Wimmer se loučí s Tottenhamem, štěstí zkusí ve Stoke City

29.08.2017, 11:45
Aktuality
Kevin Wimmer dříve patřil k oporám zadní řady 1. FC Köln, po přestupu do Tottenhamu se mu ovšem už tolik nedařilo a vše končí očekávaným odchodem z White Hart Lane. Rakouský obránce se stěhuje v rámci anglické Premier League, za osmnáct milionů liber ho koupilo Stoke City...

24letý fotbalista strávil v Londýně dva roky a během nich nastoupil pouze k patnácti ligovým duelům. V kabině ho nahradí Argentinec Juan Foyth, jehož přestup z Estudiantes bude zpečetěn v průběhu následujících hodin.

"Kevin je nepochybně talentovaným hráčem. Rozhodně přidá další kvalitu do týmu, který zde už mám," pochvaluje si manažer Potters Mark Hughes.

Wimmer má na svém kontě osm startů za rakouskou reprezentaci a je sedmou letní posilou Stoke City. Před ním přišli Bruno Martins Indi, Josh Tymon, Kurt Zouma, Jesé Rodríguez, Darren Fletcher a Eric Maxim Choupo-Moting.

Autor: Tomáš Pavlík / bbc.com

Komentáře (703)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele