Výhra 3:1 není dostatečná, míní Zidane po prvním osmifinále

16.02.2017, 11:05
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (50)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
RKBoy

tak je to stále otvorené, Neapol má na to doma vyhrat 2:0,zvlášt ked Real podá jeden z tých ich typických profesorských výkonov ako je to v tejto sezone zvykom.

Reagovat
madridcan

Nie, neni to zvykom a dokonca to nieje caste.

Reagovat
johan14

Realu stačí že strelia gól, a je vymaľované. Neapol nesmie inkasovať, no ako sa im to podarí, to si neviem predstaviť.

Reagovat
smazaný uživatel

Real, když už podává profesorský výkon, tak proti osasuně, granadě, ... ale těžko ho podá v osmifinále LM.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokial Real streli prvy gol tak je po zapase :)

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mého uzavřené, Real je mnohem lepší tým a Neapol nemá na to ho porazit 2:0 nebo jinak na postup. Rozdíl v kvalitě je obrovský.

Reagovat
johan14

Tie 2 strely im vyšli neskutočne, 2 góly z takej diaľky to sa nevidí často. Mertens mal premeniť aspoň 1 šancu. Takto to bude mať Neapol do odvety preťažké, lebo CR7 bude číhať na protiútoky. Hádam to ešte bude zaujímavý zápas, lebo Arsenal to bude už len nuda a formalita.

Reagovat
maxton

Ronalda dneska predbehne už aj Mertesacker, takže skôr doklepy a hlavičky. Ale aj takého hráča treba.

Reagovat
smazaný uživatel

Včera tam po těch lajnách točil celkem dobře..

Reagovat
FuckT

Presne tak, my sme sa v bare o tom aj bavili, ked tam raz Ghoulama (myslim) obehol ako maleho chlapca. Hned sa rozbehla diskusia o tom, kolko ma ten betar rokov. Vcera bol Ronaldo jednoznacne jeden z najdolezitejsich hracov, nechapem ten hate na jeho hru, na jeho osobu mozno ale hru urcite nie.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak je zase pravda že teď hrál jeden z nej zápasu za poslední dobu. Jakoby se vzpamatoval.

Reagovat
valloire

zkušený hráč ví......

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DelPiero137

Reagovat
zelda

co to meleš?

Reagovat
smazaný uživatel

Ale to dopadne, Zizou

Reagovat
olis

problem bude ze to bude treti zapas za 8 dni a tie dva predtym budu proti AS a Juve a oba vonku, proti Realu bude treba podat 110% fyzicky aj mentalny vykon, ale skusit to treba a bojovat az do konca

Reagovat
madridcan

S programom natom niesme o nic lepsie pri nasich zapasoch kazdy treti den a navsteve vo Valencii a Villareale. Na toto sa nevyhovaraj.

Reagovat
olis

nebolo to myslene ako vyhovorka, vas program som nepozeral tak ale vdaka za info

Reagovat
FuckT

Nikto sa nevyhovara, ale jednoducho mate lepsi tim a lahsi program, Villareal alebo Valencia sa mozno chytaju na momentalne AS (a to fakt pochybujem), ale na Juventus ani nahodou. Su to fakty a pokial je mozne, ze budu mat nejaky vplyv na vysledok a predvedenu hru nevidim nic zle na tom, ze sa spomenu. A pokial ma pamat neklame, tak aj pred tymto zapasom co sa vcera hral ste mali celkom slusne volno, takisto ste nemali hracov na Africkom pohari, teda aspon myslim. Vyhovarat sa na to nikto nevyhovara, ale jednoducho su to fakty a ani ty hadam nemozes popriet, ze su dolezite. Alebo podla teba to, ze centralny stoper chyba timu 5,6 zapasov nic neznamena? Hlavne ked super, ktoremu musime celit je RM, ktory si dava La Ligy s pastou v analnom tuneli.

Reagovat
FuckT

Tak ja neviem, nebudem si ani robit nadeje, zas ten stadion nespravi tolko, ze vymaze to, akym lahkym sposobom sa Real vcera dostaval do sanci. Snad ani 2 prihravky od ich vlastnej brany nepotrebovali, takze netreba sa vzdavat, ale ani sa vznasat na oblacikoch. Musime sa pripravit aj na to, ze je dost mozne, ze teraz pride dalsie ''zle'' obdobie SSC, ani AS a ani Juve a ani RM nam vyhru a ani len tu remizu zadarmo nedaju(teda Real mozno tu remizu aj ano).

Inak ale nasi fans vcera 100 bodov zase, nemohol som ked hraci Realu na svojom vlastnom stadione ked mali loptu poculi taky hlasny piskot, nasi fans urcite isli zo stadionu bez hlasiviek, ich vypluli na chodnik podla mna ako fetky v CR a SR nosnu prepazku.

Reagovat
olis

to hej, fans boli skvely, no uvidime ci sa toho hraci znova zlaknu alebo do toho pojdu ako besne psy, sancu mame iba v druhom pripade

Reagovat
FuckT

S tym suhlasim, preto si uz nechcem robit ziadne nadeje, kedze aj ked my zahrame zivotny zapas a Realu sa darit nebude tak skusenostami a rozvahou nam budu stale vediet odolavat. Tie sance su fakt mizive podla mna, ale uvidime, mozno sa pokusim dostat Realu pred zapasom do satne a pichnem im do zily nejaky ten silny opiat, ako si hraci Barcelony taktiez ocividne dali pred zapasom s PSG. Alebo ti to mozno hrali na dojazdoch, nevedeli uz narychlo nic vybavit.

Reagovat
olis

tak do toho, budem drzat palce

Reagovat
smazaný uživatel

Penaldo mě překvapil jak tam předložil Marcelovi. Kdo by to řekl, že někomu nahraje ve vápně. Trošku u mě stoupl. Jinak Ital musí ven, takže tu odvetu snad Real zvládne...

Reagovat
smazaný uživatel

A Benzín mu nějaký to áčko taky spálil.

Reagovat
Spalovač šancí

Nejlepší trenér Reálu v historii

Reagovat
smazaný uživatel

Mělo to být 4 nebo 5:1 a bylo by po ptákách. Škoda, že to nevyšlo, šance byly.

Reagovat
smazaný uživatel

V odvete zrejme nastúpi už aj Bale, takže jeden rýchly protiútok môže rozhodnúť. Neapol navyše čakajú pred LM náročné zápasy v Juve a AS. Odveta bude teda zaujímavá. Ak sa naplnia papierové predpoklady, zoznam štvrťfinalistov bude poriadne pestrý

Reagovat
misinho7

s Baleom v odvete nam verim este viac..z nejakeho protiutoku im jeden urcite dame a bude vymalovane

Reagovat
smazaný uživatel

To ja právě ani ne james se krasne vracel smerem dozadu což u bale od prichodu postradam ... zas taková hvězda není aby si dovolil to vše nechat na vybornem Carvajalovi

Reagovat
smazaný uživatel

Tak třeba za rok borci

Reagovat
smazaný uživatel

CR7 se mi líbíl, ale chtělo by nějaký gol v LM, hodně včera připravoval, což je na druhou stranu fajn.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak uvidime, snad ich Neapol aspon potrapi.

Reagovat
smazaný uživatel

dneska jsem četl článek, že Ronaldo má kromě gólů i nejvíc asistencí v LM v historii, Messi je až třetí

Reagovat
smazaný uživatel

to je blbost, jak všichni víme, Ronaldo zásadně nenahrává...

Reagovat
smazaný uživatel

no právě :)

Reagovat
valloire

Nemožné nejlepší hráč historie, ten který vytváří šance a nahrávky jako na běžícím páse? Asi hrál teda s nějakejma lemplama nebo co.

Reagovat
Zizou

No konečně si uznal, že je to nejlepší hráč historie. Jinak k výkonu Kristýny. No jestli bude hrát takhle, tak to sice na zlatý míč nebude, ale pro Real to bude strašně důležité a třeba i klíčové. Možná už konečně přišel i sám na to, že na individuální prosazování se už prostě nemá a že touhle hrou bude obrovským přínosem. Ale zase bych to tak nepřeceňoval, jedna vlaštovka jako nedělá. Každopádně výborný výkon Realu v pravý čas, to se musí nechat. I když rozhodnuté to určitě není. Neapol mě svou hrou taky příjemně překvapila, měli tam výborné momenty a v tom italské pekle to klidně může nakonec dopadnout jakkoliv. A k těm asistencím... je sice pravda, že Benzema tam měl od něj 2-3 šance, které se dali proměnit, ale ta, co se nakonec počítala, byla adresována Jamesovi a ne Kroosovi. Jen by mě teda zajímalo, jestli při sledování výkonu hráče vidíš a hodnotíš i tohle? Myslím tím, ten samotný úmysl.

Reagovat
valloire

Jestli bude hrát v LM takhle a my to vyhrajem, Zlatej míč je zase jeho. Jo, musí to potvrdit. Adresoval to Tonimu, James uhýbal. Kroos by měl takhle nabíhat a střílet. Není to náhoda.

Reagovat
Zizou

Adresoval to Tonimu? Hmm, takže už jsem si o tobě udělal kompletní obrázek konečně. Díky.

Reagovat
valloire

ty vole, vždyť James evidentně uhýbal a řekl bych, že si Kroos křiknul

Reagovat
Zizou

To ano, ale my se bavíme o tom, komu chtěl přihrát Kristýna. To, jak to potom dopadlo, je úplně fuk.

Reagovat
valloire

jseš jedinej, koho to zajímá já tvrdím, že přesně takhle, jak to bylo

Reagovat
Zizou

No to mi je jasné. A v tomhle je mezi námi ten zásadní rozdíl. Tobě je úplně jedno, jestli to ten hráč takhle udělal vědomě a úmyslně. Mně ale ne. Jinak dále už to nerozebírejme, tohle absolutně stačilo, mistře Zico.

Reagovat
valloire

No není. Tvrdím pane Leo, že nahrával nabíhajícímu Kroosovi. Ty si myslíš,že ne. Tak jak?

Reagovat
smazaný uživatel

2:0 neapol da doma realu?? ten kto si to mysli bude na praskoch,,

real to v pohode ustoji..

Reagovat
smazaný uživatel

Tady je rozhodnute real na san paolu branku vstreli ne-li dvě ... a v poklidu si pohlida postup a vyhraje 2:3

Reagovat
vanGomm

Neapol měla velkou kliku,že Real neproměnil hodně šancí a naopak hosté vytěžili vlastně z minima maximum.Zápas mohl totiž klidně skončit npř. 5:0,nebo 6:1.To už by byla odveta vlastně formalitou.Takto to opticky vypadá,že není.Ale Real je velice kvalitní a zkušený tým.V prvním měření sil byl jasně lepší,proto to vidím tak,že v odvetě určitě vstřelí gól,ale spíše dva.Tip Real Madrid postoupí.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele