WOODY KOMENTUJE ODCHOD OWENA

30.09.2005, 21:40
Aktuality
Stoper Realu Madrid Jonathan Woodgate si myslí, že klub prodejem Michaela Owena ztratil výborného hráče. Nicméně věří, že nové letní posily v čele s brazilským útočníkem Robinhem jej dokáží plnohodnotně nahradit.

Owen, jak známo, přestoupil v létě zpátky do Anglie, získal jej Newcastle United za 15 milionů liber. Dres madridského Realu oblékal jen rok.

Anglický reprezentant byl v minulé sezoně druhým nejlepším střelcem Realu, a to i přesto, že většinou nastupoval jako náhradník. Woodgate si ale myslí, že Robinho a Baptista jsou ideální náhrady za tohoto anglického reprezentanta.

"Je to výborný fotbalista, který může hrát v každém týmu na světě. Newcastle získal fantastického hráče, ale Real Madrid získal také výborné fotbalisty na post, kde hraje Michael Owen."

"Owen skóroval v minulé sezoně hodněkrát, ale myslím si, že jsme ho mohli pustit, protože branky budou střílet naši noví hráči," řekl Woodgate.

Autor: David Kubáň

Komentáře (27)

Přidat komentář
Mr.Jindros

Nic proti Realu, ale jeden jejich hráč něco plácne a hned to má samostatnej článek.

Reagovat
HOST*

to maj psát o AC MIlán ,že má novou obranou strategii??

Reagovat
Mr.Jindros

No to už vůbec ne, ale kdyby měl někdo psát článek pokaždý, když někdo něco vykvákne do médií...

Reagovat
smazaný uživatel

tak radši nebude psát nikdo nic

Reagovat
smazaný uživatel

plne s tebou suhlasim... a nemam k tomu ani co dodat

Reagovat
smazaný uživatel

A tobě tady ten článek jako nějak překáží nebo obtěžuje nebo co?

Reagovat
Mr.Jindros

Asi jako většina tvých příspěvků - zbytečná záležitost.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba mě osobně tady ten článek nevadí, pokud mě nezajímá, tak ho nečtu, místa na strácne je dost. Nevím proč by to tady mělo někomu vadit.

Nikdo tě ten článek číst nenutí.

Reagovat
smazaný uživatel

výjimečně souhlasím s kyslíkem na 100%

Reagovat
smazaný uživatel

ale zas ta to moze iritovat, ked tu na kazdy zvast, ktory vybehne z ust niektoremu hracovi realu, je hned clanok. pri tom vyjadrenia poskytuju futbalisti den co den a ale kedze neprichadzaju z "bozskeho" madridu alebo "bozskej" chelsea tak ich nikto nepotrebuje este zvyraznovat *tym necem kritizovat pracu eurofotbalu*

Reagovat
smazaný uživatel

ber to pozitivně, každej článek dobrej

Reagovat
smazaný uživatel

kdyby radši někdo napsal že Valencia má 9 španělsko-portugalských reprezentantů

Reagovat
smazaný uživatel

A přes jedenáct celosvětových simulantů.

Reagovat
smazaný uživatel

jé, ty si trapák, taky byste zdržovali, kdybyste byli v naší situaci, ale neboj se, já si počkám na šanci ti to vrátit a určitě nebudu sám....

Reagovat
smazaný uživatel

"Určitě byste zdržovali" Dodnes jsem vás sice nidky zdržoval neviděl, ale určitě byste zdržovali

Reagovat
smazaný uživatel

Tak o čem jiném máme psát, když už skončilo přestupní období?

Reagovat
smazaný uživatel

Přesně tak.

Máš pravdu.

Reagovat
Shevchenko

Kdo nastoupí v dresu nizozemské fotbalové reprezentace v důležitém kvalifikačním duelu příští sobotu na Letné? Tuhle otázku si klade nejen trenér českého týmu Karel Brückner. Jednoznačnou odpověď nedali ani čeští reprezentanti hrající za Ajax Amsterdam, kteří napočítali v nominaci pět svých klubových spoluhráčů. Ledacos zajímavého však naznačili.

1.10. 2005 09:52

PRAHA - "Nizozemská reprezentace se od mistrovství Evropy hodně změnila. Výrazně omládla, hrají v ní borci kolem dvaceti let. Kouč Marco van Basten dostal prostor vybudovat nový tým nejen pro nadcházející šampionát v Německu. Dokonce to je jiné mužstvo, než jaké proti nám hrálo loni v září v Amsterdamu. Trenér má respekt u fanoušků i médií a razí zásadu, že u něj nehrají roli velká jména, ale forma hráčů. A je mu jedno, z jakého klubu fotbalista je. Hodně sází na borce z nizozemské ligy a líhně Ajaxu," řekl Právu kapitán amsterdamského týmu Tomáš Galásek, který v Nizozemsku působí už desátým rokem.

Van Basten dává přednost mladším

Služebně nejstarším reprezentantem je momentálně Edwin van der Sar. "Pamatuje slavnou éru Ajaxu, je vrstevníkem Seedorfa, Kluiverta, de Boerů, po odmlce povolaného Davidse a dalších, kteří už v reprezentaci nejsou. Někteří se jí vzdali, jiné van Basten nepovolává. Dává přednost mladším, kteří si národního dresu víc váží. Van der Sar je ale stálicí, zkoušený a velmi kvalitní. Lepšího brankáře Nizozemci nemají," navázal Zdeněk Grygera.

Obrana je úplně jiná. "Na pravém kraji obrany bude určitě Kromkamp, na levém zkušený van Bronckhorst, uprostřed asi Boulahrouz s Opdamem. V Ajaxu na tomhle místě hraje Maduro, jenže v reprezentaci plní roli štítového záložníka," mínil Grygera.

Galásek: Úžasnou formu má Sneijder

Výběr pro středovou řadu je také velký. "Náš další kolega, Sneijder, hraje v úžasné formě, dává góly. Kryji mu v klubu záda a je to pohoda s ním spolupracovat. Pracuje na velkém prostoru, hlavně dopředu je velice nebezpečný a špatně se hlídá. Umí gólovou šanci připravit i neočekávaně akci zakončit. Myslím si, že dostane přednost i před van der Vaartem z Hamburku. Zprava bude hrát Landsaat a zleva Davids," dodal Galásek.

"Vpředu je zase obrovský výběr. Na pravé kraji může hrát Kuijt, uprostřed van Nistejrooij a vlevo to vídím na Robbena," nabídl varianty útoku Grygera. "V každém případě nás čeká nesmírně silný soupeř. Otázkou je, jak Nizozemci zápas pojmou. Zda budou hrát svůj útočný fotbal, nebo mají spočítáno, že bod jim dává stoprocentní jistotu prvního místa, a víc posílí defenzívu. Určitě bude jejich výhodou, že nemusejí hrát pod takovým tlakem. Remíza jim stačí," uzavřel Tomáš Galásek.

Karel Felt, Právo

Reagovat
smazaný uživatel

hlavně ať Brycky nepostaví Juna, to radši na 5 záložníků. Výbornou formu má Boulahrouz, a taky VD Vaart (oba Hamburk)... bude to každopádně Fičák

Reagovat
Shevchenko

Na 5 záložníků a vysunutého Baroše by to bylo nejlepší.

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli nebude Baryk v pořádku, tak by mohl hrát 4:6:0 jako Hřéba, no pořád by to bylo lepší než tam postavit toho leváčka Juna. Jen mám obavu, že dědek nepostaví Poláka, ale snad jo, vypadá to na 4:5:1 s Barykem vpředu a Polákem v základu.

Reagovat
smazaný uživatel

ja im debilom holandskym aj tak neodpustim, ze zamerne (inak si to uz neviem vysvetlit) prehliadaju makaaya. Pekne im to natrite, oranjes podrb****

Reagovat
smazaný uživatel

Dík Shevo. Ale příště by stačilo dát odkaz, aby se to nenačítalo tak dlouho

Reagovat
Shevchenko

OK

Reagovat
smazaný uživatel

I když už jsem zjistil, že chyba bude na mé straně , bez stahování to jde líp

Reagovat
smazaný uživatel

Zostava môže byť akákoľvek, podľa mňa prehráte.

Reagovat
smazaný uživatel

jj, podle mě taky.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele