Vyhrát titul potřetí v řadě nebude snadné, je si vědom Chiellini

04.08.2013, 11:57
Aktuality
Juventus v minulé sezóně vcelku suverénně obhájil ligový titul a i do nového ročníku Serie A, která startuje za tři týdny, bude vstupovat coby jasný favorit. Jeho dlouholetá opora Giorgio Chiellini ale upozorňuje, že cesta za ziskem dalšího Scudetta nebude procházka růžovou zahradou...

"Historie dokazuje, že vyhrát titul třikrát za sebou je velmi složité. My máme všechno, co je k tomu potřeba, ale přesto to nebude procházka růžovou zahradou. Nebylo to snadné ani v minulé sezóně a třeba v lednu byl náš náskok na čele minimální," řekl Chiellini pro klubový web.

Stará dáma v květnu slavila díky devítibodovému náskoku před Neapolí. Právě Partenopei společně s Fiorentinou a oběma milánskými kluby by podle zkušeného obránce měly být hlavními konkurenty Juventusu.

"Neapol udělala změny ve velkém, má nového trenéra a bude hrát jiným stylem. Také Milán, Inter, a Fiorentina jsou napřed před zbytkem ligy. Podle mě budou tyto týmy našimi soupeři v boji o Scudetto," prohlásil osmadvacetiletý stoper, který za turínský klub hraje od roku 2005.

Autor: Petr Vaněček / goal.com

Komentáře (390)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele