Wolfsburg našel nového kouče, k záchraně ho má dovést Labbadia

20.02.2018, 12:48
Aktuality
Jenom krátce byl bez hlavního trenéra Wolfsburg. Na lavičce německého klubu včera skončil Martin Schmidt a jeho povinnosti přebírá Bruno Labbadia, někdejší útočník se dohodl na kontraktu platném do léta 2019...

Schmidt v minulosti vedl Mainz a u Vlků vydržel jenom pět měsíců. S týmem dokázal vyhrát pouhé tři zápasy a rezignaci podal po víkendové porážce od Bayernu Mnichov.

"Novým trenérem VfL Wolfsburg je Bruno Labbadia. Ráno se vedení VfL s 52letým trenérem sešlo a obě strany se společně dohodly na spolupráci do června 2019," stojí v prohlášení na internetových stránkách bundesligového celku.

Labbadia za sebou má trenérská angažmá ve Fürthu, Leverkusenu, Stuttgartu a hned dvakrát vedl Hamburk. Ve Wolfsburgu bude jeho hlavním cílem záchrana v nejvyšší soutěži, VfL je až na čtrnáctém místě a na šestnáctý Mainz má k dobru jenom dva body.

"Cítím se dobře, jsem odpočinutý a těším se na novou práci," hlásí Labbadia.

Autor: Tomáš Pavlík / vfl-wolfsburg.de

Komentáře (5)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Joooo!!! Wolfsburg ve druhý lize!

Reagovat
Corleone

Reagovat
Rudnevs

Bruno je môc obľúbenec, som rád, že sa mu podarilo nájsť miesto, ale škoda, že je to zrovna Wolfsburg, ktorý by mi z tých zostupom ohrozených tímov chýbal spolu s Werderom asi najmenej.

Včerajší zápas teda pekne vyhecovaný! To bol 90 minútový Pffeif-Konzert. Vždy, keď sa k lopte dostali hráči RB, tak sa ozval obrovský piskot. Potom som z toho bol už tak ohučaný, že som to okolo 60. minúty vypol a šiel radšej spať... Fanúšikovia SGE dokonca začali hádzať na ihrisko tenisové loptičky. Samozrejme tam boli i transparenty, niektoré z nich i celkom vtipné, ako trebárs ten, na ktorom stálo, že keby bol RB deň, tak by to bol pondelok. Taktiež ale i smutná správa - jeden z fanúšikov Eintrachtu dostal infarkt a zomrel.

Reagovat
Beči

Z deště pod okap.

Reagovat
db18

uff

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele