WOODGATE NEVYLUČUJE NÁVRAT DO REALU

24.01.2007, 19:19
Aktuality
Jonathan Woodgate v létě utekl z Realu Madrid a zamířil na roční hostování do Middlesbrough. Na Riverside je tento hráč sice spokojený, přesto nevylučuje, že se ještě někdy na Santiago Bernabeu vrátí...

V pondělí 27letý obránce přišel do Realu v létě roku 2004 za třináct milionů liber z Newcastlu United. Už v anglickém klubu ho ale pronásledovaly zdravotní potíže a nejinak tomu bylo i v hlavním městě Španělska. Více času než na hřišti strávil na marodce a po letním příchodu Fabia Cannavara tak bylo zřejmé, že z klubu odejde.

Problémů se zraněními se jako jeden z mála nezalekl nový manažer Middlesbrough Gareth Southgate, který ve Woodgateovi viděl svého nástupce ve středu obrany anglického klubu. A angažování člena širšího kádru reprezentace se mu zatím vyplácí, Woodgate nastoupil již k osmnácti ligovým zápasům a je základním stavebním kamenem defenzívy Boro. Přesto nevylučuje a stále tak nějak počítá s návratem do Madridu.

"Přestup do Realu byla velká šance a stále ještě není po ní. Možná že kdybych byl zdravý a více hrál, pomohl bych týmu k nějakému titulu. Je to kapitola mého života, která stále ještě není uzavřena, a ve fotbale nikdy nevíte, co se může stát," věří Woodgate ve svůj úspěšný návrat na Santiago Bernabeu.

K těmto řečem ho přivádí jediná věc - v Realu s ním v létě sice nepočítali, přesto ho neprodali, ale pustili jenom na roční hostování. "Přišel jsem sem na jednu sezónu, v létě uvidíme, co bude dál. Nikdo neví, co se potom stane, protože mám ještě rok platnou smlouvu v Realu," přiznává 27letý obránce, že ani on zatím nemá tušení, kde bude působit v sezóně 2007/2008.

Autor: Tomáš Pavlík / football365.com

Komentáře (7)

Přidat komentář
HOST*Andy Conceicao

Woody je bůh

Reagovat
smazaný uživatel

Čo už je zase zranený?

Berieme. Aj Baptistu.

Reagovat
smazaný uživatel

Mé přání jako alternativa za Cannavara

Reagovat
plechi

spíš Canna jako alternativa za Woodyho

Reagovat
smazaný uživatel

Asi tak, nevyjádřil jsem se přesně

Reagovat
Pharrell

doufam,ze se vrati budem ho urcite potrebovat

Reagovat
smazaný uživatel

Jojo všema deseti... Bude zadara a ve vzduchu nemá chybu...

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele