Wolfsburg je na vyšší úrovni, vysvětluje svůj přestup Brooks

27.07.2017, 09:58
Aktuality
John Anthony Brooks během tohoto přestupového období vyměnil Herthu BSC za Wolfsburg, dobrovolně se tak vzdal šance zahrát si Evropskou ligu. 24letý obránce se však podle svých slov chtěl posunout...

Reprezentant Spojených států amerických je odchovancem berlínského klubu, za který poprvé začal nastupovat během sezóny 2012/13 ve druhé lize a okamžitě pomohl k postupu.

Následně se Brooks natrvalo etabloval do sestavy "Staré dámy" a poslední tři roky patřil k oporám klubu, jenž si během minulého ročníku vybojoval vstupenku do Evropské ligy.

Ani to však talentovaného stopera neodradilo od přestupu do Wolfsburgu, který si naopak během uplynulého ročníku zajistil udržení až díky baráži. "Když o mě Wolfsburg projevil zájem, měl jsem jasno, protože jde o dlouhodobě úspěšný a perspektivní klub," vysvětlil Brooks.

Jak už bylo řečeno, nová akvizice automobilového klubu se vzdala možnosti opětovně si zahrát evropské poháry, přesto nebere přestup jako krok zpátky. "Mám velký respekt k Hertě. V Berlíně jsou skvělé podmínky, ale Wolfsburg je na vyšší úrovni," nepochybuje mladý obránce.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (16)

Přidat komentář
Shevchenko

Tak je bílý, nebo černý?

Reagovat
junglist

něco jako Rock tak si vyber

Reagovat
smazaný uživatel

taka mlecna cokoladka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Strasny hovado, kdyz jsem ho videl nazivo

Reagovat
Seydou Doumbia

proti komu hráli, když si ho viděl?

Reagovat
raduinho

Chyba kamaráde chybáááá

Reagovat
smazaný uživatel
Reagovat
Jeňa

Zase se budou plácat u spoda

Reagovat
smazaný uživatel

Asi musel něco říct, ale je to blbost.

Reagovat
pistacik11

Chyba v preklade, pôvodne tam malo byť " vo Wolfsburgu mávajú lepšie výplaty"

Reagovat
smazaný uživatel

Šuvix

Reagovat
smazaný uživatel

Boze ten spravil neskutocnu chybu a neviem kde nabral že je to dlhodobo perspektívne klub

Reagovat
LeonardoUžoa

To, že klub je na vyšší úrovni, neznamená, že on bude automaticky taky,

Reagovat
smazaný uživatel

Viem, že je to individuálne, ale vymeniť mesto ako Berlín za Wolfsburg... Obzvlášť, keď je to v rámci rovnakej ligy a z týmu, ktorý pokojne môže byť najbližšie roky stabilne v hornej polovici tabuľky. Dukát sem, dukát tam.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele