Vymyšlená informace, říká Schürrleho agent o hostování v 1. FC Köln

27.10.2017, 11:55
Aktuality
Trenér Borussie Dortmund Peter Bosz má v ofenzívě na výběr z řady kvalitních fotbalistů a od tohoto týdne mu je k dispozici také Andre Schürrle. Jméno německého reprezentačního křídelníka je i tak spojováno s lednovým odchodem, zájem o hostování měl mít 1. FC Köln, k tomuto stěhování ovšem podle všeho nedojde...

"Žádnou nabídku na hostování z 1. FC Köln nemáme," reagoval na spekulace agent Ingo Haspel.

"Tato informace patří do kategorie vymyšlených," dodal.

26letý Schürrle přišel do Dortmundu loni v létě z Wolfsburgu a má často problémy se zraněními. Letos v létě ho naposledy zradil stehenní sval, kvůli němuž přišel o úvod ligového ročníku a na trávníky se vrátil až tento týden, když jako střídající hráč zasáhl do pohárového souboje s Magdeburgem.

Schürrle dříve hrával za Mainz, Leverkusen a Chelsea a největšího úspěchu kariéry dosáhl v roce 2014, když byl u triumfu Německa na mistrovství světa. Za národní tým celkem nastoupil k 57 zápasům a dal 22 gólů.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (8)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Od toho MS už šel jenom dolů .... Bohužel .

Reagovat
REPLIKATOR

Průměrák

Reagovat
Kucka

třicetimilionovej průměrák

Reagovat
smazaný uživatel

Chelski ho zničila ... Chelsea je taková anglická Sparta (pouze těch titulů mají Ropáci málo). Co čekat od klubu bez koncepční práce.

Reagovat
Bandita_Harry

Reagovat
Biozdenda

Taky jsem presvedceny, ze on a treba jeste Marin mohli mit uplne jinou karieru, kdyby se nehnali do Chelsea, ktera v te dobe mela 2 trenery na sezonu a byla ostuda Londyna.

Reagovat
smazaný uživatel

Marin? Ten který byl každou sezónu zraněný 3/4 sezóny? Těžko.

Reagovat
Seydou Doumbia

Přitom tedkom mohli mít útok Hazard-Bruyne-Salah-Lukaku...a nic

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele