Vsaďte si a sledujte šlágr Sparta - Plzeň i El Clásico živě na TV Tipsport

22.04.2017, 11:01
Aktuality
PR článek: Netrpělivě očekávaná bitva Sparty s Plzní je tady, tentokrát navíc s luxusním dezertem! Šlágr českého ligového jara má výkop v neděli v 17:30 a sledovat ho můžete živě na TV Tipsport. Tam se hned vzápětí rozjede i bitva o krále Španělska, El Clásico!

Sice letos po titulu sahá z nedělních soupeřů už jen Plzeň, se kterou se namísto Sparty rve na dálku Slavia, ale i tak je bitva Sparta - Plzeň ozdobou jara! Triumf letenských má ale na tiketu pouhých 17 % tipérů v kurzu 2,55:1. Největší sázkařská komunita si totiž dobře uvědomuje, že Sparta prohrála poslední dvě utkání, do kterých na Letné naskakovala proti Plzni jako kurzový favorit. Jak navíc lakonicky dodává tipér stepkonq: "Hecovat se můžete, jak chcete, ale pokud schází kvalita, Plzeň nepřehrajete." Proto hraje triumf Viktoriánů hned 65 % sázkařů s kurzem 2,69:1.

El Clásico jako dezert od 20:45 na TV Tipsport!

Po českém šlágru pak večer následuje další lahůdka, tentokrát v celosvětovém měřítku. Real přivítá Barcelonu v 266. El Clásicu. Nejočekávanější bitva jara začíná ve 20:45 na TV Tipsport a největší komunita sázkařů má jasno: Rozjetý Real nedá Barceloně šanci! Ronaldovi a spol. věří po postupu do semifinále LM přes 85 % tipérů v kurzu 2,13:1.

Sledujte obě bitvy na TV Tipsport!

Ve kterém zápase padne víc branek? Kdo si dojde pro tři body? Vsaďte si a sledujte zdarma jak El Clásico, tak bitvu Sparty s Plzní v neděli na TV Tipsport!

Založte si ZDE účet u Tipsportu k internetovému sázení a získejte vstupní bonus 50 000 Kč! Navíc dostanete zcela zdarma 150 Kč na své první sázky!

Ministerstvo financí varuje: Účastí na hazardní hře může vzniknout závislost.

Autor: Tipsport

Komentáře (24)

Přidat komentář
smazaný uživatel

El Simuláco

Reagovat
smazaný uživatel

sem asi slepej, ale co mam udelat pro to, abych to El Clasico moch sledovat? (ucet a naky prachy na tipaci mam, ale sem tam pomerne novej)

Reagovat
ryzskej

To by mělo stačit. Jinak tuším za poslední 2 dny mít vsazenej tiket za min. 5 kč, nebo mít na účtě aspoň stovku, abys to mohl sledovat.

Reagovat
smazaný uživatel

aha, tak to splnuju, dik

Reagovat
ryzskej

Reagovat
db18

El Clasico

Reagovat
Bayernista18

Reagovat
Coutinho10

Reagovat
Coutinho10

*jo aha, ja myslel, ze tim myslej ten vas zapas

Reagovat
db18

Já nejdřív taky... ale "normální" El Clasico je stejně hrozný zápas, tak jsem to už neopravoval...

Reagovat
Coutinho10

jasny no ale i tak se podivam...jde o hodne stejne jako u nas

Reagovat
20DollarsInMyPocket

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
El Campeon

Reagovat
Willian

V jaké kvalitě bývají ty fotbalové přenosy na Tipsportu?

Reagovat
Spalovač šancí

Záleží, o jaký zápas se jedná. Např. od takového mače Bohemka-Zlín bych si moc nesliboval.

Reagovat
nani92

hlavne pre tých, ktorí to cez Tipsport budú sledovať, odporúčam nainštalvoať prehliadač MX5, na ktorom sa dá stream zväčšiť na celú obrazovku

Reagovat
smazaný uživatel

jak?

Reagovat
smazaný uživatel

aha, jo uz to mam, diky. na tipsportu sleduju hlavne badminton, konecne uvdim ayu okuharu zblizka

Reagovat
smazaný uživatel

ale Horváth se ti nevejde na obrazovku

Reagovat
naheCZ

Reagovat
Blasphemer

Horvi má dneska narozeniny, takže zítra očekávám od hráčů výkonnost na úrovni lenochodů a křeče už od třicátý minuty.

Reagovat
db18

A k tomu slaví i "druhý Horváth" Andrea Hrošovský... (pevně doufám, že si oslavu schovávají na neděli... ještě když jim teď zavřeli dealera).

Reagovat
Kang & Kodos

1x za barák

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele