Vydra odchází z Watfordu do Derby County

27.08.2016, 19:23
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (281)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

proste ty zasrany vostrovy za kazdou cenu debilek.

Reagovat
Recoba Inter

Reagovat
checitto

Reagovat
smazaný uživatel

?

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

317 mega za takovyho zoufalce, proste Anglie no

Reagovat
Kang & Kodos

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Tuard.MUTD

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
DonPoky

Zoufalce?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
frank

A to tu dneska v souvislosti s ním někdo zmiňoval Plzeň.

Reagovat
Manik...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Manik...

Reagovat
mojmira

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
smazaný uživatel

to si ty ty chudáku. Kam si to dotáhl ty

Reagovat
smazaný uživatel

kolikrat si byl v manchesteru za leto?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

v Manchesteru jsem byl celkem 7x a kolikrát ty v PSG ? toto léto ne. Pojedu až v únoru na derby možná ještě na v prosinci proti Blues (u nás doma)

Reagovat
smazaný uživatel

znova se te ptam- kolikrat tys byl v manchesteru za leto?

Reagovat
smazaný uživatel

znovu a pro méně chápající

"v Manchesteru jsem byl celkem 7x a kolikrát ty v PSG ? ___toto léto ne___. Pojedu až v únoru na derby možná ještě na v prosinci proti Blues (u nás doma)"

Máš to tam zvýrazněné

Reagovat
smazaný uživatel

no prave. kdyz si za leto nebyl ani jednou v manchesteru tak tady nemluv vo tom kam to kdo dotah. easy.

Reagovat
smazaný uživatel

chlapče a co je to za deb.lní otázku? (celkově) ¨

Šlo o komentář na ACSerwn ohledně Vydrya ty na mě vyzvracíš blábol o návštěvě MC

bylo to mířený hlavně na to, že Vydra to někam dotáhl na rozdíl od jiných...

Reagovat
smazaný uživatel

za prvy by me zajimalo kolik ti je ze me voslovujes chlapce. za druhy tu hlasku "kolik ty sis vydelal za leto" (upravil sem ji pro tebe) zna kazdej dokonce i slovaci. za treti kdo ze tady blaboli?- "to si ty ty chudaku. kam si to dotah ty?" takova univerzalni hlaska dementa z diskuzi na idnes novinkach atd... tady vubec nejde vo vydruv zivot ze to dotah na profika. de vo jeho karieru a ze je to zoufalec ukazal uz jen tim ze se snazi za kazdou cenu udrzet v anglii kdyz by moh hrat prvni ligu v italii nebo francii a zlepsovat se.

kubajsi nebud priste tak vztahovacnej a snaz se lip porozumet srande.

Reagovat
smazaný uživatel

to si děláš prd.l bohužel tě neznám a oslovovat tě "chlapče" je zakázané? dobrá omlouvám se "chlape". Hlášku znám... (o to ale přeci nešlo).

Prý univerzální hláška "to si ty ty chudaku. kam si to dotah ty?" chlape pro tebe je to bohužel pravda, že Vydra v životě dokázal asi víc než ty (i přesto že tě neznám.

Kdyby si dosáhl něčeho velkého, tak zde nekomentuješ prkotiny, Vydra jako Čech a dobrý fotbalista, měl spíše smůlu na trenéry a týmy.

To, že to směruješ na jeho kariéru je vedlejší, protože prostě hraje fotbal na vyšší úrovni, ať hraje za Watford, Derby, Reading atd. To co zmiňuješ ty,(Itálie a Francie) je krok zpět a dolu. (dle mého pohledu).

Mysli si o tom co chceš, ale má šanci hrát PL, přes Berany, ne že s nimi postoupí ale třeba ho někdo koupí, (mě by se líbil v takovém Sotonu, Swansea nebo i Evertonu ).

Francie málo lákavá liga a Itálie dejme tomu v uvozovkách, že ano, ale tak na 60%.

Nejsem vztahovačný jen chovám určitý respekt k lidem co to někam dotáhli a chovají se normálně, za to nemám rád lidi co nic neumí, jen kecají a smějí se jiným a ještě přes anonymní diskuze v realitě by byli jiní, tím teď nenarážím na tebe!

Reagovat
smazaný uživatel

ne tak jako v pohode ze jo. jen me proste dostava kdyz mi nekdo rika chlapce pricemz vecine uzivatelu tady je cca 15-18. jesli je ti 20 a vic tak mas vopravneni i kdyz si vo tom myslim svy no.

prave ta "univerzalni hlaska" je dost trapna. vobjevuje se vecinou u lidi kery nemaj radi vobjektivni kritiku a pritom nemaj argumenty na vyvraceni nazoru ("mel smulu" neberu. je to relativni pojem). vobzvlast u ceskejch sportovcu- takzvane dokazal toho vic vydelava vic je znamej takze ho nikdo nema pravo kritizovat.

dalsi tvoje srandovni vize- "Kdyby si dosáhl něčeho velkého, tak zde nekomentuješ prkotiny". toudle logikou teda zadnej clovek kerej neco dokazal nikdy nekomentoval fotbalovy deni hudebni interprety politiku atd. ze jo. dobre ty.

ne neni to vedlejsi protoze to celou dobu smeruju na vydrovu karieru. nevidim jedinej duvod proc bych ho mel respektovat z principu ze je to fotbalista v zahranici. za prvy to neni zadna hvezda ani v ramci ceska (kerou kdysi moh bejt) a za druhy von podepisoval ty smlouvy a nasmeroval se tam kam se nasmeroval. momentalne se nasmeroval do podprumernyho srackoidniho klubiku s kerym ma minimalni sanci postoupit do PL. 2. anglicka je nejlepsi 2. liga na svete ale to ma kurva ceskymu fotbalistovi stacit? a to s tou francii a italii snad nemyslis vazne. kdyz vemu v potaz vydruv cil hrat premier leg tak ty sam musis dobre vedet ze pro ty kluby je daleko zajimavejsi a vzrusujici pritahnout novy posily z francie holandska italie belgie atd... kdyz nepocitam transfer z kontinentu tak ma fotbalista pouze tri moznosti jak hrat v premier leg. 1) sestoupit s klubem z PL ale zanechat po sobe nakou pozitivni stopu = deal. 2) postoupit s klubem do PL. 3) vyrazne svoji kvalitou prevysovat championship... 1. a 2. moznost muzem asi skrtnout ne? preju vydrovi hodne "stesti" pri ceste za snem protoze ho bude kurevsky potrebovat.

Reagovat
smazaný uživatel

mě určitě není 15-18 už jsem to psal. Mysli si třeba houpacího koně

ty si chytrý, asi si byl všude, všechno znáš a všechno umíš Svobodné právo projevu nebo kritiky má každý! No tak určitě, ne pod skrytým nickem atd. (pokud jde o komentáře) Klidně si ho NE-respektuj, ale chovej se normálně na adresu CZ sportovců

Aha ono Derby je podprůměrné a sra.kové atd opět vysoká neúcta ke klubu, který je tu od roku 1884 a pár trofejí vyhrál... 2. Angl. liga není nejlepší, ale velmi dobrá. Co je na Ligue 1 skvělé slabá liga, kde existuje jeden válec a tradiční týmy absolutně umřely, (což je škoda). Itálie, psal jsem dejme tomu, Holandsko beru

Celkově mi příjdeš strašně zaměřený na negativní směr tvoje věc už nebudu psát. Navíc už jsem si napsali asi všechno okolo ty to vidíš tak a já zase tak. Omlouvám se ti (opravdu vážně)

Reagovat
smazaný uživatel

to je presne to vo cem sem mluvil- si vztahovacnej jako prase.

vubec sem nepsal ze konkretne tobe je 15-18. to sis vydedukoval proste sam. psal sem ze vecine uzivatelu EF je 15-18 (minimalne to tak vypada) a nejsem jedinej kdo si to mysli.

no nejsem nijak extra chytrej a vsude sem rozhodne nebyl ale ziju v realnym svete a nehodlam nekonecne uctivat nekery cesky fotbalisty jenom proto ze sou to cesi v zahranici a sou v lepsim spolecenskym postaveni nez ja. celou dobu se tu bavim vo sportovnim hledisku a ty mi vodpovidas ze se chovam nenormalne na adresu ceskejch sportovcu. a proc by clovek nemoh vyjadrovat nazory a kritiku pod skrytym nickem? co to je za doktrinu ty vole?

presne tak. derby county je vopravdu podprumernej a srackoidni klub. drivejsi uspechy jim nijak neberu ale historie je pro historiky. znova ti vopakuju ze se zabyvam sportovnim hlediskem. pro vydru je to krok zpatky a jesli ne tak minimalne stagnace. ten tym absolutne nema na postup do PL. co z toho vyplyva? dalsi ztracenej rok...

co je na ligue un skvely? treba ze patri mezi top 5 lig evropy? si blazen ze si dovolis porovnavat championship s L1 a SA?

vubec nejsem negativni jen me mrzi a zaroven neskutecne sere kdyz hrac nevyuzije svuj potencial a kurvi si karieru v 2. anglicky. kdybychom meli po evrope legionaru jako treba chorvati tak me to tolik netoci. kazdej vi ze v cesku sla vychova fotbalistu do prdele ale prave proto bychom z toho mala co mame meli vytezit maximum respektive samotny hraci by tak meli premejslet.

hele jinak diky za osvezujici pokec a napisem si zas za tri roky az vydra prozkouma jeste leeds ipswich nebo blackburn...

Reagovat
smazaný uživatel

podívej, nebudeme se tu hádat jako babky na trhu mě je to v celku jedno ! jestli bude hrát za tým A nebo B popř. C a to, že to nedotáhl do týmu D (dle tebe) je tvůj pohled na věc.

Nebo jestli hraje ligu 1 nebo 2 atd. pro mě není nejlepší, ale zdaleka ani nejhorší, řadím ho do lepších fotbalistů (CZ dle sebe).

Ve filnále je to stejně opravdu jedno, protože většina hráčů po fanoušcích ani neštěkne (beru všechny). Když už štěkne, tak to berou jak kdybys je obtěžoval fotka, podpis atd. to jen tak pro informaci z vlastní zkušenosti.

A názory o tom jaké ligy jsou lepší nebo horší je také jedno, protože každý to vidí jinak

V Česku toho šlo do prde.e opravdu více (fotbal, hokej atd) v tom naprosto souhlasím. Proto také CZ fotbal sleduji minimálně.

Celkově máš ty nějaký pohled a já také (proto jsme každý jiný) Komu fandíš v Anglii, Itálii nebo Španělsku, jestli to smím vědět?

Reagovat
smazaný uživatel

hele ja prave taky radim vydru mezi to lepsi co mame a proto vubec nechapu tenle krok. teda zcasti chapu protoze sam matej rikal ze v anglii je po zivotni strance spokojenej a tak ale po ty sportovni je to z myho pohledu fail. jak sem psal predtim- championship je i podle fundovanejch expertu nejlepsi 2.liga na svete jenze je to porad jenom 2.liga... muj nazor je takovej ze kdyby hral mimo anglii treba v nakym ja nevim montpellieru nebo atalante tak by se proste posunul vic uz jenom tim ze by hral proti lepsim tymum a lepsim fotbalistum. nevim asi sem vysazenej vobecne na druhy ligy. pro me je zkratka "vic" hrat 1. ruskou nez 2. nemeckou / 1. svycarskou nez 2. holandskou atd. atd...

povidej jaky mas zkusenosti s hracema. koho slavnyho si potkal? ja mel tu cest mluvit akorat s barosem kollerem a jankulovskim ale bohuzel mi tehdy bylo nakejch 12 takze sem se nemoh zeptat na veci na kery bych se zeptal tedka. mam spis stesti na herce.

da se ric ze preju citizens (kun silva nolito gabriel fernandinho a samozrejme pep). jeste je mi sympatickej liverpool (doufam ze udelaj top 4). united sou mi volny (krome ibrahimovice). arsenalu nemuzu prat kvuli tomu plesnivymu wengerovi a jeho prestupum. navic tam neni snad jedinej sympatak krome cecha s alexisem. a totalni vodpor mam k chelsea.

v italii mam rad juventus vod dob nedveda. ted u me trochu klesl tim sracem higuainem. jeste ze to vyvazuje dybala. z milanskejch klubu je mi bliz internazionale ale doufam ze se zvednou voba a vratej se tam kam patri. nemusim rimsky kluby a neapol.

no a ve spanelsku je moji laskou barcelona. zaclo to dresem rivalda z vietnamsky trznice pokracovalo ronaldinhem xavim iniestou a vrcholi to messim a neymarem. vohledne dalsich tymu nemam sympatie asi k nikomu. mozna valencia a la coruna. jo a jebat real.

ted se zeptam ja. co ty a voblibenej klub v cesku? pripadne z keryho ses regionu? (na prazaka te netipuju)...

Reagovat
smazaný uživatel

asi ti rozumím, ohledně druhých lig. Jak si sám psal, 2 Angl. je nejlepší z druhých, ale není to prostě první liga Já měl čest potkat Rosu, Panenku :) a ze zahraničí jednoho cizince a to byl Džeko jak sám píšeš, já byl také mladší a dnes bych se ptal na jiné věci bohužel nemám ani podpis ani foto. (což mě s.re)

Toužím po setkání, podpisu, fotce s Aguerem... pro mě je to nejlepší útočník na světě (každý má nějakého) pak určitě obdivuji D. Silva, Touré, Kompany nebo KVD ono celkově City je srdeční záležitost (velmi)

jiný oblíbenec např. Butland, C. Wilson, Griezmann, Reus no a z Čech jako týmů Spartu, Liberec, Boleslav. CZ sleduji velmi zřídka kvůli nižší kvalitě a kauzám, (což mě mrzí). z hráčů třeba Kadlec a z historie Nedvěd, Poborský, Koller, nebo J. Novotný,

Nejvíce sleduji PL ze Španělska Atlety, Itálie Inter, Německo moc nemusím, ale kouknu na BVB nebo Vlky, Francie PSG, Lyon, Marseille nebo Nice z dalších zemí např. Benficu, Eindhoven, Feyenoord, Derby County, Birmingham, Bruggy, Žilinu nebo Trenčín atd.. prioritou je ovšem PL a City

Jinak jak si psal o dresu Rivalda a Ronaldinha z tržnice, tak to máme naprosto stejné pak jsem měl snad jen Šukera nebo Batistutu a Ronaldo (ale Brazilec)

Fotbal celkově je prostě super a jsem z Prahy (od narození)

Reagovat
smazaný uživatel

aguero je pro me jeden z nejvecich sympataku ve fotbale vubec a verim ze je to skvelej kluk i neformalne. no budes muset asi nekdy zavitat na trenink city pro tu fotku. hrozne sem si ho pral do barcy nez prisel suarez pozdeji do psg ale neda se nic delat no. cavani bude muset stacit.

s ceskejma klubama si me teda dost zklamal az na liberec...

souhlasim. cesky fotbalovy prostredi je neco neskutecnyho. misto aby na svazu pusobili inteligentni profesionalni vodbornici tak tam sedej vychcany korejtkari kery se navzajem vzdycky nejak podrzi. to samy v klubech. vod toho se pak vodviji ta kvalita fotbalu v lize mladez atd...

koukam ze mas celkem slusnej zaber. ja bohuzel nemam tolik casu kolik bych chtel no.

rivaldo byl muj uplne prvni dres. sedivej away kit jeste z doby kdy nosil 11- ve skole se mi smali ze ma davno 10... jinak to vecinou byly samy cesky dresy. ted mam v planu si nadelit k narozkam jay jaye okochu ale rozhodne ne vod vietnamcu.

a vodkad si z prahy? taky centrum nebo sidliste?

Reagovat
smazaný uživatel

Aguero je normální člověk, kamarád měl možnost se sním jen na pár minut setkat a říkal mi, že je opravdu normální (super) člověk i mimo hřiště). V Anglii jsem byl cca 7x (na zápase) je to neskutečný být na Etihadu a vidět tam svůj tým hrát

Proč jsem tě zklamal? Mě zklamali ti posr.ní bossové, kteří to tu vedou od toho se odvíjí zbytek... mládež, kvalita ligy, sledovanost atd.

Také nemám zas tolik času, ale někdy si ho najít musím no ty dresy je opravdu legrace Já toužím spíše už jen po dresech City např. Kuna nebo Silvy do budoucna třeba Gabriel Jesus (podle toho jak se chytne). Vidím ho jako velmi talentovaného jen mu musí sednout Evropský fotbal a v City se prosadit

Jsem z Prahy více psát nebudu kvůli zdejším uživatelům

Reagovat
smazaný uživatel

to sem myslel vobrazne ze "zklamal". spartu nenavidim z principu a boleslav je pro me nesympaticka at uz hracema nebo jako mesto. nekdy si rikam co proboha delaj s fotbalem v tech krajskejch / velkejch mestech? pak 1. ligu hrajou tymy jako pribram jablonec slovacko karvina dukla... mym tajnym snem je aby liga jednou vypadala napr. takto:

slavia - sparta - bohemians - liberec - usti n.l. - karlovy vary - plzen - budejovice - jihlava- brno - zlin - olomouc - ostrava - opava - hradec - pardubice. vidim v tom veci potencial vohledne navstev a nekery zapasy by mely naboj jako prase (hradec vs. pardubice ostrava vs. opava olomouc vs. brno plzen vs. vary). taky bych zrusil automatickej sestup a zavedl baraz. takovy moje sci-fi no.

ty vole na gabriela sem hodne zvedavej. jesli pude vsechno podle predpokladu tak z nej bude tezkej bombardak. zavidim vam ho. i ten barbosa bude dobrej ale vosobne verim jesusovi vic. jinak co se tyka brazilie jako reprezentace- neskutecna sila vepredu. vobrana nadstandartni (bez davida luize). jen ten poradnej tvurce hry v zaloze chybi a bojim se ze na to dojedou.

aha. no jesli se bojis tady tech na EF tak napis do zprav pokud se teda nebojis i me...

Reagovat
smazaný uživatel

podívej strach a peníze jsem nikdy neměl, ale...

máš hezké sny, pokud jde o CZ ligu (budeš muset něco vydělat a pak ty kluby koupit a být tam místo Pelty třeba). no a pak si svůj sen uskutečníš

jinak Jesus prostě jak píšeš bomba no a Brazílii chybí přesně co píšeš Věřím, že do 3 let máme s Pepkem šanci vyhrát ligu mistrů, ale hlavně postavit stabilní tým na pár sezón a držet ho Prostě to tak cítím Mašíny nebo Pelle byli prostě trenéři, ale Pepek je pan trenér a hlavně dokáže i hrát hlavou

Reagovat
smazaný uživatel

Prazskej prebor. a ty?

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Lepší než Venca Kadlec

Reagovat
Aldeano

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses zoufalec

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Messier

Reagovat
Josifek

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Ten dopadl.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Rozhodně líp než Kadlec.

Reagovat
smazaný uživatel

Kadlec bude hrat se Spartou o postup ze zakladni skupiny EL a bude hrat v zakladu reprezentace. Jsi si jisty?

Reagovat
Sosi

Jestli se Kadlec vrátí, tak už se ven nikdy nedostane.

Reagovat
El Campeon

No nevim

Reagovat
smazaný uživatel

v základu jo?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
eibe

to je pochvala, nebo právě posměch, že bude hrát za českou reprezentaci?

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

jeste by se hodilo dodat: Banik ho znicil

Reagovat
smazaný uživatel

Za to může sportinvest že jo.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
DonPoky

Co je na 2. anglický lize špatnýho??

Reagovat
smazaný uživatel

to, že tvrdil, že už nechce hrát 2.ligu

Reagovat
smazaný uživatel

jo, ale když je to vysvobození od nesympatických Sršní, tak je to sice 2. liga, ale lepší než lavička a hromady keců od trenéru, vedení atd.

Derby sním postoupí do 1. ligy navíc se tam chovají lépe k hráčům

Reagovat
TheMally11

hraje 6. nejlepší soutěž na světě

Reagovat
smazaný uživatel

Řekl bych, že 2 anglická, je lepší než francouzská

Reagovat
Langi

Zas bych to neprehanel...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Manik...

Reagovat
Kang & Kodos

Kolik že to dal loni gólů v Champu? Tři?

Reagovat
smazaný uživatel

3, a 6 v FA cupu. A předtím ve Watfordu 20 a 16

Reagovat
Kang & Kodos

Jasně, no. Kdyby ho někdo koupil za 10 mega před rokem, tak nic neřeknu

Reagovat
fenixLFC

10 milionov libier

Reagovat
smazaný uživatel

za kvalitu je treba si priplatit

Reagovat
fenixLFC

tak preco platia tu?

Reagovat
smazaný uživatel

i bohaci obcas rozhazuji za nepotrebne veci

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra > Kněz

Reagovat
smazaný uživatel

nutrie > vydra

Reagovat
Aik29

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Azazelo RD

Pray for Vydra

Reagovat
pawelFCB

Vydra = Knez...

Reagovat
smazaný uživatel

10 mega liber..

Reagovat
smazaný uživatel

cenovce se nedivim, potencial tam porad je

Reagovat
Recoba Inter

6 nejdražší český hráč v historii... přitom hraje jako 6. nejhorší hráč v české historii, miluji absurditu dnešní doby

Reagovat
Edgewalker

Věčný druholigista.

Reagovat
smazaný uživatel

a vdecny...

Reagovat
El Campeon

Reagovat
smazaný uživatel

24? Ou ale konečně se posunul dál

Reagovat
stas87

Ked na to Derby ma...to sa im snad ani nemoze vratit, nie? To Anglicko je uplne iny svet oproti zbytku Europy.

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud s jeho pomocí postoupí do PL? To se jjim vrátí mnohonásobně.

Reagovat
Riviera Kid

10 mega liber? a to tu někdo psal o zajmu Plzně

Reagovat
smazaný uživatel

Podle mě ho tu spousta zná jen z těch pár zápasů z reprezentace. V Anglii má jméno, 10 mega je sice dost, ale nikde není psáno, že znova prožije bídnou sezonu a tohle je pro něj ideální klub.

Reagovat
fenixLFC

ake meno ma v anglicku?

Reagovat
smazaný uživatel

Dobré. Alespoň ve 2. lize.

Reagovat
smazaný uživatel

Určitě jeho 30 branek + v dresu Watfordu tam něco znamená. Chápu, že ho tady v posledních 5ti letech sledoval někdo jen při pár výstupech v reprezentaci asi proto taková reakce.

Reagovat
smazaný uživatel

Neznamená to absolutně nic..

Reagovat
smazaný uživatel

Co ti vadí?

Reagovat
smazaný uživatel

Championship

Reagovat
smazaný uživatel

Pak to chápu

Reagovat
smazaný uživatel

Asi znamená, jinak by za něj nikdo nedal 10 milionů

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Takové, že za něj dali 10 mega.

Reagovat
fenixLFC

prave to je na tom vtipne, tu cenu nema ani nahodou

Reagovat
smazaný uživatel

??? Evidentně jo

Reagovat
fenixLFC

je to prehnane

Reagovat
smazaný uživatel

To můžeš říct pak o každým přestupu. Prostě si ho nějak klub cení na tolik a tak to je.

Reagovat
Aldeano

Asi tak.

Reagovat
smazaný uživatel

*je to Cehun

Reagovat
fenixLFC

co to s tym ma spolocne?

Reagovat
smazaný uživatel

V dnešní šílené době přeplácení hráčů je to pakatel, ikdyž je fakt, že mě ta cena taky překvapila a čekal bych něco kolem 5 mega, ale je to můj oblíbenec a věřím, že se Deby vyplatí i za těch 10.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Lof

To je tady ale většině zbytečný vysvětlovat..

Reagovat
smazaný uživatel

Derby kurvi trh a Janko tu jeste neposkakuje, to jsou veci

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kang & Kodos

To je hrozně v píči, když dá tým, kterej je věčně v 2. lize, za jednoho hráče roční rozpočet Sparty.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

v podstatě spáchal kariérní sebevraždu, škoda no...

Reagovat
SunFells

Reagovat
Lof

Reagovat
diskoschlampe

Ty krávo, ta cena...

Reagovat
Kang & Kodos
Reagovat
Aldeano

Reagovat
pepinho2

Taky jsem si vzpomněl

Reagovat
smazaný uživatel

shit happens

Reagovat
smazaný uživatel

ted se po krk bude topit v librach

Reagovat
niflheim

10 mega?

Reagovat
smazaný uživatel

To je ..blázen, ještě poměrně mladý kvůli peněz jde někam, kde ani nevkročí na trávník, měl by být rád že si vůbec zahraje, ale přeji mu hodně štěstí

Reagovat
Beči

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdražší posila v historii klubu, ten bude hrát a dobře.

Reagovat
Lof

Reagovat
smazaný uživatel

da se te cene verit?

Reagovat
SunFells

Pro něj jedině dobře, ale Watford z něj teda netrhl málo.

Reagovat
smazaný uživatel

HAHAHAA sportinvest v topu

Reagovat
Filip12

Aneb jak udělat z jelena Berana

Reagovat
meno

Nech Vydru Vydrou

Reagovat
smazaný uživatel

10 mega? ,vždyť to mohli koupit obě 11ky Plzně a Sparty a ještě by jim zbylo na kapesný...

Reagovat
smazaný uživatel

Redakce si zase vymýšlí

Reagovat
smazaný uživatel

No zas nepřeháněj Ze Sparty teď odešli hráči zhruba za těch 10 mega...

Reagovat
smazaný uživatel

No, ale kdo tam zůstal teď? Koho bys tam chtěl do budoucna zpeněžit? :D Juliš,Koubek,Pulkrab za nějaké drobné možná Dočkal, zbytek je pryč

Reagovat
smazaný uživatel

Vždyť odešel jen Krejčí a teď Brabec, jinak to nebyli ani hráči základu

Reagovat
smazaný uživatel

No tím více to je smutné :D , protože není absolutně co prodávat... :D

Reagovat
smazaný uživatel

Smutné je to, že si Schick za Spartu skoro ani nekop a hned velký přestup. Sparta má spousty takových talentů které může ukázat světu a následně inkasovat velké peníze. Bohužel by to Sčasný asi nepřežil.

Reagovat
smazaný uživatel

No to je nejvíc smutné no... Hřebík nehrál žádné terno , ale většina hráčů kteří odešli v posledních letech do zahraničí byla od něj . Když tam Scasny začne posílat na 20 minut "mladé talenty ve 23 letech...

Reagovat
smazaný uživatel

Tak to by mě zajímalo, kdo z hráčů Plzně by se vyloženě chytal na anglickej fotbal. Ty mladý ve Spartě maj aspoň potenciál oukej.

Reagovat
smazaný uživatel

O Horšovského se zajímaly nějaké anglické kluby nebo si to pletu s někým jiným? :D Vím , že teď by tam byl max na držení klíčů, ale minulý rok ho tam někdo chtěl

Reagovat
KingMaster13

Stejně nechápu jak je možný že se k němu Watford takto zachoval. Vystřílel jim PL a pak ho odkopnou ani šanci nedostal Derby je tým co o tu PL usiluje tak snad s nima postoupí

Reagovat
smazaný uživatel

Prachy, Prachy a prachy

Reagovat
smazaný uživatel

A když Derby postoupí tak půjde zase do druhé ligy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
checitto

Reagovat
pawelFCB

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
smazaný uživatel

Za 20 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
PropanbutanovaBomba

Tak aspoň že je to přestup a ne hostovačka

Reagovat
smazaný uživatel

Prý největší hvězda Derby.

Reagovat
exse

Škoda že zase jen Champ, na druhou stranu jiná možnost asi nebyla. Watford by ho za míň nepustil, když už loni jen hostovačka stála 2,3m £, a takový prachy by za něho může dát jen tým z champu, kde ho moc dobře znaj a ví co za ty prachy dostanou.

Reagovat
smazaný uživatel

Možná se nikdy neprosadí v PL, ale pro Champ je to ideální fotbalista.

Reagovat
papanegra

Ty vole

To je jeden z nejdražších ceskejch hráčů ne ?

Škoda že se mrda pořad ve druhy lize a nikdy si nezahraje LM ani EL..

Reagovat
Zaschrona

Podle me od Derby dobry tah. Matej, pokud mu to v Derby dobre sedne, je schopny dat znova 15+ golu, na Champ je vyborny utocnik. Ma na to byt tim, kdo zasadne pomuze Derby dostat do PL.

Reagovat
smazaný uživatel

Nejdřív Benes za 5-7 a teď ho trumfne Vydra za 10

Reagovat
Riviera Kid

A ještě k tomu liber.

Reagovat
smazaný uživatel

10, ale liber

Reagovat
TheMally11

Kdo je ten Benes?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Dražšími českými hráči než Vydra dosud byli jen Pavel Nedvěd, Petr Čech, Tomáš Rosický, Jan Koller a Marek Jankulovski.

Hovoří za vše todle - kam se ten přestupovej trh dostal za pár let... Vydra těmhle hráčům nesahá ani pokotníky a mohl by jim maximálně nosit pití

Reagovat
smazaný uživatel

neasi.. to mas vsude, ne jenom ve fotbale

Reagovat
smazaný uživatel

Zlatý komunistííí

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

A co na to Kněz?

Reagovat
Hokaido

Údajně „jen“ 8m, ale stejně je to teda raketa.

Ale jen to ukazuje, jakej rozdíl v mínění o něm je u nás a na Ostrovech. Tady je klasicky za dřeváka, kdežto v Anglii, kde ho mají lidi na očích daleko víc, je považovanej za docela dobrýho hráče - potenciálně za jednu z největších hvězd Champu.

Hlavně konečně nebude hostovat, tak snad to na něm Derby postaví, jejich útok je jinak špatnej.

GL!

Reagovat
smazaný uživatel

no tak anglani taky nemaj naky extra naroky na technickou kvalitu hracu.. hlavne v ty druhy lize, je zajima hlavne rychlost no

Reagovat
Hokaido

Ok. Kolik jsi prosím v životě viděl zápasů Champu?

Reagovat
smazaný uživatel

Vydra dává v Champu dost branek tak proč ho nekoupit i za cenu 8m?

Reagovat
smazaný uživatel

tam je to samej brazilskej blesk

Reagovat
icka

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

londoner...

Reagovat
Lof

Reagovat
cristiano.K.

100

Reagovat
Kluivert9

Tak když Beneš může stát 5-7, tak 10 v librách za Vydru je odpovídajících...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to Bénes!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Reagovat
Sosi

má někdo link na diskusi, kde to všecho začalo?

Reagovat
smazaný uživatel

Zkus článek o jeho přestupu.

Reagovat
Sosi

a on měl článek?

Reagovat
smazaný uživatel

boha

Reagovat
Aldeano

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
TheAdy

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

A co jako? Nějakej balík

Reagovat
smazaný uživatel

Však si dělám prdel z čobolů, mě je nějak maďar u zadku.

Reagovat
smazaný uživatel

Sovinista

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
jany kozak

10 libier akurat no

Reagovat
smazaný uživatel

za 10 mil.??????? To snad ani není normální, za takový jelito

Reagovat
smazaný uživatel

Ty ses jelito, kterému vytira prdel máma

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Beči

Ty jsi nepochybně mnohem lepší a nastřílel jsi v Chmapu více gólů než on, že ano?

Reagovat
smazaný uživatel

že jich teda minulou sezonu dal co...

Reagovat
Beči

Padlo tu někde slovo "minulá sezóna"? Nevšiml jsem si.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

OT. nevíte jak se jmenuje to video s Rosickým jak byl ještě v dortmundu a řiká o Kollerovi čkoda že už mu je 30 ? vůbec to nemužu najít

Reagovat
smazaný uživatel

aha, už jsem to našel !!

kdyby to někoho zajimalo

https://www.youtube.com/watch?v=emZILwysRmg

je to masakr :-D

Reagovat
smazaný uživatel

parada

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda, že nešel do Španělska, třeba by znal nemocnici jen z vyprávění.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

To jsem ani nevedel, ze mu dal sanci ve sparte zrovna zabijak scasny

Reagovat
C-M@ster

Od té doby se holt poučil.

Reagovat
Aldeano

V roce 2002 měl naprosto ideálně našlápnuto být absolutně top

Reagovat
lada.sp

To jetn co mě strašil ve snu kdykoli jsem otevřek kdejaký článek o nové repre??? na tak v tom případě Půlkraba do české repre a to Van Dameho do slovenské, ale možá si dám ještě jedno a zjistí že pořád Lafata i Škoda b\ tam patřily l=pe

Reagovat
smazaný uživatel

neni to v korunách?

Reagovat
smazaný uživatel

prodat Vydru za 10M, to je jak prodat vagon písku šejkům

Reagovat
REPLIKATOR

+ konečně jde na přestup a ne na hostování

- zase druhá liga

- ta částka nesouhlasí

Reagovat
Azazelo RD

Ujfaluši zas něco říkal?

Reagovat
smazaný uživatel

Vítáme tě doufám že pomůžeš z toho hrozného úvodu a i k postupu máš na to talent. Snad se u Beranů, budou chovat lépe něž u Sršní

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

rozhodne. ale takovy kojoti by pro nej taky nebyli spatny. zraloci a panteri sou utopie.

Reagovat
paver

Jojo, ten útok Derby hrozně potřebovalo posílit

Reagovat
ZB 07

Já tak nesnáším 5.nejlepší fotbalovou ligu na světě.. Prachy tam možná mají kluci slušný, ale zrovna Kalas, Vydra, Skalák,...by z fleku mohli hrát poháry, ale ty si bohužel v této lize nikdy nevybojují..

Reagovat
smazaný uživatel

No Skalák měl sice rozjezd dobrej, ale dneska byl celkem na odpis. Kromě padání nic nepředvedl.

Reagovat
ZB 07

Tak měl nepovedenej zápas...to se stane..

Reagovat
Rarášek

Takovejch už měl milion, jeden na víc je zanedbatelný.

Reagovat
ZB 07

Ne vážně...já ho teda od odchodu do Anglie ještě ani jednou pořádně hrát neviděl, ale přece nemůže být až tak špatnej ne?

Reagovat
Rarášek

Já nevím, nesleduju, ani nechci. Ale vůbec bych se nedivil, vždycky byl strašnej, akorát bojoval. Pak bum vyšla mu Boleslav a vy se z něj můžete pos.. všichni.

Reagovat
ZB 07

Tak to, že mu nevyšlo působení ve Spartě, ještě neznamená, že je špatnej fotbalista.. I ve Zbrojovce patřil většinou k nejlepším na hřišti..

Reagovat
Rarášek

Vždyť je to úplně stejnej hráč jako Nešpor třeba.

Reagovat
ZB 07

Však Nešpor taky v Polsku celkem válí..

Reagovat
Rarášek

Ale proč jeho tu mají všichni za kopáče, a Skaláka vychvalujou, když jsou na vlas stejný hráči skoro. Já ten amok kolem něho prostě nechápu, absolutně.

Reagovat
ZB 07

Tak to je celkem logický...Skálák měl rok, kdy patřil mezi ty vůbec nejlepší ligový hráče a od té doby ho tak prostě všichni vnímají, zatímco Nešpor nikdy hvězda ligy nebyl..i když kopyta to jsou dost podobný, to ne že ne...

Reagovat
smazaný uživatel

srovnávat Nešpora se Salámem. Skalák rozhodně žádný kopáč není. Je rychlí s dobrou technikou. V Brightonu zahrává rohy a standarty.

Reagovat
smazaný uživatel

Se Skalákem. píči

Reagovat
smazaný uživatel

jo jo salam standart...

Reagovat
ZB 07

Ono srovnávat Nešpora se salámem taky není úplně od věci...třeba s inteligencí na tom budou dost podobně..

Reagovat
Azazelo RD

Takhle urážet salám.

Reagovat
smazaný uživatel

kopaci techniku ma ze soucasnych cechu snad tu nejlepsi, ale ne podle raraska hraje jak nespor

Reagovat
Rarášek

Ne, to si pleteš. Podle mě je hraje Nešpor mnohem lépe.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
fenixLFC

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
REPLIKATOR

Třeba vyhrají FA Cup

Reagovat
smazaný uživatel

andre ma super job.

ma man wich ma super job.

na jihu etien ma super job.

v anglii matej ma super job...

mam super job fotbal nonstop

celej rok v champu asi champ je muj strop

musis bejt cvok na tenhle krok

musis bejt cock

musis mit super dope a ne seno

Reagovat
smazaný uživatel

Nechceš snad obšlehnout Rakimovi slova ?

Reagovat
Aldeano

Rams

Reagovat
kattos

Ale Kněz říkal.....

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on byl pred par sezonama vyhlasen nejlepsim hracem 2.anglicke ligy a temer nejlepsim strelcem.....z toho muze zit dalsich klidne 5 sezon, ze 2.anglicke po nem vzycky nekdo sahne...

Reagovat
smazaný uživatel

Souhrn eurofotbalu za 27.08.2016:

Počet komentářů: 3549

Nejaktivnější uživatel: GarweL (95 komentářů)

Vtipálek dne: Janko Nezvladajko

Palcohonič dne: Mastný Chobot

Kokotko dne: Janko Nezvladajko

Reagovat
icemike

Reagovat
Tommy the Gunner

Janko, nedostizny kral nezvladani

Reagovat
smazaný uživatel

Nezvladajko je nepřekonatelný

Reagovat
Mastný Chobot

už som vyhral všetky 3 kategórie, ešte mi chýba najaktívnejší užívateľ Ďakujem svojej rodine a priateľom

Reagovat
Godwinson

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Josifek

Docela darda

Reagovat
smazaný uživatel

Až postoupí Derby do Premiere League, tak Vydru vykopnou.

Reagovat
smazaný uživatel

oni ne, chovají se lépe

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele