ZA ROK BUFFON DO REALU?

04.06.2004, 19:17
Aktuality
S nečekaným výrokem přišli zástupci Realu Madrid! Chtěli by totiž získat Gianluigiho Buffona, na tom by nebylo až nic tak zvláštního, jenže Juventus Turín odmítl Buffona prodat tohle léto a Real si prý musí počkat až na to příští. Real by tedy Buffona mohl získat až na sezonu 2005/06.

"To nám nevadí, my počkáme!" prohlásil Florentino Pérez, prezident Realu. Ale proč? "Iker Casillas mi řekl, že po této sezoně chce v Realu skončit, my mu vyhovíme jenom když získáme kvalitní náhradu," dodal Pérez.

Buffon by mohl do Realu přestoupit za 1,5 miliardy korun. "Tato cena je reálná, ale nevím, jestli je oficiální," řekl nový trenér Camacho, který si myslí, že tuto sumu za brankáře jeho šéfové opravdu zaplatí.

Real Madrid chce Buffona již teď, ale Juventus to rázně zatrhl. Prý by chtěl letos vyhrát Ligu mistrů, a pak by se tým více omladil, hlavně v obraně. Tím ale samozřejmě nemyslí Buffona, kterému je teprve 26 let, ale už má velké zkušenosti.

Real Madrid už Buffonovi předložil i konkrétní nabídku! Smlouva by měla platit od příštího léta na pět let. Zatím se ale k tomu nikdo oficiálně nevyjádřil...

A kam by tedy odešel Iker Casillas? Mohl by odejít do Manchetseru United nebo Arsenalu, jak se nedávno spekulovalo, ale i tak není nic jisté. Zmínil se i Inter Milán, který by měl opustit Francesco Toldo, další italský skvělý brankář.

Autor: Pavel Janega

Komentáře (13)

Přidat komentář
HOST*M

Uvidíme,třeba se to tak stane a třeba taky ne,i když takových různých fámů tady bylo hodně,ale potěšilo by mě to,Buffon je jasně nejlepší brankář a jestli by odešel Casillas,tak nevidím lepší náhradu

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle já fakt nikdy nepochopím-celou dobu chytá Buffon skvěle a nic,pak začne chytat hrozně, chyba za chybou a hned se ozve Real. Ale mněě to nevadí, já fandím BARCE, takže jen tak dál.

Reagovat
HOST*

Dr.kyslíkty seš vůl buffon je nej golman na světě!!!Fandim sice Arsenalu ale co bych za něj dal!!!To že juve dostávalo dost golů neni jeho vina obrana hrála příšerně na urovni druhý ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Tak tohle byla pro Buffona jednoznačně nejhorší sezóna v kariéře. Dostával opravdu dost gólů, ale ne za všechny mohla obrana.

Do Arsenalu by mohl jít, ikdyž se Buffonovi nedaří, tak je furt lepší a hlavně perspektivnější než Lehman, ale to že Buffon chytal letos špatně, za tím si stojím.

Reagovat
HOST*nawri

Buffon je jednoznacne nejlepsi golman sveta

Reagovat
HOST*

Je dobrej tak my řekni proč vetšina kritiky na juventus dostala obrana a Buffon zůstal v pohodě nikdo ho nekritizoval!!!!Neviděl jsem zápas kdy by zachytal hrozně!!!!Co by chom za něj dali v Arsenalu!!!uvidíš na euru Italii s tottim dove de daloko doufám ale že přezně pujdem!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Buffon s Ikerem jsou nejlepší brankáři na světě. Všichni fanoušci Realu Ikera zbožňují, podle mě neodejde!

Reagovat
smazaný uživatel

Je to uplna blbost!!!Je to iba na tomto serveru.Na ziadnych internetovych strankach to nenajdete.Prezrel som vsetky mozne stranki Juve a nic tam nebolo!!!Navic ma zmluvu do roku 2008!!!A on miluje Juventus.Buffon je Juve a Juve je Buffon!!!

FORZA GIGI BUFFON

Reagovat
Webmaster

No, on si to Pavel určitě z prstu nevycucal, někde to přečíst musel. Zřejmě na nějakym serveru, kterej se spekulacema zabývá a 90% toho, co se tam objeví, jsou blbosti...

Reagovat
HOST*Roman

www.juventus.euweb.cz

Reagovat
HOST*Michael

Taky doufám že je to blbost,nikde jinde to neni napsany.Buffon je nejlepsi golman na svete a juve nejlepsi tym = idealni slozeni.GIGI ZŮSTAŇ

Reagovat
HOST*JUVE

Pro JUVE je moc duležitej,tak neodejde!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!§§

Reagovat
HOST*vlk

juvemerda

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele