Wenger: Na trhu je nedostatek kvality

03.09.2015, 14:58
Aktuality
Arsenal byl během letní přestávky jediným špičkovým evropským klubem, který nepřivedl posilu do pole. Arséne Wenger získal pouze brankáře Petra Čecha a nyní uvedl, že je na trhu nedostatek kvality...

Francouzský manažer byl dlouhodobě kritizován za přestupovou politiku, když opakovaně pouštěl z Londýna jednu oporu za druhou a na jejich místa přicházeli talentovaní mladíci.

To už sice nějaký čas neplatí, přesto se ostřílený stratég rozhodl, že přes léto do týmu přivede jen brankáře Petra Čecha, přestože by Arsenal potřeboval minimálně ještě posilu do útoku. "Netrápí nás nedostatek financí nebo touha investovat. Zkrátka na trhu chybí hráči, kteří by mohli posílit největší evropské kluby," prohlásil Wenger po uzavření přestupového okna.

Jako příklad uvádí francouzský manažer Anthony Martiala, jenž z Monaka zamířil do Manchesteru United za souhrnnou částku 80 milionů eur. "Martial zaznamenal ve francouzské lize jedenáct gólů a nyní odešel do Manchesteru United za takovou částku. To absolutně vystihuje zmíněný problém," dodal Wenger, jehož tým byl spojován s Edinsonem Cavanim nebo Karimem Benzemou.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (519)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele