Zárate se ve Florencii o šance popere i v příští sezoně

04.05.2016, 10:03
Aktuality
Mauro Zárate zatím po lednovém příchodu do Fiorentiny nemůže být úplně se vším spokojený, když od počátku naskočil jen do pěti ligových zápasů, ovšem z boje se prozatím utíkat nechystá a o místo v základní sestavě Violy se prý rozhodně bude rvát i v příští sezoně. Odchod ve hře není...

Zárate v zimě Fiorentiny vyšel zhruba na dva miliony eur a prozatím ve Florencii plní převážně roli žolíka. Z lavičky už zasahoval do osmi ligových střetnutí a zkraje takhle v úplném závěru rozhodoval o výhře nad Carpi.

Příští dva góly už ale Zárate vstřelil při ojedinělých startech v základní sestavě, kde by si představoval více příležitostí. Jinak je ale 29letý forvard po odchodu z anglického West Hamu spokojený.

"Mauro to má ve Florencii rád, snaží se využít všech šancí, které dostane, a zapadnutí do stmelené kabiny Fiorentiny mu nezabralo příliš dlouho," sdělil serveru FirenzeViola.it fotbalistův bratr a zástupce v jednom, Rolando Zárate.

"Samozřejmě by rád dostával více prostoru. Jako každý hráč má touhu hrát, co jen to jde, ale tohle je na trenérovi a rozhodnutí Paula Sousy musí být respektovány," pokračuje útočníkův agent s tím, že doposud angažmá svého klienta hodnotí jako pozitivní.

Fiorentina aktuálně směřuje do Evropské ligy, když na šesté Sassuolo živí náskok pěti bodů, a v pohárech by jí příští sezonu měl pomáhat i Zárate. "Mauro příští sezonu stráví ve Florencii, bez nejmenších pochyb," dosvědčil jeho bratr Rolando.

Autor: Tomáš Daníček / football-italia.net

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele