Wiese s návratem do branky už nepočítá, zvažuje wrestling

17.09.2014, 21:16
Aktuality
Tim Wiese ještě před pár lety patřil k nadprůměrným bundesligovým brankářům i do německé reprezentace, nyní už je ale několik měsíců bez angažmá a sám nepočítá s tím, že jeho kariéra profesionálního fotbalisty bude pokračovat. Přesídlit by ovšem mohl na jiné sportovní odvětví...

V roce 2010 se Wiese podíval s německou reprezentací na mistrovství světa do Jihoafrické republiky, o dva roky později ale přestoupil z Brém do Hoffenheimu a zde přišel jeho strmý pád. Po velkém množství chyb vypadl ze sestavy a v lednu letošního roku se nakonec s TSG dohodl na ukončení smlouvy.

Ve dvaatřiceti letech už nyní extravagantní gólman nevěří, že dostane možnost k návratu. "Nebyl bych proti, ale nejsem žádný snílek. Jsem realista a vycházím z toho, že svá nejlepší léta už mám za sebou a jako profesionál už chytat nebudu," řekl v rozhovoru pro Sport Bild.

Wiese se nedávno představil v brance při brémské rozlučce Brazilce Aíltona a zaujal svoji vypracovanou postavou, která váží 117 kilo. Díky tomu by mohl zakotvit ve wrestlingu. "Mám oficiální nabídku od WWE (World Wrestling Entertainment - pozn. red.), jde o angažmá wrestlera. Vše si v klidu vyposlechnu," uvedl odchovanec Kaiserslauternu, který strach z ringu nemá. "Řeknu jen tohle - podělaný nejsem," prohlásil.

Autor: Petr Vaněček / dpa, sport1.de

Komentáře (424)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele