XAVIER DOPOVAL!

17.10.2005, 22:29
Aktuality
Extravagantní portugalský obránce Abel Xavier, který hájí barvy Middlesbrough, zřejmě bude mít velké problémy. Po odvetném utkání poháru UEFA proti řeckému Xanthi na konci září měl totiž pozitivní dopingový test!

Žádné detaily zatím nebyly zveřejněny, sám 32letý Xavier by se měl ke všemu vyjádřit v úterý ráno. Přestože zatím nejsou známy výsledky druhého testu, FIFA už Xaviera suspendovala.

Portugalský reprezentant, který dříve hrál za Benfiku, Galatasaray, Liverpool a Everton, do Middlesbrough přišel v poslední den letního přestupního termínu. Pokud bude pozitivní test potvrzen, čeká jej minimálně roční distanc, což by mohlo vážně ohrozit jeho další kariéru.

Autor: Petr Starý

Komentáře (5)

Přidat komentář
HOST*Eto - starší

Ten chlap na tom obrázku je Dr. Kyslík. Je pěkně drsnej... Už se do něj radějc nebudu navážet.

Reagovat
HOST*tnt

Dr. je největší tvrďák na tomhle chatu. Být tebou tak se mu z daleka vyhnu.

Reagovat
HOST*

je drsnej. Mamííííííííííííííííí!!!

Reagovat
HOST*

drsnej

Reagovat
HOST*Vitus Urbo

a ty jsi čurak!!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele