Wenger netuší, jak dlouho budou chybět Sánchez a Cazorla

04.12.2015, 10:22
Aktuality
Arsenal má pravidelně zaplněnou marodku a výjimkou není ani letošní sezona. Hned dvě hodně citelné ztráty zaznamenal londýnský klub v několik dní starém zápase na půdě Norwiche (1:1), v němž přišel o Alexise Sáncheze a Santiho Cazorlu...

Chilský útočník si během utkání poranil stehenní sval, španělský záložník má zase problémy s kolenem. Arsenal zatím prohlášení o konkrétní délce absencí obou fotbalistů nevydal, pozitivní pro fanoušky Kanonýrů ovšem nejsou spekulace médií, podle nichž může Sánchez chybět měsíc a Cazorla dokonce tři.

Jisté v tuto chvíli je, že ani jeden z těchto hráčů nenastoupí k duelu se Sunderlandem. Podobně je na tom rovněž další záložník Mikel Arteta, ten stále laboruje se svalovým zraněním.

"Co se týče Alexise, Santiho a Mikela, tak v tuto chvíli nevíme, jak dlouho budou mimo hru," řekl v rozhovoru pro internetové stránky klubu manažer Arsene Wenger.

Zmíněná trojice nepředstavuje jediné marody Arsenalu. Dlouhodobě je mimo hru Tomáš Rosický a zdravotní problémy měli rovněž obránce Laurent Koscielny, útočník Theo Walcott a Kieran Gibbs.

"Ohledně Koscielnyho a Walcotta se rozhodneme v sobotu, oba by mohli být v týmu. Gibbs je pro víkendu znovu k dispozici," prohlásil dále Wenger před duelem se Sunderlandem.

Autor: Tomáš Pavlík / sports.yahoo.com

Komentáře (516)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele