Zappacosta přestoupil z Turína do Chelsea

01.09.2017, 00:42
Aktuality
Chelsea ohlásila příchod Davideho Zappacosty. 25letý obránce se do londýnského mužstva stěhuje z Turína, který obdržel 28 milionů eur, sám hráč dostal kontrakt do roku 2021...

Zappacosta na sebe poprvé výrazněji upozornil ve druholigovém Avellinu, odkud se následně přesunul do mateřské Atalanty Bergamo, kde však vydržel pouhý rok.

Mládežnického reprezentanta Itálie si před dvěma lety vyhlédl Turín jakožto náhradu za Mattea Darmiána, jenž zamířil do Manchesteru United, a toho postupně nahradil.

Během minulého ročníku již Zappacosta patřil mezi opory Granata, čímž si zajistil zájem movitějších klubů a kromě toho byl povolán i do seniorské reprezentace. "Turín oznamuje prodání Davideho Zappacosty do Chelsea. Hráči tímto děkujeme za služby, které pro klub odvedl," stojí na webu italského mužstva, které může inkasovat další 2 miliony eur navíc na bonusech.

Autor: Jiří Vojík / football-italia.net

Komentáře (125)

Přidat komentář
blade115

Vítej, těším se. Bez posily na wingbacka by to byl průser.

Reagovat
smazaný uživatel

Spis jako vetší pruser vidim tu stredni zalohu....

Reagovat
Mihi

Kante, Bakayoko, Cesc a Drinkwater, to je celkom v pohode...v stave nudze moze zaskocit Luiz ako proti Spurs

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater už je snad oficialne potvrzen? Pokud jo, tak fajne....škoda, že nakonec nevyšel i ten Barkley....blbec si to nakonec rozmyslel pry tak až v lednu

Reagovat
smazaný uživatel

Drinkwater? Ak je to pravda tak sakra nechápem ten pesimizmus... hned by som ho k nám bral

Reagovat
Nuno čomes

Nehrál ani v Torinu ne?

Reagovat
olis

tie ceny su uz uplne v riti

Reagovat
Franck

Mbape, Dembele - takový rance...máš recht

Reagovat
FuckT

Moj penis ma este vacsiu hodnotu, ale ja mam strasne dobre srdce, takze aj ked ho niekto chce kupit, tak vacsinou ja platim.

Reagovat
Rip

Po sezoně zpátky v Italii na hostování

Reagovat
Pipo123

Ved on nemal stabilne miesto v Torine, neskutocna ciastka

Reagovat
FC Porto FC

Ty vole všechno pod 30 je dobrý

Reagovat
smazaný uživatel

O čom to točíš, ty vole?!

Reagovat
Csaplárova past

Nekdo prijit musel a Torino moc dobre vedelo, ze Chelsea nutne nekoho potrebuji, tak z toho chteji vytriskat co nejvic. Treba se uplatni. Ja sem byl taky skepticky kdyz prisel "nejaky" Alonso.

Conte umi z hracu dostat potencial .....

Kdyz to nevyjde, tak za rok odejde za 10mio, ale nekdo prijit proste musel (!)

Reagovat
Franck

dyť hraje za repre aji

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
smazaný uživatel

překvapení, ale jestli se prosadí divit se tomu nebudu.Určitě v něm potenciál je.

Reagovat
Superme

Těším se na něj

Reagovat
smazaný uživatel

Kdo?

Reagovat
Error

A koukam, ze ten megatalent z FMka Lincoln jde hostovat z Gremia do Rizesporu.

Reagovat
icemike

09.04. Chelsea dalším zájemcem o Zappacostu

Davide Zappacosta je spojován s odchodem z Turína, nouzi o zájemce pak mít rozhodně nebude. Podle posledních zpráv má o 24letého obránce nově zájem také londýnská Chelsea. (transfermarketweb.com)

tak uplně Plán Panic to nebyl

Reagovat
Arbiter

Vítej

Reagovat
10

jsem na tyhle Conteho "dřeváky" zvědavej v LM, to bude imho velkej provar

Reagovat
Arbiter

stačí se dostat do vyřazovací fáze, v zimě přijdou další posily...

Reagovat
10

asi se ale nezmění požadovaná typologie těch příchozích hráčů, o tom mluvím...všechno jsou to spíš silový/tahový hráči, stavěný víceméně jen pro PL

Reagovat
Pinturicchio

Navíc, v lednu Chelsea pravděpodobně nezíská hráče, kteří by je svou kvalitou nějakým způsobem mohli posunout, takoví přestupují v podstatě jen v létě.

Reagovat
Arbiter

Základ máme kvalitní dostatečně (i co se kreativity týče), problém bude rozložení zátěže pro takové hráče. Proto v zimě nebude teoreticky potřeba úplná kvalita. My hlavně potřebujeme rozšířit kádr...

Reagovat
blade115

V lednu maximálně nějaké zkvalitnění lavičky nebo rozšíření kádru, pokud bude potřeba... Top nákupy, zejména asi na křídlo a wingbacka, až další léto.

Reagovat
Pinturicchio

Otázka je, jestli se budou dá sehnat odpovídající posily i na to zkvalitnění lavičky nebo rozšíření kádru. Ale to už asi jo.

Reagovat
Manik...

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
Arbiter

No nevím, Luiz, Morata, Fabregas, Hazard nebo Willian do téhle kolonky moc nezapadají. A přitom nejspíš budou základními kameny sestavy pro letošní sezónu.

Reagovat
smazaný uživatel

Fabre, Hazard a Willian tu už boli pred Contem.

Reagovat
Arbiter

To je ale celkem jedno, budou současti týmu. Ti "dřeváci", co si Conte přivede, nebudou hrát první housle...

Reagovat
smazaný uživatel

Nie je to jedno. V tomto má 10 zatiaľ pravdu. Conte si s výnimkou Moratu a Luiza priviedol práve tie strojové typy (čo mi na druhej strane vôbec nevadí). Ale súhlasím, že kostru mužstva tvoria aj technické typy, čo vo vzájomnej kombinácii tvorí veľmi potencionálne mužstvo.

Reagovat
Robochelsea

Morata je na útočníka tiež dosť strojový, pracovitý typ. Williana mám rád ale on sa kvalitatívne vôbec neblíži svetovej špičke, takže to je jedno aký je typ Fabregas pod Contem nahráva základ...Na Ligu Majstrov je ten káder slabý, proti Bayernu, Realu, PSG a stale ani Barcelone nemôžme kvalitatívne konkurovať.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Franck

no nějakou plichtu ukopeme zas tak hrozný kádr to není, vždyť ze základu odešel jen Matič (a ten stejně ke konci už býval nahrazený Cescem), jen to chtělo dotáhnout 3 útočníka - Llorente nebo někdo...takhle se jeden zraní, druhej vyžlutí a hasíme to Pedrem/Edenem

Reagovat
Kixi Syhimour

Jenže zapomínáš že máte na lavičce zkušeného génia

Reagovat
10

podle mě tam nezapadá jen Fabregas, jinak to jsou všechno hráči do tempa a PL

Reagovat
Kovi81

Umis ho nejak popsat nebo ho vubec nemas nasledovaneho?

Reagovat
10

Průměrnej tahovej hráč, co za zápas pošle 30 centrů se sklopenou hlavou s úspěšností asi tak 0.4%. V rámci ligy by po tý minulý průměrný sezoně šel tak za 10m, vlastně nikdy moc nenachnul, přestože se do něj vkládali velký naděje. Darmian a Bruno Peres na jeho pozici v Torinu patřili k tomu nejlepšímu v lize.

Máte štěstí, že máte Conteho, ten z něj fotbalistu klasicky udělá.

Reagovat
Kovi81

Dik, prave kdyz se o nem zacalo spekulovat, tak me hned napadla paralela s Darmianem a on je jeste horsi

Reagovat
Franck

v to doufám, že si ho Toník ochočí...hlavně že hodně běhá a zbytek přijde sám opačně to jde hůř, z flinka neuděláš pilovače lajny

Reagovat
kvasha16

od roku 2016 je co sa tyka presnosti centrov hned 2. za Sandrom

Reagovat
Kucka

Reagovat
FC Porto FC

Viděl sem ho jen za U21 ale až ho uvidím v PL jsem přesvědčený že to co píšeš rozhodně nebude pravda :)

Reagovat
smazaný uživatel

Já si nemyslím. Ten tým je složenej z několika málo hvězd, kolem kterejch jsou vyloženě pracanti, což je přesně to, co Conte potřebuje, vytříská z nich maximum tak jako z loni neznámýho Alonsa. Atmosféra v kabině se mezi těmahle dvěma typy hráčů navíc nezdá vůbec špatná. Na útok na titul to sice úplně jasně nevidím, i ta LM bude vzhledem ke skupině složitá, ale nějakej katastrofickej scénář taky nepředpokládám (tak jako ho předpokládá spousta fanoušků AFC ). Omlouvám se RKboy za částečný vykradení skvělýho komentu z předchozího článku.

Reagovat
10

Alonso byl neznámej možná tak pro zabedněnce, který si myslí, že je PL jediná liga na světě

Mluvil jsem jen o Evropě, nemám pochybnosti o tom, že to v PL fungovat bude a i na titul Chelsea věřím nejvíc, ale jakmile na ně nastoupí techničtější agilní tým, tak podle mě budou mít velký problémy.

Reagovat
Arbiter

v takovém případě holt budeme muset technické týmy přehrávat takticky. Horší je, že nebudeme mít tolik času se takticky připravit...

Reagovat
RKBoy

pravda,so City sme v minulej sezone aj ked sa oba zápasy vyhrali, mali dost velké problémy čo ale zároven ukazuje ,že ten tým je mentálne ,takticky a defenzívne velmi silný takže aj proti takým mužstvám si vieme rady... v LM to ale asi stačit nebude, ale tým pochybnostiam zo strany našich fans na titul nechápem, možno im v hlavách stále víri tá zkaza z pred roka,čo je tak trochu pochopitelné,ale nič nenaznačuje tomu ,že sa to bude opakovat alebo že by tím nemal motiváciu a do boja o titul sa aspon nezapojil.

Reagovat
smazaný uživatel

Já jsem spíš narážel na to, v jakým laufu jsou teď United. I když měli jednoduchej los, tak ta kvalita je tam obrovská. A Litrpůl taky vypadá hodně dobře. I když je fakt, že loni se takhle o Citizens básnilo taky

Reagovat
RKBoy

tak Liverpool v prvom rade nemá obranu a poriadne DMko. Top 4 ale určite dajú.

o titul to momentálne vidím medzi nami, MU a City.

ako píšeš ,v laufe bolo aj City, spomínam na sezony kedy sme aj my boli po prvých týždnoch na 1. mieste (10/11 ,11/12 , 12/13) a nakoniec z toho nič nebolo..samozrejme je doležité nepostrácat vela bodov aj na začiatku sezony,ale chleba sa vačšinou láme až okolo Decembra - Januára.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

v poho,nič sa nedeje,žiadny copyright nemám.

Reagovat
blade115

Upřímně mi nepřijde tehdejší Conteho Juventus o nic talentovanější. Vlastně spíš naopak, hráče na úrovni Hazarda jste získali prvně až v Dybalovi. Já obavy o letošek ani nemám, spíš si říkám, až jednou Conte odejde, aby všichni tihle borci jako Alonso nebo Moses nespadli zpátky k průměru...

Reagovat
10

Jenže tenhle Juventus taky v Evropě nic neuhrál, první sezonu to ještě šlo, končilo se 2 prohrama s Bayernem, tu další se vypadlo ve skupině, pak v EL s Benfikou...minimálně uprostřed hřiště a v defenzivě ten tým talentovanější byl, neměl rozdílovýho útočníka

Reagovat
Fridgiee

Ta záloha co tehdy řádila pod Contem, to byla špica. Bohužel ani to nestačilo na to aby se v evropě Carlitos rozjel

Reagovat
blade115

Však taky úspěch v Evropě nemusí přijít hned letos. Pokud si první sezónu vybudoval základy, letos vyřešil šířku a příští léto se to doplní o dva top hráče, tak to je prostě bez problémů. V lize a na domácí poháry je ten tým i papírově dostatečně silný a v Evropě je Chelsea dost specifický tým, tam se to často uhraje prostě jen silou vůle. Takové čtvrtfinále v našich silách určitě je, cokoliv menšího by bylo zklamání už i letos.

A teda nemyslím si, že by na tom Juve už v těch prvních sezónách bylo v obraně a záloze zas o tolik lépe.

Reagovat
10

Bonucci, Chiellini, Barzagli byla jedna z nejlepších obran v Evropě za poslední dekádu

stejně jako střed zálohy Pirlo, Vidal, Pogba, Marchisio

Reagovat
blade115

Ta základní trojka v obraně jo, ale krom toho tam byl už jen Caceres a potom snad Lucio... A pro někoho, kdo třeba PL pravidelně loni nesledoval, to může být celkem neuvěřitelné, ale minimálně Luiz s Azpilicuetou patřili k tomu úplně nejlepšímu, co tam hrálo. Co se stoperů týče, tak prostě nevidím jediný problém.

Ve středu jste těch super hráčů měli víc, protože jste hráli na tři streďáky. Kanté je asi nejlepší štít na světě, Fabregas špička, ohledně Bakayoka jsem měl pochyby, ale zatím hraje solidně a Drinkwater jako poslední volba prostě naprosto v pořádku.

O něco lepší jste to asi měli, ale ne zas natolik, abychom my kvůli tomu vybouchli. Naopak máme top útočníka a absolutní špičku v Hazardovi. Jako můžeš mít pravdu, možná to skončí průserem, ale teď tomu ten kádr podle mě vyloženě nenasvědčuje.

Reagovat
10

jasně, ty si fanoušek Chelsea, já Juventusu, takže bysme se tady asi dokola opakovali a nikam neposunuli...uvidíme za 1-2 roky

Reagovat
blade115

Nevím, co bychom měli vidět. Podle mě jste tak o 2-3 roky napřed a na domácím trhu máte takovou sílu, jakou nikdo v PL při takové konkurenci mít nikdy nebude. Na takovou úroveň se nikdy Chelsea nedostane, v tom už mám celkem jasno i teď. Ale kdo bude nakonec za nějaký čas v Evropě úspěšnější a kdo bude lepší na hřišti, na to si samozřejmě rád počkám a těším se, až se o tom budeme moct pobavit.

Reagovat
10

já o Juventusu vůbec nemluvím

Reagovat
mesyas

vždyť má pravdu. Ta obrana měla Juve mnohe lepší a zálohu taky. Pogba, Pirlo, Marchisio a Vidal byli tehdy vážně top top

Reagovat
blade115

Pointa je, že to není světelné roky vzdálené tomu, co je teď v Chelsea, a že Chelsea je na tom líp zase jinde, než bylo tenkrát Juve. Ten kádr tak, jak stojí, mi prostě nepřipadá vyloženě na to, aby vyhořel. Ač se to samozřejmě stát může. Pokud se k němu příští léto přidají jeden, dva top přestupy, tak se může i řadit k těm nejlepším v Evropě. I když třeba Real bude nejspíš pořád někde trochu jinde.

Reagovat
Fridgiee

Nebyla pointa desítky že právě Conte s týmem který byl velmi podobný složením nynější Chelsea naprosto nedával Evropu?

Reagovat
blade115

"Naprosto nedával" ... Pokud taky vypadne letos ve čtvrtfinále s Bayernem, tak to jako "velkej provar" brát nebudu.

Reagovat
Fridgiee

"Naprosto nedával" jsem přehnal, uznávám. Prostě ale oproti výkonům a očekáváním z ligy to bylo slabé.

IMHO mistr ligy by měl pomýšlet na lepší umístění než čvrtfinále, kor když se jedná o TOP ligy

Reagovat
blade115

Tak aktuálně top ligy nejsme, Chelsea spolu s Contem najela na několikaletý projekt, na jehož konci bychom se tam teprv měli dostat a ustálit se. Že jsme vyhráli ligu už loni překvapilo hodně lidí, ale nejde si proto teď klást nereálné nároky. A teda pro upřesnění - čtvrtfinále je takové minimum, samozřejmě věřím, že se dokážeme dostat i dál. Doma doufám v boj o titul a určitě nějaký úspěch v domácím poháru. Na Evropu si klidně počkám.

Reagovat
Fridgiee

Doufám že Conte u vás vydrží a rozjedete se Právě díky jemu (a odchodu Čecha a sním hromady čecháčkovských fanoušků) jsem vás začal sledovat a dokonce mít rád

A uprímně s tím co jsem viděl Conteho provést v Juve, mě váš titul minulé seasono vůbec nepřekvapil. Doufám že si to udržíte a Conte se naučí hrát i v Evropě.

Reagovat
blade115

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Pirlo v kolika letech, to je vždy v LM slabina, tam musí celý tým makat naplno, ikdyž to byl top hráč.

Pogba mladý, marchisio průměrák

Reagovat
blade115

To zas teda vůbec, Pirlo byl špička i v pětatřiceti a Marchisio rozhodně průměrák není.

Reagovat
10

Pirlo neměl problém ani v 36 letech v poslední sezoně v Evropě, kdy hrál finále LM a dostal se do výběru nejlepšího týmu soutěže, mj. s "průměrákem" Marchisiem

Reagovat
Pinturicchio

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já jim teda nevěřím ani v PL.

Reagovat
RKBoy

dovod?

Reagovat
Hristo Stoichkov

V Lize mistrů nevěřím vůbec, podle mě není žádná náhoda, že Conte v Evropě pravidelně hoří, ten tým je prostě špatně složený, strašně moc sily na úkor kreativity. Podívej se třeba na Juventus, který je asi nejlepším důkazem toho, jak se z neúspěchů poučit a skládat ten kádr jinak. Chelsea letos investovala 200 mega, ale kde je to vidět? Úzký kádr akorát nabobtnal o průměráky (Drinkwater, Bakayoko, Zappacosta), Morata je oproti Costovi taky oslabení, ačkoliv je tam aspoň potenciál do budoucna. Manchestery mají mnohem lepší kádry, bylo by pro mě velký překvapení, pokud by měla Chelsea obhájit titul.

Reagovat
RKBoy

mnohem lepší kádry by som nepovedal,City majú samozrejme papierovo naj. káder v PL ,MU ho majú akurát lepšie poskaldaný. My máme stále to jadro ktoré vyhralo titul pokope, Morata oproti Costovi je rozhodne oslabenie,ale zatial sa mu štatisticky darí ,ale je jasné ,že min. v tejto sezone Costu plnohodnotne nenahradí.. naopak s Bakayokom nesúhlasím, má velký talent a na DMko daleko lepší tah na bránku ako Matič...chyba aj je,že si ludia myslia ,že pre nás v minulej sezone bol Matič velká opora,čo nie je pravda, výkony podával priemerné, strácal lahké lopty a v podstate smerom dobredu nič netvoril,bolo to ale zvlášt preto lebo ho Conte nevedel dobre využit, Bakayoko mu daleko viac pasuje do systému čo ukázal proti Spurs ,tým ,že bol ovela viac pohyblivejší a aktívnejší ako Nemanja,do dokonalosti to malo síce daleko čo bolo aj sposobené dlhou absenciou kvoli zraneniu.

s Drinkom súhlasím,ale je to presne ten typ hráča čo sa pod trénerom ako je Conte zdvihne a na PL to určite stačit bude.

Reagovat
Kixi Syhimour

Mě překvapuje že všichni fans Chelsea říkaj že Matić byl v té sezóně průměrný, vška byl důležitý článek týmu. Mourinho věděl proč si ho přivádí do MU

Reagovat
RKBoy

pretože bol. Tvrdili sme to počas sezony,aj po sezone.

José si ho priviedol do tímu lebo ho vie správne využit,narozdiel od Conteho.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
olis

tak podla mna Conte celkovo nie je idealny trener do LM, teda aspon doteraz sa mu tam nie prilis darilo, som zvedavy ci to tak bude aj do buducna alebo to bude v Chelsea ine, naopak v lige sa mi pacil viac ako Allegri

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
niflheim

Trošku panic buy, eh?

Reagovat
smazaný uživatel

pls.

Reagovat
smazaný uživatel

A nie? On a Drinkwater sú nič moc futbalisti...

Reagovat
smazaný uživatel

Vieš čo je panic buy?

Reagovat
smazaný uživatel

vieš čo je sémantika? Či existujú v humanitných vedách explicitné vymedzenia pojmov ako v prírodných?

Reagovat
smazaný uživatel

Ok, tak čo ty považuješ za panic buy?

Reagovat
smazaný uživatel

Kúpenie priemerných hráčov ako Zappacosta a Drinkwater v posledný deň za pomerne vysoké sumy...

Reagovat
smazaný uživatel

No vidíš, ja si pod tým predstavujem kupenie hocikoho na poslednú chvíľu.

Reagovat
smazaný uživatel

prípad Zappacostu a Drinkwatera .

Reagovat
bobis21

pokud hráče sleduješ několik měsíců a přestup dotáhneš až na konci tak to prostě není panic buy. Kdyby prostě včera přišli a koupili random RB tak možná, ale ne když ho půl roku sledují

Reagovat
smazaný uživatel

V žiadnom prípade.

Reagovat
smazaný uživatel

Pre oboch: sledujú sa desiatky hráčov, ale ak nevyjde plán A, B, tak plán C je už pre mňa panic buy, hlavne vzhľadom na kvalitu, časový horizont nákupu a cenu.

Reagovat
smazaný uživatel

Čo je panic buy pre teba, nie je panic buy pre mňa. To sme si už vyjasnili. Pre mňa nie je panic buy ani jeden, no. Zappacosta bol sledovaný dlhšiu dobu, nie je to hviezda, vôbec nič o ňom neviem ale ani nestál toľko, aby som nad tým krútil hlavou. Drinkwatera musela mať Chelsea nasledovného automaticky už len preto, že hrá v rovnakej lige. Nad jeho cenou sa dá polemizovať, avšak netreba zabúdať, že je to Angličan a prestupoval v rámci ligy. Podal transfer request a preto sme ho kúpili. Keby ho podal skôr, tak ho kúpime skôr. Dovtedy v Leicestri nemali dôvod predávať ho.

Reagovat
Arbiter

jak se to vezme, asi nebyl první ani druhou volbou, ale asi jsme neotevřeli seznam hráčů, nezavřeli oči a jen tak neukazali prstem do toho seznamu...

Reagovat
SpecialOne

Popravdě ani nevím, kdo z trojice Ox, Rafinha, Zappacosta, je nejlepší

Reagovat
RKBoy

naši skauti ho monitorovali už v apríly.

Reagovat
snuff24

v 25 letech už snad ne probůh.

Reagovat
kvasha16

09.04. Chelsea dalším zájemcem o Zappacostu

Davide Zappacosta je spojován s odchodem z Turína, nouzi o zájemce pak mít rozhodně nebude. Podle posledních zpráv má o 24letého obránce nově zájem také londýnská Chelsea. (transfermarketweb.com)

mozno az tak nie, ale najprv sme chceli skusit toho Sandra alebo Oxa

Reagovat
icemike

Sledovali ho od dubna

Reagovat
Lacko_Boh

Reagovat
SpecialOne

Btw. Kdo by řekl, že budeme v nadějích čekat na uzdravení Baby Rahmana, do té doby se prostě Alonso nesmí zranit

Reagovat
fajdax

Kenedy..

Reagovat
SpecialOne

ajoo

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fajdax

Reagovat
smazaný uživatel

asi mu vadi urazeni cinskych vratnych..

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Baba prý hrál v Schalke poměrně dobře, rozohodně bych ho ještě nezatracoval, stále 23 let

Reagovat
Panděvova ofina

Výborně, tak to na sebe nenechalo dlouho čekat. Miranda se srazil s Alisonem a utrpěl otřes mozku a výpadek paměti. Poslali ho zpět do milána na testy. Skvělé

Reagovat
smazaný uživatel

Pozrel by som si dvojku Ranocchia - Skriniar

Reagovat
smazaný uživatel

Já Andrého zbožnuju, díky němu se Crystal minulý rok zachránil, takže pouze chválím

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Alberto Aquilani

Alisson škoda, že zápas s vami nie je až po repre pauze

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

co dodat k tomu mercatu. Jedine, ze sa musime modlit viacej ako kedykolvek predtym.

Reagovat
10

spíš musíš změnit náboženství, když už jste změnili majitele

Reagovat
h8_sfatto

konečně pořádnej trenér, který vrátí obranu Chelsea zpátky na vrchol

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele