WENGER: ZRADIL NÁS NOVÝ STADION

08.05.2007, 09:55
Aktuality
Na Emirates Stadium zažili další zklamání, Arsenal opět nevyhrál žádnou trofej a letošní sezóna skončí neúspěchem. Arsenal poztrácel až příliš bodů na hřištích soupeřů, na jeho velké ztrátě na první Manchester United se ale podepsala i forma na domácím stadionu. "Kanonýři" se v létě odstěhovali ze stařičkého Highbury a právě zvykání si na nové prostředí je podle manažera Arseneho Wengera jedním z aspektů neúspěchu...

"Já osobně připisuji špatný start do sezóny novému stadionu. Ztratili jsme několik bodů stejně tak jako jiné kluby, když se přestěhují na nový stadion. Je to způsobeno neznalostí, hráči nemají žádné špatné vzpomínky. V úvodu sezóny to spíše vypadalo, že hrajeme na neutrálním hřišti. Až nyní víme, že opravdu hrajeme doma. V příští sezóně se tak můžeme vrátit silnější a bojovat o titul," věří francouzský kormidelník.

Arsenal vedle neznalosti nového prostředí kosily také zdravotní problémy a Wenger musel hodně improvizovat především v obraně. Ta zatím v Premier League inkasovala 35 branek, což je nejvíce z první čtyřky. Rozdíl mezi v tuto chvíli čtvrtým Arsenalem a prvním Manchesterem činí 21 bodů.

"Manchester United dal více branek, než kdokoliv jiný, a můžete tak říci, že titul vyhrál zaslouženě. Ne, neočekávám, že od Sira Alexe Fergusona dostanu láhev vína - ale gratuluji mu," zažertoval si trochu Wenger, jehož může těšit jeden fakt - nového mistra dokázal v obou zápasech porazit.

"V létě budu muset zhodnotit, co potřebujeme. Ale jsou tu známky toho, že když budou všichni zdraví, máme velkou šanci," věří Wenger v útok na titul.

Autor: Tomáš Pavlík / teamtalk.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Tak už se moc těším, až otevře svoji arénu Slávia. To taky bude bkbejch keců, že prohrává jen kvůli novýmu stadionu. Není nad to najít ten správnej důvod

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
HOST*

Reagovat
smazaný uživatel

Tento Wenger mi už vo výrokoch začína pripomínať Mourinha .

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele