Z takových šancí prostě musíme dát gól, litoval po prohře Plšek

23.08.2018, 23:16
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (44)

Přidat komentář
smazaný uživatel

videl jsem zacatek prvniho polocasu, olomouc tlaci, sance ma ale gol neda... no bylo mi jasne ze to dopadne 0:1 ... furt ty stejne scenare.... ceske tymy proste neumi v poharech zabit .. pral jsem to olomouci ale zas nic, zas ceske tymy hovn* v poharech. nevim utocnici v ceske lize by meli makat 2x vic na sobe a najit si nejakeho mentalniho kouce at nejsou tak priposrani kdyz dojde na lamani chleba..

Reagovat
stas87

Nie je to karma za Udinese-Liberec?

Reagovat
smazaný uživatel

to uz je 5 let ne? csss

Reagovat
smazaný uživatel

uz zas

Reagovat
stas87

Hele, asi si usetrim reakcie na teba a spokojim sa len so smajlikmi. To mi bude stacit.. Budem ta povazovat za pomateneho a naivneho uja.

Reagovat
smazaný uživatel

To spíš ne hele.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bakary3

Reagovat
Posledni Kovboj

Reagovat
C-M@ster

Mně to dost připomnělo Plzeň ze začátku v pohárech... neproměňování šancí + inkasování v závěru... a je to i podobný jak když outsider potká favorita v FA Cupu nebo MOL Cupu...

Je to prostě daň za nervozitu/nezkušenost.

Reagovat
dextroza_m

Taky jsem to přesně čekal... Střílí dosraní až za ušima a pak to tak vypadá. Z těch šancí co měla Sigma by Sevilla dala 3-4 goly.

Reagovat
ratusek

Kill the game

Reagovat
cetto

No jo, jenže nějakejch 8 nejlepších ligovejch útočníků je nakoncentrovanejch ve 3 klubech. A pokud se objeví letos někdo, kdo dá 10+ golů, at už to bude třeba Jovovic, Zajíc nebo Beauguel, tak zas přestoupí do TOP3, kde se pravděpodobně na rok zakope. A pokud se tu objeví někdo, kdo je ještě o chlup lepší, tak jde automaticky do ciziny. Jinými slovy problém není v tom, že naše kluby nejsou schopny produkovat golové hráče, ale nejsou je schopny udržet...

Reagovat
dinss

Spadnout tam gól tak bych se nějaké senzaci nedivil...

Reagovat
vanGomm

Pokud by Olomouc dala gól potom by určitě přišlo to,že by Sevilla přepla ze 1/4 plynu na 1/2.Ono to za těchto situací u jasných favoritů už tak chodí.Pak by vyhrála stejně akorát,že byto bylo 1:2,nebo 2:3.Což by byl pro Olomouc do odvety horší výsledek než 0:1 Stejně Olomouc v Sevile i tak velkou pravděpodobností prohraje,tak je to vlastně jedno.

Reagovat
dinss

Ses jich ptal na kolik procent Sevilla hrála jo?

Reagovat
ratusek

Cetto ti na to vytvoří vzorec pro výpočet

Reagovat
cetto

Reagovat
vanGomm

To jseš tak naivní,nebo to byl 1.zápas tohoto druhu,který jsi viděl?

Reagovat
smazaný uživatel

Plšek hrál dneska skvěle, to samé Houska.

Reagovat
FC Porto FC

Nemají pořádného útočníka. Nešpor dá tak 5 gólů za sezónu

Reagovat
smazaný uživatel

To je pravda, ale Nešpor zase vybojuje a odmaka celej zapas, ten hráč musí hrát furt, z toho prameni šance a goly pro celej tym. Plšek teď ma smulu, ale on ma ty rozjezdy do sezony vždycky pomalejší.

Včera byly na hřišti všichni skvěly. Falta je ve vynikajici formě, 2-3 sezony zpatky jsem mu vubec nevěřil, měl jsem ho za pitomu, co se soustředí akorat na účes. Ale vyhral se a teď je nejlepší hráč Sigmy. Zahradníček taky skvěly na lajně, poctivej hráč. Kalvach vybojuje take ohromny počet balonu, Houska je něco mezi Hořavou a Pospišilem z před 4-5 sezon zpět. Nešpor to odmaka na 101%.

Sigma ma skvěle poskladanej tym, jen to chce ještě trochu vic zapnout v lize. Nedělam si iluze, že v JBC vyhraje, tam je Peltonen vždycky nějak potopi, ale pak je doma Bohemka a to už musi byt tři body, ikdyž Bohemka hraje solidni fotbal. Sigma to ma teď těžký, ale body ji zadarmo nikdo nikdy neda, takže se musi vzpamatovat.

Reagovat
smazaný uživatel

,, Houska je něco mezi Hořavou a Pospišilem z před 4-5 sezon zpět."

To jsem myslel postem i hrou. Ne kvalitou, jsem to asi blbě napsal.

Houska skvěle vede balon, umi paradni kličky, vybojuje míč, ma dobrou střelu i rozehravku. Prostě Pospíšil x Hořava. Ale kvalitu necham na posouzeni jinym lidem.

Reagovat
sosna

Já to pochopil. Jen jsme chtěl připomenout Zdenkova slova. Jinak doufám, že Haus nebude následovat Hořavu, ale posune se ještě dál, někam ven. Má na to.

Reagovat
smazaný uživatel

A ja doufam, ze ho nasledovat bude.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak Sigmu už pomalu přerusta, další krok v jeho karieře napovi to, jestli je nebo neni lepší než Hořa.

Reagovat
smazaný uživatel

Wow a to s tim Daridou je hodne zajimavy.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Můžete mít herní projev sebelepší a sebesympatičtější, pokud nedáte gól jdete do kytek. Trochu mi hlava nebere filosofii Sigmy. Jsem přesvědčen (a nikdo mi to nevymluví), že se Sigma v lize šetřila, nebo možná i záměrně skrývala své kvality, aby pak na Sevilu vletěla a pokud možno překvapila. Opravdu si mysleli, že by přes Sevilu mohli projít a obětovali tomu 3 ligové body?

Reagovat
Stannis Baratheon

Ano, vždycky je šance projít. A samozřejmě se kluci chtěli ukázat světu. Prostě chtěli ukázat, že mají na to, hrát vyrovnanou partii se Sevillou.

Mně to naopak hlava bere velmi dobře.

Reagovat
kattos

"Opravdu si mysleli, že by přes Sevilu mohli projít a obětovali tomu 3 ligové body"

Ještě není konec, navic byli dost blízko aby skutečně uhráli dobrý výsledek

Reagovat
Neuro

Baník > Sevilla

Reagovat
dextroza_m

Tady není o čem... Sevilla nikdy nevyhrála u nás titul

Reagovat
Fodbalysta

Líbí se mi, jak je tady většina "trenérů" strašně chytrá a už před zápasem s Almaty psali, jak dostane Sigma všude v Evropě bídu, udělá ostudu atd. Sorry jako, ale podle mě Sigma předvedla za mě o dost víc než se čekalo a rozhodně ostudu nedělá. Nepamatuju si, kdy naposled český tým takhle doma někoho přehrával, i když to nakonec nedopadlo, už vůbec né tým takového kalibru. Píšete tu o tom, jak Sevilla hrála na půl plynu, neměla tam plnou sestavu atd.. Vy ste se hráčů Sevilly někdo ptal, jestli hráli na plno nebo na 1/2 plynu ? Co, se sestavy týká přijde vám někomu, že borci jako Nolito, Vidal, Banega, Sarabia, Jesus Navas, Muriel, Gonalons jsou nějaký ořezávatka, který si tam jeli na výlet. Uvědomte si, že ti samí kluci, co byli včera na hřišti v dresu Sigmy (kromě Nešpora) ještě před rokem a půl hráli proti Vlašimi, Táborsku, Sokolovu, Prostějovu atp, někteří ani nehráli.. a po roce a půl předvedli dle mého názoru výborný dvojzápas s Almaty a přinejmenším hodně slušný zápas se Sevillou, za který se rozhodně nikdo stydět nemusí.

Reagovat
smazaný uživatel

Myslím, že Sevila Sigmu podcenila. Určitě neočekávali takovou ofenzivní snahu. Nic méně i tak to brali, že mají postup pod kontrolou. Bylo to 0:0 což by jim do odvety stačilo a kdyby Sigma dala gól, museli by hold víc zabrat. Nakonec si do domácí odvety vezou i tu výhru. Ne Sigma rozhodně nezklamala, spíš naopak! Ale překvapení se taky nekonalo. Hraje se na góly a v nich byla Sevila prostě o jeden navrch a nepředpokládám, že by si v Evropě zkušená Sevila nepohlídala postup.

Reagovat
ratusek

Proč by se jich někdo ptal. Snad máš oči. Tyhle týmy si to ven jezdí odklouzat a zapnou až když o něco jde. Navíc Muriel je lempl

Reagovat
Fodbalysta

jo tak důležitý, že ten tvůj Baník dělá momentálně lepší jméno v Evropě

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to je snad jedno, ne? Absolutní nezájem, jestli nehráli naplno. Je to jejich hloupost a nekvalita v hlavě. Jediné co se dá hodnotit je výkon a výsledek. A Sigma hrála vyrovnaně se Sevillou. Tečka.

Reagovat
Fodbalysta

Reagovat
verv

Reagovat
ratusek

To já nerozporuju, ale kolega psal něco ve smyslu že Sevilla hrála naplno. To y ten zápas vypadal uplně jinak

Reagovat
Logan

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele