Záložník Marek Jarolím by mohl posílit Liberec

20.01.2014, 16:47
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (43)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
luismiksak

myslím, že dneska bere LIberec vše co má dvě nohy a hlavně je za pusu na čelo ...

Reagovat
Filip12

Marku jestli tam přestoupíš tak si u nás skončil

Reagovat
smazaný uživatel

Ale že se Jablonec sere do Kováče, to je v pořádku

Reagovat
Fingulka

Ten už u vás skončil tak před rokem a půl ne?

Reagovat
ondrasch77

Reagovat
hraca

no v Jablonci špatně nehrál, záleží co s ním ten rok paběrkování v Číně udělalo

Reagovat
smazaný uživatel

Krátký jde na půlroční hostování do Sparty.

Reagovat
Mr.Mike

fakt?

tak to jsem na něj zvědavej

Reagovat
Rarášek

Už je to jistý, jo?

Reagovat
r.mrazik

jj...hostovani s opci...on mel pry hrat druhou ligu za usti...

Reagovat
Rarášek

S opcí? Ta mi příjde zbytečná.. Žádnej zázrak to rozhodně není. To by musel udělat sakra progres. Já osobně doufám, že se v Bohemians rozehraje Pauschek.

Reagovat
smazaný uživatel

vsak na víc neměl nechapu proc tam šel asi tezko bude hrát za spartu která ma plno a bude finišovat to bude blbeček jak Lácha nebo Mareš

Reagovat
goodbay

Kdy toho Láchy je vůbec konec. Ještě je ve Spartě B?

Reagovat
smazaný uživatel

Konečně nějaká kvalitní posila.

Reagovat
luismiksak

Jo,to je hřích ho nepodepsat,hlavně když byl nepostradatelný v pralese v Řecku...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Liberec vážně nechce příští sezonu hrát EL... škoda

Reagovat
db18

To by dopadl

Reagovat
smazaný uživatel

Marek Jarolím by měl nahradit Rybalku

Reagovat
Bayern +

♥ Tie dresy!

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Neutíkal před rokem z Teplic do Řecka kvůli penězům náhodou ? A teď povídá, jak se Liberecká nabídka neodmítá a žene se zpátky . to mi hlava nebere

Reagovat
smazaný uživatel

"Moje pozice byla hodně dobrá, život u moře se líbil i rodině. Dokonce mi nabízeli prodloužení smlouvy za vylepšených podmínek. Ale když se ozval Liberec, neváhal jsem. Dostal jsem nabídku, která mě hrozně moc zaujala a vážím si, že z takového klubu, který hraje poháry, přišla. Byla to rychlá akce, ale dlouho jsem se nerozmýšlel "

Reagovat
Agnar

Mno jo.. když jsme se loni zachranovali, tak vzal kramle a ted přileze zpátky do Čech a ještě k tomu do Liberce (nic proti nim) Tomu se říká....... na to neni ani slov.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak oni mu v tom Řecku neplatili, tak zase utíká pryč

Reagovat
Agnar

Zajímavej nick

Reagovat
widlak

Lothbrok

Reagovat
smazaný uživatel

viking

Reagovat
smazaný uživatel

Kde je konec tomu Láchovi ?

Reagovat
smazaný uživatel

Bez angažmá, mám takové tušení. Nechytil se ani v mostu

Reagovat
smazaný uživatel

Lácha byl naposledy v "B" Sparty. Ale na soupisce již není. Kam zmizel netuším

Reagovat
Zofka

Pěkný přestup. Diváci si ho všimnou hned na rozcvičce při bagu, protože jeho technika je nad vetšinou zdejších hráčů. Když jsem ho viděl poprvé za Jablonec na Spartě, byl jsem z něj paf. Bohužel je to ořezávátko, co neustojí a nevyhraje souboj. Góly dávat umí, dopředu je velmi dobrý. Nevýhodou je vracení a jeho "rychlost". Uvídíme, jak se chytí v Liberci, může za chvíli také leštiti lavičku a nebo být hvězda. Těžko odhadovat. Každopádně na jeho místě byl v Jablonci Piták znatelně lepší.

Reagovat
ondrasch77

Se vším souhlsím, jen bych dodal, že Jarolím je bohužel lenoch a při důrazný hře soupeře se nechá rychle otrávit...., ze začátku bude asi dobrej, pak podle mě bude jeho aktivita upadat...A na závěr mě zaujala skutečnost, že jsem na Isportu četl, že odchází z Řecka, protože mu neplatěj a nakonec jde do Liberce? Poněkud absurdní...

Reagovat
Zofka

Nevím jak je to s placením v Liberci, ale já mám z Karla pocit, že je to tam takový spasitel. Něco jako Pelta. Bez jejich prachů by hráli ČFL. On tam ten klub má roky pod palcem a prostě je obezřetný, aby klub nezačal dávat na platy víc než může. Proto hodněkrát přišli o dobré hráče, protože je nechtěl zaplatit a nechat to na náhodu "někde se prachy vezmou". Podle mě je to odpovědný majitel a můžou mu tam líbat ruce a klanět se mu.

A ještě k Jarolímovi, pro Liberec je to fakt slušný přestup. Jarolím byl tedy vždy celkově drahý hráč, takže se to nemusí vyplatit, ale jak je to nyní nevíme. Jen mi přijde, že to toho letošního Liberckého betonu a hraní na brejky s dvěma střelami na bránu moc nezapadá, protože bránit neumí, rychlí není a je to ořezávátko. Útočná nátlaková hra mu sedí.

Reagovat
ondrasch77

Hlavně Karlovi už prachy docházej, od doby, kdy "zprivatizoval" Preciosu už nějakej pátek uběhl a mezitím šel bižuterní a sklářskej průmysl do háje a nemyslím si, že Karl přesedlal na jiný obor. Schovává se někde ve Švýcarsku a spousta lidí v regionu (od Zásady po Liberec) mu nemůže přijít na jméno stejně jako v roce 89....

Reagovat
exse

Ale tož proč ne, z daných možností a v dané situaci je to ještě velmi dobrej příchod. Snad se povede argentinec na stejnou pozici a další hráči, kteří by měli být už blízko. Jsem zvědavej jak si sedne se Sackeym, technicky to bude vynikající dvojka, problém by mohl být v rychlosti a možná obecně v bránění, protože pokud Jarolím nebude pomáhat, tak to Sackey sám neutáhne.

Reagovat
Marv

Sackey jde nahoru každým zápasem, do budoucna bych se toho určitě nebál. Musí ještě trochu vyzrát a dát si pozor na zbytečný karty, ale Rybalka měl snad taky přednosti hlavně v ofenzivě.. Slovan by teď měl hlavně vyřešit ty stopery

Reagovat
exse

Rybalka uměl zabrat i dozadu, ale je pravda že takovej rozdíl mezi ním a Jarolímem v tom nebude. Navíc Jarolím by mohl být taková trochu vůdčí osobnost v záloze a Sackeyho řídit, což by mu hodně pomohlo.

Reagovat
smazaný uživatel

Ježiš, to je komediant tohle, to neni možný

Reagovat
pospech11

Doufám, že je těch 700 tis. € za Keliče pravda, plus doufám v nějaké práva z budoucího prodeje, protože v budoucnu by to mohli být dobré peníze.

Reagovat
diskoschlampe

700k éček? To je až moc dobrý :D Máš nějakej zdroj?

Reagovat
pospech11

TF.de, ale otázka je jak jsou dobrým zdrojem

Reagovat
smazaný uživatel

Kovář - Kušnír, Kovač (Pimpara), Karišik, Fleišman - Sackey, Jarolím, Pavelka - Delarge, Rabušic, Šural.... Pořád silná sestava tak nechápu ty lidi co říkaj že pujdou uplně doprdele atpd.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele