Wenger: Musíme dát Welbeckovi čas

17.09.2014, 11:52
Aktuality
Arsenal těsně před koncem přestupového okna přivedl vytouženou posilu do útoku, když z konkurenčního Manchesteru United získal Dannyho Welbecka. Ten se zatím u Kanonýrů gólově neprosadil, manažer Arséne Wenger však žádá fanoušky o trpělivost...

Anglický reprezentační útočník po svém příchodu na Emirates Stadium odehrál za nový klub dva zápasy, ve kterých se nedokázal střelecky prosadit. Nejprve Welbeck odehrál za Gunners prakticky celý ligový zápas proti ManCity (2:2) a následně se účastnil porážky na půdě BVB.

Zejména proti Dortmundu měl přitom 23letý kanonýr hned několik nadějných možností, nedokázal je však dotáhnout ke kýženému konci. "Nevidím to jako problém," uvedl Wenger. "Danny odehrál dobrý zápas, akorát nebyl efektivní před brankou," doplnil.

Francouzský manažer přesto věří, že Welbeck splní očekávání a bude tím chybějícím kamínkem do mozaiky, který londýnský celek tak usilovně hledal. "Musíme být trpěliví," uvědomuje si Wenger, jehož nová posila odehrála už takřka 30 utkání za anglickou reprezentaci.

Autor: Jiří Vojík / soccerway.com

Komentáře (514)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele