věk a nemusel by úplně zapadnout. Surzyn se v Pardubicích skvěle rozehrává a kdyby někdo z dvojice Uroś - Jemelka vypadl (přestup, zranění...), byl bych spíše pro něho, než pro Rozehnala. A to nemluvím ještě třeba o Štěrbovi, kterej to ale nějak zazdil tu dobře rozjetou kariéru. No, uvidíme

Reagovat
Riquete s čupřinou

Jj o urose je zajem v Italii. Jinak Rozehnal je proste Sigmak a byl bych rad aby u nas koncil karieru, bez ohledu na to, jak bude hrat. Navic si nemyslim ze by byl povahove nevhodnej mezi mlady bazanty. Kucera se taky vracel jako "starej". Hlavne potrebujem aji nejaky zkusenosti na zaver ligy.

Reagovat
vitecek15

Itálii nevěřím, na to podle mě Uroś úplně nemá (ale rád bych se mýlil). Spíš bych to viděl jako přesun v rámci české ligy, možná někam okolo, ale Itálie bude nereálná.

Reagovat
Riquete s čupřinou

No zatim nema ale z Italie k nan prisel takze to pro ne neni ani "no name" hrac. V cesku si myslim, ze neprestoupi. V uvahu pripada Plzen, Slavie, Sparta, Liberec? Jablonec?. A do tech prvnich 3 tymu to neni moc vhodnej hrac, vzhledem k jeho kiksum. Kazdopadne sezona je rozjeta dobre a Rozehnalovi zkusenosti by se nam hodili. Rozhodne ho u nas uvidim radeji, nez treba Ujfalusiho nebo Kovace kdyby se vraceli.

Reagovat
vitecek15

Liberec ani Jablonec nee. Ti na něj zkrátka nemají a šel by za horším. Momentálně je na tom Sigma líp, než tyhle přizdisráčský týmy. Z Itálie jej neskautují, nechytil se v Boloni, nemá šanci jinde. Kiksy udělá jednou za čas, ale je to Balkánec, to je pochopitelný. To na něm ale já mám rád.

Reagovat
smazaný uživatel

Liberec přizdisráčský tým

Reagovat
ACSMan

Nevím proč ale pro tenhle staďák mám v našich kotlinách opravdu slabost.

Reagovat
El Matador

Jenom je škoda, že chodí furt tak málo lidí.

Reagovat
DeformFCB

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele