Wagner vyhlíží návrat do Bayernu, Nagelsmann mu bránit nehodlá

17.11.2017, 10:34
Aktuality
Odchovanec Bayernu Mnichov Sandro Wagner za sebou má své dvě první podařené sezony v Bundeslize v barvách Darmstadtu a Hoffenheimu, přičemž ho v druhém jmenovaném klubu váže smlouva do roku 2020. Už teď nicméně útočník pokukuje po návratu do klubu svého srdce...

Autor letošních čtyř bundesligových branek, který se v tomto roce konečně prosadil do seniorské reprezentace a trefil se ve všech třech kvalifikačních duelech, do kterých nastoupil, se od bavorského velkoklubu odloučil dávného roku 2008. Nyní by však na prahu třicítky mohl strojit velký návrat.

Trenér Hoffenheimu Julian Nagelsmann již potvrdil, že ze strany Bayernu o potenciální zálohu za Roberta Lewandowskiho zájem existuje, a že již oba kluby projednávají možnost lednového přesunu. Podle Bildu by prý devětadvacetiletý Wagner stál nejméně deset milionů eur.

"Všichni ví, že Sandro má děti v okolí Mnichova, že v Bayernu fotbalově vyrůstal, a že sám není nejmladší. Nemám mu to za zlé," prohlásil Nagelsmann. Sám hvězdný forvard Lewandowski přitom zrovna před pár dny skrze média požádal Bayern o přivedení mladšího, hladového útočníka, který by se chtěl učit od zkušeného hráče jako on.

Autor: Tomáš Daníček / soccerway.com

Komentáře (41)

Přidat komentář
efjay

Ten trošku nesedí na ty Lewandowského požadavky

Reagovat
smazaný uživatel

No, nevím, mladší a perspektivnější útočník by byl pro Bayern lepší volbou.

Reagovat
Uwe háže buly

Reagovat
Rudnevs

K Wagnerovi som už všetko napísal k predchádzajúcim článkom - skrátka mi tam pasuje perfektne. Pre Bayern je to pomerne lacná dvojka do útoku. Wagner by bola bližšie k rodine, získal by nejake tituly, pravdepodobne by mal i väčší plat, bude hrať za “jeho” klub, svoj čas na ihrisku určite dostane a šanca na WM sa mu skôr zvýši ako zníži. Pre Hoffenheim zasa naopak 10 mio. € neni vôbec zlá čiastka a ako náhrada by mal prísť z Číny Anthony Ujah.

Mimochodom - Sebastian Rudy zverejnil na sociálnej sieti snímku, že s manželkou čakajú dieťa. Jannik Vestergaard mu na to odpísal, že si výhru Confed Cupu pekne užili.

Reagovat
fantomas

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
KingMaster13

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayern +

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

10m teda žádná hitparáda

Reagovat
Bakary3

Ale Lewa se nebavil o zkusenem utocnikovi - Bayern

Reagovat
Rich

Problém je ten, že mladý hráči nebudou chtít hrát dvojku. Bayern sleduje i Icardiho jeho tržní hodnota je 50 milionů a smlouva do roku 2021 myslím, to znamená, že by za něj museli dát hodně a pak je tady ten fakt, že prostě mladá krev nebude chtít dělat někomu náhradníka.

Jestli přijde nějaký mladý útočník, tak jedině v létě možná. Wagner je dobrá volba si myslím.

Reagovat
vladino10

dnes to už veľmi nie je možné..ak by sme kúpili talentovaného hráča a ten by robil úlohu dvojky, tak hneď v najbližšom prestupaku by sa zišlo milión tímov ktoré by mu ponúkli rolu jednotky..

Snad jediny komu to funguje (zatiaľ) je man city- ale aj tam aguero neodohral zopár zápasov na úkor jesusa a hneď sa začali reči o jeho odchode, ktovie, či by kun bol stále v city ak by sa Jesus minulú sezónu nezranil..stačí sa pozrieť na kimmicha, aj ten robil minulú sezónu iba náhradníka a už sa oňho začínali ostatné kluby trhať..

Mať napríklad wernera a lewu naraz by bolo trvalo neudržateľné..

Reagovat
Nuno čomes

50 mega

Reagovat
smazaný uživatel

50 milionů

Reagovat
smazaný uživatel

ma deti v okolí Mníchova? to musí byt dobry kanec

Reagovat
vladino10

Reagovat
db18

Reagovat
blackhawk88

Nagelsmann mu nebrani, lebo vie, ze o polroka sa ich cesty opat spoja

Reagovat
Jardman

Přesně

Reagovat
Rich

Reagovat
db18

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Nihilister

Reagovat
Rudnevs

Inak Wagner s trénerom Nagelsmannom boli v roku 2006 protihráči v dorasteneckom derby TSV 1860 München proti FC Bayern München. https://pbs.twimg.com/media/CxPeBAnXUAAZeLb.jpg

Reagovat
Jardman

Reagovat
db18

Reagovat
JozkokozleJ

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
OnderCZ

Reagovat
Bayern +

Nič proti, ale radšej teraz Supermario ako dvojka a o rok a pol Icardi ako jednička

Reagovat
vladino10

Gomez sa k tomu už vyjadroval, že nechce prísť, lebo chce hrať na MS

Reagovat
blackhawk88

OT: Rafinha je rozhodnuty odist z Bayernu:

"I believe that the time has come to leave #FCBayern and to go for a new experience." [globoesportecom]

Reagovat
blackhawk88

chce sa vratit spat do Brazilie kde ziju jeho dcery, bratia a mama

Reagovat
db18

Reagovat
Jardman

Díky Rafo, tvoje mise skončila. Roli náhradníka a maskota kabiny si plnil na výtečnou.

Reagovat
OnderCZ

Wagnerovi to přeji, jako hráče ho mám rád, je to sice někdy pro soupeře těžké se ovládnout, když jsou od něho pokopaní a celý zápas musí snášet různé provokace, ale i o tom fotbal někdy je. A poslední dobou už Wagner taky hraje trochu jinak. Spíš ta první sezona za Darmstadt v BL, tam ho nemohl vystát snad nikdo. A Lewandowski ať je to dobrý útočník jak je, tak posledních pár sezon už ho ani nemůžu cítit.

Reagovat
Rudnevs

Aj keď som si v tej prvej sezóne Darmstadt veľmi obľúbil (ani nie kvôli samotnej hre, ale bol to taký návrat do minulosti), tak mi Wagner prišiel nesympatický, ale hovoril som si že ten jeho herný štýl je efektívny a pomáha Darmstadtu získať body. Tiež si myslím, že od prestupu do Hoffenheimu ten jeho herný prejav neni až tak zákerný, pretože hrá už v kvalitnejšom a futbalovejšom tíme, kde to neni potreba. Plus mu to prajem preto, lebo takúto kariéru nemá snáď nikto. Mládežnícky reprezentant z Bayernu, ktorý sa neskôr nikde nedokázal presadiť a keď to vyzeralo že ide opäť len o dom ďalej, tak sa paradoxne u ligového nováčika rozstrieľal a nakoniec sa na staré kolená dostane do reprezentácie a pravdepodobne i do Bayernu.

A taktiež sa mi páčia tie jeho rozhovory, často sú i vtipné - napríklad keď na Europa League na Hoffenheim meprišli žiadny fanúšikovia, tak to okomentoval tým, že fanúšikovia si možno mysleli že nebude hrať. Alebo na nejaku otázku ohľadom konkurenčného boja o post útočníka reprezentácie odpovedal, že Timovi Wernerovi kvôli tomu kradnúť šampón nebude. Tiež sa mi páčila jeho reakcia na tie transparenty proti Hoppovi - Keď v regióne pátrame po nejakom zaujímavom ihrisku alebo nemocníci, tak sa dozvieme že to nechal postaviť Hopp. V Nemecku je veľa bohatých ľudí, ktorí sa presťahujú do Švajčiarska aby ušetrili na daniach a nerobia vôbec nič pre spoločnosť. Úplne s Wagnerom súhlasím, Hoffenheimom si Hopp medzi fanúškmi ostatných klubov asi priavnivcov zrovna nezískal, ale tak čo, dotiahol svoju rodnú dedinu do Bundesligy a naozaj si nemyslím že by mal byť takto urážaný ako od fanúšikov Gladbachu alebo fanúšikov Kölnu pred rokom.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele