Vrsaljko chce do Interu, Atlético váhá

22.07.2018, 10:38
Aktuality
Chorvatský obránce Šime Vrsaljko by rád odešel z Atlética Madrid do Interu Milán. Nabídka je na stole, nicméně španělský klub váhá. Inter totiž nabízí hostování s opcí na přestup, zatímco Atlético by rádo beka prodalo přímo.

Šime Vrsaljko je hlavním kandidátem na post pravého obránce v Interu Milán. V tom, že jde o správnou volbu představitele italského klubu utvrdil výbornými výkony na mistrovství světa, kde si s Chorvatskem došel až pro stříbrné medaile.

Sám Vrsaljko je přestupu do Itálie nakloněn, protože už tam hrál za Sassuolo. Atlético není proti, ale zatím se mu nepozdává struktura transferu.

Inter totiž nabízí 6 milionů eur za roční hostování, s následnou opcí na přestup za dalších 25 milionů eur. Ta je prakticky povinností, protože Inter by jen těžko nabízel za hostování tak vysokou sumu.

Atlético by však raději prodalo Vrsaljka přímo. Do toho se zase ale nechce Interu, protože by se mohl dostat do potíží s finanční fair play.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (319)

Přidat komentář
castelL

Ako neviem načo čaká Neapol.. niekedy tie rozhodnutia a váhania klubov sú nepochopiteľné. Zároveň nechápem, ako je možné, že o Inter od hráčov, je tak veľký záujem, keď sa pritom vie, že tak skoro na špici, pokiaľ ovšem nepríde zázračná sezóna, nebudú.

Reagovat
smazaný uživatel

Inter a AS se s tím letos vůbec neserou, uvidíme jak to sedne Ronaldovi, Juve by to nemuselo mít letos jasný.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak jasné to nebolo ani minulú sezónu... pokiaľ si to na jar SSC nezbabral.

Reagovat
smazaný uživatel

Den pote co rozhodci vypiskal vyhru merdu na Interu myslis ?

Reagovat
svkmd

Reagovat
vedder

Reagovat
Lech

To se rika kazd leto

Reagovat
smazaný uživatel

Takticky nevyspely hrac, ale dokaze mit ve sve hre momenty (viz centr na Perisice proti Anglii), ktere maji punc te nejvyssi kvality a delaji rozdil. V podstate takovy nadejnejsi Guilhermo Siqueira. Pozicne casto zmateny az herne hloupy, fyzicky nemotorny, ale zaroven mnohdy atleticky dominantni hrac, ktery dokaze trefit centr s malo vidanou presnosti a intenzitou. Jeho centry jsou jakymisi strelami, ktere pak uz staci jen tecovat a jsou smrtici. Tohle je jeho vyjimecny trademark. Navic jeste sveho potencialu nedorostl. Inter na cele se Spallettim to vidi moc dobre. Akorat Atletico je fakt ve fazi, kdy si muze sve zajmy diktovat. Ocekavam, ze tam rozhodnou az osobni rozhovory Simeoneho s Vrsaljkem a spis zustane.

Reagovat
zelda

Čapoune, jsi to ty?

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Seydou Doumbia

V jistých směrech by to souhlasilo, ale na něj až moc odborné.

Reagovat
El-Pistolero-68

Ale prd, Čapoun je stará škola, kdežto Andy se zdá být takovým tím hbitým štírkem, který svými nadýchanými myšlenkovými bochánky vpravidelně vyšperkovává zdejší diskuze...

Reagovat
Furia Ceca

I Andy ovšem kdysi na Eurofotbalu takříkajíc začínal - či chcete-li, byl pouhým benjaminkem.

Reagovat
Phillipinho

Ted na MS hral super. Cetl jsem, ze si ho Simeone spise nakonec necha, protoze na trhu proste nejsou lepsi alternativny. Vubec netusim kdo stejne anebo kvalitnejsi by mohl prijit misto nej. Jinak co rikas na spekulace Giroud/Kalinic a hlavne Gelson Martins. S nim uz jsme prakticky dohodnuty na smlouve akorat Sporting neprijmul kompenzaci, kterou Atletico nabizi a chce vic. Udajne Atletico ceka na verdikt Fifa a jestli daji zelenou, tak ho ziskame uplne zadarmo. Pokud to vyjde, tak budou o jeden post v sestave bojovat Lemar, Vitolo a Gelson, protoze na dve kridla hraje Cholo vyjimecne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ja se ho snazim kritizovat konstruktivne. A taky si me na MS ziskal, takze bych byl rad, kdyby chtel nakonec zustat. Ohledne tech spekulaci - zda se mi, ze vsechny davaji smysl. Ke Kalinicovi jsem se vyjadroval v clanku o jeho neprevzeti medaile z MS a ve zkratce si myslim, ze Simeone presne vi co dela, protoze ve stabilnim systemu pod Sousou ve Fiorentine byl Kalinic bestie a jako Costuv nahradnik do utkani se slabsimi celky La Ligy by podle me byl dostacujici az idealni. Plne idealni by byl Giroud, ac jsem ho driv nemel rad, ted dospel do plne tymoveho hrace. Proste by to byl az na individualni kvality profilove identicky hrac jako Costa, jehoz cilem by bylo vytvareni prostoru pro Griezmanna. S kterym si mimochodem zda se naramne rozumi, takze by mohlo vzniknout samovolne pouto odevzdat se uspechu. Mam pocit, ze Giroud by Atletico posunul jak takhle, tak zase o neco vic marketingove. To sicev mych ocich neni zas az tak dulezity, ale plati, ze presne takovahle zprofanovana tvar posouva vnitrni i vnejsi povedomi klubu dal, takrka az k archetypu velkoklubu. Myslim, ze o narust popularity klubu nejde, jako spis o to mit takovou diktujici si rozhodovaci moznost, jakou zazemi a idea velkoklubu miva. Gelson Martins by byl kvuli rozsireni herniho planu super, tahovy hrac do posledni tretiny hriste tam po odchodu Carrasca chybi, i kdyz castecne tuhke roli dokaze plnit Correa. Naopak Vitolo je takovy v prvnich dvou tretinach delky hriste, takze se vylozene nabizi do defenzivneji ladenych zapasu. Lemara neberu jako kridlo, ale spis jako krajniho zaloznika nebo AM, takze opet nabizi moznost herni alternativy. Vsechny spekulace vcetne myslim Sidibeho mi tak davaji smysl.

Reagovat
smazaný uživatel

Mozno by atletiko giroud posunul v medzihre na griezmana ale vyrovnal by to neschopnostou trafit branu...

Reagovat
smazaný uživatel

Jenze v Atleticu by nemel za cil jen cernou praci, nikdo dalsi jako Mbappe uz tam pak neni, aby zakonceni mohl uplne prenechat ostatnim. Jeho ukoly by byly rozsirene o hru ve vapnech. O tom nepochybuj, Atletico takhle hraje roky.

Reagovat
smazaný uživatel

No sto golu za Arsenal hroznej nekopa teda

Reagovat
smazaný uživatel

450 zápasov a 150 gólov je dosť bieda...

Reagovat
Yanek

Presne. Kalinic je pro Atlety skvela posila.

Reagovat
smazaný uživatel

Takovou slohovku jsem na Eurofotbale ještě neviděl

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Pride

Takový španělský vitasrp.

Reagovat
Le Gunner

Reagovat
homeles8

je vidět že tu jsi krátce

Reagovat
Hristo Stoichkov

Pár týdnů zpátky jsem četl o tom, že Simeone má pracovat na alternativním novým systému hry (352/532), je to pravda?

Reagovat
Phillipinho

Na treninku zatim zkousi klasiku 4-4-2 a prave taky nove 3-5-2 no. On tohle rozestaveni uz parkrat zkousel na konci minuly sezony.

Reagovat
smazaný uživatel

Ona se taky formace 3-5-2 vzhledem k okolnostem jako alternativa vylozene nabizi - charakter Simeoneho pojeti zustava stejny: tri cm-ka a teziste hry rozlozene stredem. Na krajich Filipe, Vrsaljko a pripadne treba Vitolo a dokazu si to predstavit.

Jako tahle skladba sestavy je docela orgac:

Oblak - Gimenez, Godin, Lucas Hernandez - Vrsaljko, Thomas, Saul, Koke, Filipe Luiz - Griezmann, Costa

Reagovat
Phillipinho

Pekna Ja jsem strasne moc zvedav na Rodriho a Lemara. Simeone je prej udajne z prvnich treninku Rodriho uplne nadsenej. Ja myslim, ze bude po odchodu Gabiho uz letos strasne dulezitym hracem. A hlavne si bere cislo 14 po Simeonem a Gabim

Reagovat
smazaný uživatel

Ja si jeste pockam, ale to uz leccos naznacuje.

Reagovat
smazaný uživatel

Není Rodri stejný typ jako Thomas? Minimálně pozicí?

Reagovat
Phillipinho

Pozici ano.

Reagovat
smazaný uživatel

Mohl bys Rodriho popsat blíže? Hodně jsem o něm četl přirovnání k Busquetsovi, což mě přišlo, že se snaží Cholo vychovat z Thomase.

Reagovat
Josifek

Je to zajímavý hráč, ale díky své nestálosti a slabší taktické výbavě to pro Atletico asi není ideální player. Každopádně na MS nejlepší z chorvatské obrany.

Reagovat
Spalovač šancí

Ještě aby nebyl atleticky dominantní. V Interu by se zase stal světoběžným ...

Reagovat
REPLIKATOR

Proč chce do horšího

Reagovat
smazaný uživatel

Bude tam jednička na svém postu..

Reagovat
Phillipinho

V Atleticu taky, Juanfran uz jednicka byt nemuze.

Reagovat
smazaný uživatel

Třeba je otrávený z toho, že musel dlouho čekat a nevěří už, že tam bude opravdu opora..

Reagovat
smazaný uživatel

Tohle za tim urcite byt muze, narozdil od Juanfrana je totiz herne hloupejsi a myslim, ze Vrsaljko pri svych ambicich tenhle nedostatek nedokaze videt a je z tohohle rozpacity a zhrzeny. Spekulace o jeho odchodu se objevovaly behem celeho jara.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Messiáš

Ja doufam, ale u Chola tezko rict. Juanfran je proste oblibenec

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
TrueCommunist

Prostě chce do těžší ligy, chce mít víc těžkých zápasů za sezónu. Podle mě docela dobrý rozhodnutí pro někoho, kdo má rád výzvy.

Reagovat
snuff24

noo konečně někdo rozumnej mimo SA

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
TrueCommunist

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
ADM

Nemusi mu sediet trener, spoluhraci, mesto, co ty vies...

Reagovat
smazaný uživatel

V Interu jdou už Brozovic s Perisicem, třeba ho lákají oni

Reagovat
Rip

Pojď pojď tvoji kámoši Ivan a Marcelo už na tebe čekají

Reagovat
smazaný uživatel

Asi bych ho bral z těch co se nabizí je nejlepši ještě tak 2-3 posily a mužeme o to 3-4 místo zabojovat

Reagovat
Artaxerxes

Tak zabojovat o 4. místo očividně šlo i s tim, co jsme měli loni, kdyby přišly tři další posily tak musíme hrát o víc

Reagovat
smazaný uživatel

Nevěřím tomu....Juve je jasne....takže se bude hrát jen o to 2 místo a na to jěště nemáme....minuly rok jsme skončily 4 s velkým štěstím protože Lazio si to zaslouzilo daleko víc jak Inter...Letos hrajem LM ale priorita musi byt Seria A a opět kvalifikace do LM

Reagovat
smazaný uživatel

To znělo jako u Plzně.. Kvalifikuju se do LM snad proto, abych v nejlepší soutěži na světě došel co nejdál, abych to vyhrál, mě jako Tottenham předloni nebo Plzeň v EL, že se dostanu do pohárů, tam na to seru a zkouším se dostat zase tam přes ligu, na co tedy dávat cíl hrát o titul nebo o nejlepší 4,kdyz vím, že se na to pak vyseru?

Reagovat
smazaný uživatel

Samozrejmě ano,ale LM neberu jako prioritu...pro nás musi byt priorita liga...potřebujem se finančně stabilizovat a hrát pravidelně LM stejně jako Juve Neapol a AS abysme mohli každou sezonu přivést kvalitní posily a nebyt nuceni prodavat to nejlepší co máme jestli by se podařilo postoupit ze skupiny v LM bohatě mě o stači

Reagovat
smazaný uživatel

A není náhodou třeba za vítězství v LM 3x tolik co pro vítěze série A? AS se právě i tím semifinále LM to Fair Play trochu zlepšilo, protože LM v případě že dojdeš aspoň do toho SF je výborná finanční injekce. Ten Odrizdola a Vincius možná Real v pohodě zaplatil jen z těch 3 vítězstvích v LM. Souvisy to i s Liverpoolem, byla tam velká debata nad tím, kolik letis LFC utratil ale krom prodeje Coutinha, oni za to finále LM +4 místo v lize taky nedostali málo.

Reagovat
smazaný uživatel

To máš samozřejmě pravdu,ale na vitěství v LM jsou uplně jini kandidati a když budu hodně realista nemáme z daleka tak kvalitní kadr abysme bojovali na dvou frontách aniž by jedna utrpěla ztraty a vhledem k tomu že jsme v LM po hodně dlouhé době tak bych se držel hodně při zemi.

Reagovat
smazaný uživatel

Peniaze za víťazstvo v Serii A sa nedávajú.

Reagovat
cink

Reagovat
Foppy

Co ten Mauro, půjde k nám, nebo je to bez šance? Dnes jsem někde četl, že náhrada by u vás mohl být Higuaín, ale tomu moc nevěřím.

Reagovat
lnterista

myslim ze zustane ale vis jak

Reagovat
Foppy

Hmm,jeho bych si u nás dovedl představit, ale pochopím,pokud zůstane...

Reagovat
lnterista

jak zaslouzilo? To co predvedli s nama posledni zapas si fakt nezaslouzi

Reagovat
smazaný uživatel

Ta výhra byla naprosta haluz a penalta přísná jak prase ta rozhodla o všem.... musime byt objektivní....ale jasně během sezony jsme poztraceli spoustu zbytečných bodu,jinak bysme sezonu dohravali v klidu.

Reagovat
lnterista

nerikam ze ne

Reagovat
smazaný uživatel

Nemáte kreativního záložníka, ani Radja, ani Vidal to neřeší.SLabina je i na pravém křídle,

Reagovat
smazaný uživatel

Je tam kreatívny Candreva

Reagovat
smazaný uživatel

I´m done, bye

Reagovat
smazaný uživatel

Vrzalkovi už se evidentně nechce vrzat za Madrid.

Reagovat
Airus

https://www.football-italia.net/124823/juventus-make-telles-bid

Telles by byl (věřím) dobrá náhrada, pokuď Lobo odejde. Zvlášť když bude pod 40M€

Určitě lepší volba než Darmian za 20M

Reagovat
smazaný uživatel

Do Inter pojď..

Reagovat
smazaný uživatel

Čo hovoríte na Samira? Včera zase len čumel na tú loptu Ak to urobí aj v LM tak asi infarkt dostanem. Ale myslím si že môžu prekvapiť a byť na LM extra motivovaný a s trochou šťastia aj nejaké to štvrťfinále by mohlo byť.

Reagovat
smazaný uživatel

Který myslíš??u toho prvního byla chyba že nebyl obsazený hráč na 16ce.....a ten 2 a 3 to už ti borci líp trefit nemohli

Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak keby sa aspoň pri jednom pokúsil niečo urobiť nie tam len stojí a díva sa tak by aspoň 1 z tých gólov mohol chytiť.

Reagovat
snuff24

blbost nechytl by ani jeden .. ono se to lehce komentuje od monitoru, ale když stojíš v té braně tak je to uplně něco jinýho

Reagovat
smazaný uživatel

Ale toto nie je prvý zápas kedy sa toto stalo.

Reagovat
Inter Eterno Amore

Reagovat
olis

https://www.football-italia.net/124827/adl-%E2%80%98never-sell-napoli%E2%80%99 on ich neskutocne trolí, musi ho to strasne bavit

Reagovat
smazaný uživatel

Každý chce do Interu Ale Inter nechce každého

Reagovat
snuff24

Útráty velkoklubů v milionech eur od roku 2013

1-1014 Manchester City

2 - Manchester United 860

3-849 Barcelona

4 - Juventus 814,3

5 - PSG 813

6-785 Chelsea

7 - Liverpool 763

8 - Atletico Madrid 570

9 - Real Madrid 546

10-510 Inter

to musí být pičov* jinak to je hodně smutný, že jsme utratili tolik vzhledem k tomu co jsme od roku 2013 dokazali a co dokázalo těch 9 klubů nad námi

Reagovat
smazaný uživatel

Lenže ak by to malo mať nejakú väčšiu výpovednú hodnotu, tak by sa to malo počítať ako rozdiel medzi nákupmi a predajmi hráčov.

Reagovat
smazaný uživatel

Kongdogbia+Gabigol+Mario+Valero...

Reagovat
smazaný uživatel

Valero? Veď nás stál len 5,5 mil. eur

Reagovat
smazaný uživatel

S niekím som si ho pomýlil sorry Borja šiel za 10

Reagovat
Mr.Jindros

A hlavně platy.

Reagovat
REPLIKATOR

Manchester

Reagovat
misinho7

Co ten Kovacic? Vážne chce odísť? Toľko rokov si ho pripravujeme a nakoniec odíde... Aj keď je jasne ze asi ani teraz necíti žeby hral je tam Lúka a Toni a ďalší Španieli ktorých Lope pozná... Ale snáď sa to s nim nejak dá do poriadku.. Nemôžme ho predať.. O rok dva budeme zháňať znova náhradu za Lúku.. toto prestupove je zatiaľ veľmi veľmi zle snáď to nejak vypáli ako pri Barce keď minulý rok to bola katastrofa co sa tyka prestupov a nakoniec dali ligu

Reagovat
smazaný uživatel

Se vám ten cirkus rozpadá.

Reagovat
smazaný uživatel

Kovačič hrá v Reale Madrid. Nie v Barcelone

Reagovat
Kluivert9

Právě.

Reagovat
smazaný uživatel

zavist zlatého hattricku v tobe nechavaji silne následky

Reagovat
smazaný uživatel

cítím z tebe závist dvou zlatých treblu

Reagovat
smazaný uživatel

coz je oproti zlatemu hattricku z LM slaba naplast

Reagovat
smazaný uživatel

Na jednej strane ho chápem. Má 24 rokov, na klubovej úrovni vyhral už všetko, čo sa dá. Nehráva ale pravidelne. Najlepšie ale bude počkať si na jeho príchod do prípravy, následný rozhovor s trénerom a potom možno zmení názor. Na odchode mali byť už aj Llorente, Ceballos či najnovšie Benzema ...

Reagovat
misinho7

na Marce hlasia ze praveze Lopemu povedal ze chce odist ...

Reagovat
smazaný uživatel

Benzema vyvracia všetky špekulácie o odchode na Twitteri

Reagovat
valloire

Kde je sakra ten Hazard?

Reagovat
Rattlesnake

však jste dotáhli toho Viniciuse ne?

Reagovat
smazaný uživatel

hazard nemuze nahradit ronalda. cokoliv jinyho nez neymar bude znamenat tragickou sezonu.

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
valloire

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
El-Pistolero-68

Reagovat
REPLIKATOR

Reagovat
Artaxerxes

A Neymar taky.

Reagovat
smazaný uživatel

cokoli jiného nez neymar bude znamenat sezonu za terou se nebudu muset stydet ze se nam tam 20x za zapas nebude vylet největší vul poslední dekady

Reagovat
smazaný uživatel

To je prostě pes.

Reagovat
smazaný uživatel

haha na hostovanie tiez by som ako klubovy manazer odmietol aj ked je tam asi povinna opcia

Reagovat
Majk91

Willian za 74mil. € Vobec nechapem preco oňho tak stoja....

Reagovat
Visca el barca

Za to už máš Thiaga a nemusíš nic řešit. Super tah

Reagovat
Majk91

Thiaga a este par milionov by ostalo Ale vedenie si evidentne musi odskrtnut prestup nepotrebneho 30 rocneho brazilca za nehorazne premrstenu sumu

Reagovat
Visca el barca

Jsem znechucen.

Reagovat
smazaný uživatel

Couts

Reagovat
Majk91

mozno trochu, ale aj tak...

Reagovat
ADM

rovno to snad zaokruhlia na 80, 74 sa tazko vypisuje do sekov

Reagovat
smazaný uživatel

Hráče na lavičku za 75 mega? Slušná práce..

Reagovat
mayday

Jeden už tam sedí a stal 110 nebo kolik.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak on by hrál, kdyby se hned po svém příchodu nezranil.. Navíc je mu 20 a patří k největším talentům světa.. Kdežto Willian je 30letý lehce nadprůměrný hráč..

Reagovat
mayday

Samozřejmě, ten věkovej rozdíl je tam značnej. Co se týče umění, Dembele mě ještě ani jednou nepřesvědčil z toho mála, co jsem ho viděl hrát. Samozřejmě je ještě hodně mladej, ale ta cenovka byla u něj tehdy prostě úplně mimo.

Reagovat
Juan Román Riquelme

To barcelona asi chce dostihnout nas v tragikomedii prestupaku

Reagovat
Free_player

fakt doufám, že to nedopadne

Reagovat
Mr.Jindros

Godin do Juve asi nic co?

Reagovat
Airus

Asi to bude jenom Savic.

Reagovat
Airus

Chelsea chce popostrcit prodej Rugi, tim ze nam poslou D.Luize ... PISS OFF

Reagovat
Whitemedia

spekulace o výměně hráčů po stopadesáté.. nevěř každému nesmyslu, který vidíš na netu

Reagovat
Airus

Neverim, Juve by tak spatnej deal nevzalo. Ale samotna myslenka je az moc retardovana

Reagovat
olis

OT: dnes Neapol odohral druhy pripravny zapas pod Ancelottim, proti Carpi, vysledok 5:1. Samozrejme slaby super takze zatial z toho nemozno robit nejake zavery ale aj tak - Hamsik bol na novej pozicii skvely, ak bude schopny toto predvadzat aj proti normalnym superom tak nie je o com, taktiez Fabian Ruiz skvely vykon

Reagovat
smazaný uživatel

hrate 4-3-3? aka je predpokladana zakladna 11?

Reagovat
olis

skor to vyzeralo na 4321, a bude to asi takto: Meret - Hysaj, Albiol, Koulibaly, Ghoulam - Allan, Hamsik, Zielinski - Callejon, Insigne - Milik s tym ze podla mna Ruiz bude pre Zielinskeho velka konkurencia a Callejon to tiez nema iste, moze ho vytlacit Verdi alebo Mertens a ktovie ci tam este nebudu nejake odchody/prichody v ramci ofenzivy

Reagovat
smazaný uživatel

Hamsik na LCM? alebo bude taky ten Carlov Xabi/Pirlo? rozohravajuce DM?

Reagovat
olis

DM, preto pisem ze mu to dnes islo super na novej pozicii

Reagovat
smazaný uživatel

Takže neodíde nikto z trojice Inglese, Mertens, Milik?

Reagovat
olis

teraz sa to este neda povedat, vraj sa ma rozhodnut po zapase s Liverpoolom ktory sa bude hrat 4. augusta

Reagovat
smazaný uživatel

Myslíš Insigne?

Reagovat
smazaný uživatel

Nie Jose, myslel som Roberta Ingleseho (Chievo)

https://en.wikipedia.org/wiki/Roberto_Inglese

Reagovat
mayday

On ten posun na DM je pro tyhle starší technický hráče paráda.

Reagovat
Jordi Alba

Fabián je ztráta pro LL.

Reagovat
mastakillah

Mertens na lavce určitě nebude

Reagovat
Kaka14

takze Ancelotti hrava v rozostavani ako v AC, volal to stromcek....

Reagovat
10

Reagovat
smazaný uživatel

Carlo je frajer..

Reagovat
Alberto Aquilani
Reagovat
smazaný uživatel

Ale tak za ten cash na posily to asi stojí

Reagovat
smazaný uživatel

I tak jsou ty dresy pěkný. Ta reklama je tam daná docela nenásilně.

Reagovat
smazaný uživatel

Neni to uplne hrozny.

Reagovat
Alberto Aquilani

Sponzor je už aj vpredu. Tie dresy sú pokérované jak Nainggolan.

Reagovat
smazaný uživatel

Jsme jediní, kdo je měl dlouho čisté.

Zvyk je železná košile, ale nedá se nic dělat.. kdo byl chytrý, čistý si pořídil..:)

Reagovat
smazaný uživatel

Aspoň je to v barvách.

Kdybych v nich měl hrát, bylo by mi to jedno, dres jsem vždy nechával v trenkách:)

Reagovat
Votas

toto je i hezký, ne jak ta nálepka Jeep u Juve.

Reagovat
FC Porto FC

uplně v cajku

Reagovat
olis

aspon to ma priehladne pozadie

Reagovat
Raul=Real

Uplne v pohodicke Neapol to ma oproti tymto uplne na grc

Reagovat
icemike

Chtějí donutit hráče mít predpisove zastrceny dres, pak nebude Hyundai vidět

Reagovat
patas92

MD: Barcelona is speeding up their pursuit of Willian, but they won't pay the €60m+ being reported by media in the last few days. Sources at the club say the operation should not exceed €35m. They want Willian, but not at any price, and Ernesto Valverde understands this.

Reagovat
Visca el barca

Výborně. Takže to by jsme měli. Wilian a Rabiot nedorazí. V tom případě, bych zkusil udělat Frenkieho klidně i na přes rok a ušetřil peníze.

Reagovat
Eichel

nemyslím si, že ho tento rok pustia.. s tým titulom to myslia vážne a už viac krát sa vyjadrili dosť striktne o tom, že nechcú toto leto predávať.. radšej si počkať a nekaziť vzťahy.. o rok si po neho prídeme :)

Reagovat
Visca el barca

Pravda

Reagovat
Panděvova ofina

Hector Herrera ? Někdo něco o něm? 20 mega

Reagovat
smazaný uživatel

Středni založnik, spis do defenzivy, spolehlivej bojovnik, nenapadnej hrač, 20 je akorat. Kdyby bylo min, bylo by to v pohode, kdyby vic, tak se taky nikdo nemuze ani moc zlobit.

Reagovat
Mateo16

Takto zly prestupak si uz dlho nepametam. Flore to holt nezvlada

PSG poslalo Floreho na hrusky. Kova odide , Cristiano odisiel este pred kupou nahrady a znova sa zacinaju tie reci co su ako Bale nahradi Cristina a BBV

Uz iba staci Hector Herrerra za Kovu. Ok za toho Edena v tejto situacii tych 200 mega dame.

Reagovat
misinho7

tak Bale vyplakaval a teraz dostal sancu ... nepochybujem ze na to ma. je to hrac najvyssej urovne jedina skoda je ze sa furt zrani ...a toho sa bojim ze sa to hned teraz stane a nasim tahunom zostane nakoniec Benz

Reagovat
misinho7

kebyze sa podari dotiahnut Jamesa, Icardiho a Hazarda tak to by bol snovy prestupak

Reagovat
CHONG

Podle mě nepřijde ani jeden z nich

Reagovat
vilp

Reagovat
misinho7

no zeby vazne Floro chcel ist do sezony s BBV? akoze mne sa ten Vinicius paci a verim ze to bude delo ale kurna ked mu to nepojde ... ked sa samozrejme zrani Bale ..kto tam bude hrat?? Karim? ja nechapem jednu vec..celu sezonu sa volalo po tom ze treba posilnit utok lebo Cris nestaci a nam odide nakoniec Cris teda 50 golov a nepride nikto..to sme na to vsetko zabudli ci ako

Reagovat
CHONG

Hele nevím, každopádně budu radši, když to riskneme s tímhle kádrem, než abychom kupovali toho brazilského debílka nebo nesmyslně předraženého Hazarda.

Reagovat
Mateo16

ak sa da za rok viac ako 50 g tak to bude zazrak

Reagovat
CHONG

50 dá sám RdT

Reagovat
Mateo16

Reagovat
misinho7

sa potom tesim na nase zapasy .. okolo 16 nastky nahravky medzi Iscom,Modricom,Kroosom,Asensiom atd ale gol nema kto dat

Reagovat
Mateo16

a 7 dostane Asensio

Reagovat
CHONG

To je v pořádku.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
smazaný uživatel

Tak ťahať Jamesa aj Hazarda zároveň nemá zmysel. Ak je pravda že Icardi má stále výkupku 110 tak to je povinnosť ho dotiahnuť, keďže za takú cenu na trhu neexistuje lepšia možnosť na jeho pozíciu.

Reagovat
Rip

Icardi spíše nepřijde za 1.Termín jeho výkupky za 110 už vypršela, takže by Real musel vysolit mnohem více aby ho Inter pustil a za 2. tak dlouho čekal, že si za Inter zahraje ligu mistrů a teď když se mu podařilo ji vybojovat, tak odejde?? Nemyslím si. Icardi letos prodlouží s Interem kde bude výkupka 180mega, tak příští rok je za tu cenu váš.

James tam to bude složité, Bayern má opci na 42mega a když ji aktivuje, tak máte smůlu, tam jedině zpětný odkup za ???moooc peněz???. Určitě bude James brečet jak malá kurvička, že se chce vrátit do Realu, ale Bayern ho jen tak nepustí.

Hazard tam to je podle mě nejjednodušší hoďte do banku 200-300 milionů a je váš.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Od nás to byla loni podobná panika. Jsou dvě možnosti, jak získat vytipovaný kvalitní hráče: první je přeplatit, což jsme udělali my (a myslím, že to byla dobrá volba) nebo nechat kádr a počkat si, jak se bude trh dál vyvíjet. Vy to máte letos ještě složitější kvůli Mundialu, který vždycky posune přestupy cca o měsíc a navíc po něm pravidelně stoupají ceny. Dalším faktorem je to, že dneska nikdo nepotřebuje prodávat klíčový hráče kvůli výdělku. Fakt vám to nezávidím, je to o tom vybrat menší zlo...

Reagovat
Messiáš

Plus v Anglii i v Itálii končí okno dříve. Tušil jsem tuhle situaci u Realu a přijde mi, ale nečekal jsem, že i taková Chelsea se bude takhle cukat s Hazardem.

Reagovat
smazaný uživatel

Souhlas. Ještě bych za sebe přidal jinou věc - Real musel řešit trenéra na sílu ještě před mundialem. Museli rozjebat repre a museli Lopa mít stůj co stůj. Prý proto, aby nebyl na Florentina menší tlak (a podobný sračky). Takže teda mají kouče, ale za ten měsíc asi vůbec neřešili posily, což teda vůbec nechápu. Ten tlak na Florentina je teď ještě větší.

Prostě udělali prasárnu a jsou stejně v hajzlu.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

sám si v hajzlu

Reagovat
Kluivert9

Nezvládáš

Reagovat
valloire

já vždycky zvládám...

Reagovat
CHONG

Sezóna ještě ani nezačala, ale stejně ti to nezabrání napsat, že jsme v hajzlu, ty jsi holt takový myslitel od míchačky.

Reagovat
teenz

Reagovat
Eichel

ja by som ich absolútne nepodceňoval.. ten tím má stále veľkú kvalitu len musia doviesť niekoho namiesto benzemu, alebo sa ten musí spamatať.. ale inak sú na tom fajn, je tam veľa mladých a šikovných hráčov, čo dostanú pod novým trénerom šancu a môžu ísť hore.. len je tu teraz trochu panika, kto bude strielať góly.. ale jeden kvalitný hroťák a ten tím je docela desivý

Reagovat
valloire

Už máme nějaký posili? Kvalitní posili. Nějaký ména. Aby sme to fšecko vihrály.

Reagovat
LAM

Za 30 vám prodáme Gomese

Silnej v osobních soubojích,skvělá kontrola míče,je schopnej i střílet goly.Hráč přesně co potřebujete

Reagovat
valloire

děkuji, nechceme

Reagovat
LAM

Máš k tomu nějakej racionální důvod?

Ten hráč by vás hrozně zvedl

Reagovat
valloire

Mám k tomu jedinej důvod. Nebereme dřeváky. A ještě k tomu z cirkusu, kterej ho nemůže udat.

Reagovat
smazaný uživatel

Z jednoho drevaka jste dělAli krále a najednou je nechcete.

Reagovat
valloire

Pominu-li to, že se rouháš a skončíš v pekle, tak ten takzvanej dřevák si toho vašeho génia poslední léta namazal 5x na chleba tam a zpátky. V klubu i v repre. Takže si uchcávej z chanced created, v kterejch ani není nejlepší v Evropě a neser se do opravdovýho Krále, kterej fšechno rozstřílel.

Reagovat
CHONG

Vždyť i ty sám se musíš cítit trapně, když si ten svůj příspěvek přečteš

Reagovat
smazaný uživatel

to ty dobře znáš

Reagovat
CHONG

Příhodné, že ses ozval zrovna ty

Reagovat
smazaný uživatel

Máš pravdu - i mně je za tebe trapně, když musím ty tvoje slinty číst

Reagovat
CHONG

Tak se běž radši věnovat dítěti

Reagovat
smazaný uživatel

dyť to právě dělám

Reagovat
CHONG

Aspoň jsi konečně jednou užitečný.

Reagovat
smazaný uživatel

to ty neznáš, no ...

Reagovat
CHONG

Ještě mám čas, ty jsi to poprvé poznal taky až v padesáti.

Reagovat
smazaný uživatel

k tomu ani neumíš počítat

Reagovat
CHONG

Tak promiň, soudil jsem dle tvých fotek.

Reagovat
teenz

Reagovat
valloire

Reagovat
Switchback

nikdy fšescko nevyhrajete

Reagovat
Switchback

fšecko

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

Real Madrid vždycky vyhraje fšechno, co chce. Co nevyhraje, tak buď nechce anebo to smrdí levárnou.

Reagovat
Switchback

Douglas na hostování

Reagovat
patas92

Za rok mu končí smlouva stejně

Reagovat
Eichel

aj tak je to trápne, že sa ho nevieme zbaviť, niekedy som úplne na nervy z tých odchodov.. Turan, Douglas, Song.. Plus do toho tí čo odídu nadobro idú vačšinou za minimálnu, či žiadnu čiastku..

Reagovat
CHONG

www.merengues.cz/clanky/as-gareth-bale-hlavnym-strojcom-novej-ery-realu-madrid-9618

Tak se ukaž

Reagovat
-Carles-

Odvážne

Reagovat
valloire

spíš šílené, to nebude fungovat

Reagovat
CHONG

Jo, ale mně se to nakonec vlastně i líbí, James se nevrátí, Neymara nechci, Mbappé je neprodejný a Hazard je směšně předražený, tak mu dejme šanci, ať je z něj umero uno, góly dávat umí, s míčem mu to taky občas jde a pokud mu bude držet to jeho prokleté zdraví, tak by se třeba mohl i předvést.

Reagovat
misinho7

o tom ze by to mohol zvladnut snad nie je pochyb, takych ako on nie je vela ma ten faktor co ma Cris a je to bestia len tie zranenia ...stale si myslim ze kebyze nie je u nas ale niekde inde tak kazdy rok aspiruje do TOP 3 v GB ...a Hazarda treba urcite to lave kridlo treba obsadit...kto tam bude hrat?

Reagovat
CHONG

Marco

Reagovat
misinho7

Marco je môj obľúbenéc ale nejak mu neverím... Po tom brutálne štarte mam pocit ze sa nejak zastavil.. Hlavne ako keby sa bal hrat dopredu ta priamociarost vymizla a hraje to alibisticky často dozadu.. Hlavne nejak mu to nejde ak hraje od začiatku.. Ale snáď sa znova rozbehne

Reagovat
CHONG

Dres s číslem 7 a hra v základu ho zase nakopnou, nemám strach

Reagovat
Eichel

prečo sa neposunie Bale na ľavé krídlo? Veď to bola jeho primárna pozícia v Spurs.. Na pravo hrával, pretože to bolo obsadené ronaldom, ale teraz by sa mohol vrátiť.

Reagovat
misinho7

mozno sa tam vrati kto vie

Reagovat
valloire

Tohle je špatně. Bale se k nám nehodí a už mohl konečně jít pryč. Místo toho zůstává jako hlavní star Perez to hodlá dotáhnout s Balem až do konce. Bude hořký. Vůbec se mi to nelíbí.

Reagovat
CHONG

Mě taky často sere, ale pokud jsme ho neprodali už dřív, tak mu teď po odchodu Krále tu šanci dejme, ať ukáže, jestli má na to být tahounem Realu, ostatně gólový hráč to je a trn z prdele už nám taky párkrát vytáhl a budu radši, když bude hlavní star on než brazilský Simple Jack s barcelonskou minulostí nebo Hazard za neskutečně absurdních 200 mega v librách.

Reagovat
valloire

Neymara už nechci, ale Hazarda i za ty prachy ano. Musíme rozbít prasátko, je tam dost. Potřebujeme ten kádr trochu okysličit.

Reagovat
CHONG

Hazard nemá nic, kvůli čemu by měl být mít nálepku nejdražšího hráče všech dob a posílat nějakému ruskému kokotovi takový ranec, je mi prostě proti srsti, ať si ho nechají.

Reagovat
valloire

Hazard má právě všechno. U nás by to potvrdil.

Reagovat
ADM

Jak si otočil kvôli MS, kde hral Neymar po najväčšej pauze v kariere (?) ...

Reagovat
valloire

Po pauze hrál i Rossi nebo Ronaldo s Rivaldem. Abych ti to vysvětlil hombre.....Srovnej si ho s Rivelinem, Zicem, Socratesem, Romáriem, Ronaldem a Ronaldinhem....což jsou nejlepší hráči generací Brazílie od doby, co jí fandím. Teď se podívej na Neymara. Tak chytrej hombre jako ty jistě přijde na ten rozdíl.

Reagovat
ADM

Kamarat ale bol si to ty, kto ho tak chcel do Madridu, lebo Neymar na to má... odhliadnuc od tohto MS, kde hral po dlhom zraneni, je to stale jeden z troch naj repre hracov poslednej dekady. Nechapem tu paniku, aj ked ani mne sa nepaci smer, ktorym sa jeho hra ubrala za posledne 2 roky.

Reagovat
valloire

Jasně, že jsem ho chtěl. Byla by sranda v Clasicu a je to stále jeden ze 3 nejlepších hráčů. Jenže simuluje stále víc a víc a to se mi nelíbí. Nejsem si jistej, co by to taky udělalo v kabině. Hazard k nám sedí víc a jeho jediná chyba je, že není Brazilec. Já chci Edena.

Reagovat
valloire

...plus ti jde o to, že by ty prachy dostal Abramovič

Reagovat
mato Kreator

Reagovat
-Carles-

Tá kvalita kádra je stále veľmi veľká, navyše prichádza tréner ktorý podla mňa ešte viac bude dbať na tímovosť a budete hrať pekný futbal. Najväčšia individualita a častokrát príťaž v hre už je v Juve, akurát vám tam bude chýbať nejaký zabiják do vápna. Ale to ešte má čas Florentino poriešiť, neverím že pôjdete do sezóny len s jedným útočníkom ktorý je už na hranici zenitu.

Ale ten Bale ako ťahún je podľa mňa vtip, nečudoval by som sa keby viac sedí na lavičke.

Reagovat
CHONG

Zabiják do vápna je pořešený, RdT to roztrhá

A o Balinhovi se můžeme pobavit až na konci sezóny, teď je to bezpředmětné.

Reagovat
-Carles-

RdT?

Reagovat
CHONG

Reagovat
-Carles-

Aha Raul de Tomas Vôbec som netušil čo tá skratka má znamenať.

Reagovat
CHONG

Aha

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jednoznačně tam chybí útočník, který přetavi v góly to brutální množství šancí, který mu ten našlapaný tým dokáže připravit. Ale podle mě bude Cristiano litovat, že kvůli svýmu egu šel do týmu jako Juve, kde bude muset předvádět mnohem víc, aby se aspoň přiblížil číslům z Madridu.

Ten Bale mi taky přijde jako vtip. Nevidím důvod, proč by měl hrát líp či vydržet zdravý. Jasně, statisticky by měl jít nahoru, jelikož bude mít víc možností zakončovat, ale vidím to ze strany Realu jako velkou chybu. Není to ani zdaleka takový profesionál jako Cristiano, pořádně se nenaučil ani řeč a nedokážu si moc představit, že by měly všechny hvězdy pracovat na hráče, jakým je on, podle mě to může být i v kabině problémem.

Reagovat
CHONG

Píšeš, že jde ze strany Realu o velkou chybu, tak jaké je teda vhodné řešení, panic buy v podobě Hazarda za 200 mega v librách nebo snad dohadování se se šejkem o toho brazilského debílka?

Reagovat
-Carles-

Hazarda ani Neymara vôbec nepotrebujete Benzemu hodiť cez palubu a priviesť dvojku Icardi - Mariano a máte vystarané. O kreativitu by som sa nebál, v tomto smere tam máte kvality dosť.

Reagovat
CHONG

Ty tu dvojku Icardi - Mariano píšeš, jak kdyby to bylo stejné jako si jít si koupit dva rohlíky do Kauflandu, oba to jsou celkem klíčoví hráči ve svých klubech (zvlášť teda Icardi) a u Icardiho navíc padla ta možnost celkem slušné výkupky, takže to zase bude v obou případech nekonečné handrkování, navíc to teda nijak nesouvisí s Balinhem.

Reagovat
valloire

Hazarda právě nutně potřebujeme.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Takových Marianů je na světě několik, podle mě mu strašně seděla ta pozice žolíka na pár minut. Ale pochybuju, že by do toho znova šel, je pro něj atraktivnější být hvězdou v Lyonu.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Jak už jsem psal nahoře, teď už je to o tom vybrat menší zlo... Ale určitě bych nesvěřil tým do ruk právě Garethovi, naopak bych se ho snažil prodat, dokud je aspoň nějaká možnost. Těch šancí už dostal mraky a nic z toho nevyužil, akorát jedním podařeným zápasem dá zapomenout na celou tragickou sezónu. A když už bych teda musel říct názor, tak bych to vysypal za Hazarda. Suárez k nám taky přicházel za šílenou částku v podobným věku (na tehdejší dobu) a nakonec nikdo nepochybuje o tom, že se jednoznačně vyplatil. Pořád si myslím, že za nějakých 180 mega může být váš. Je to darda, ale tady prostě budete pykat za vlastní chyby, stejně jako my po naivní víře, že Neymar zůstane.

Reagovat
valloire

výborně, vidíš to správně Hristo

Reagovat
CHONG

Ono to samozřejmě nebude tak horké, že by se měl tým nějak svěřovat do rukou Balinha, akorát je to prostě tak, že po odchodu Crise je on to největší jméno z hlediska marketingu, osobně ale čekám daleko větší důraz na týmovou hru (určitě to nebude tak, že tým bude pracovat na Balinha, jako pracoval na Crise) a vzhledem k tomu, že Julen měl mít s Balinhem nějaký pohovor, tak očekávám, že s ním má prostě nějaké plány a já osobně jsem ochotný akceptovat to, že se dá Balinhovi šance právě teď, když už není ve stínu Crise.

A jestli Chelsea opravdu požaduje těch 200 mega v librách (aby byl nejdražším hráčem vůbec), tak ať si ho nechají, to je prostě absurdní částka.

Reagovat
misinho7

Reagovat
Ed_Hazard

Reagovat
Mateo16

Flore to nakoniec da co Chelsea pozaduje. Potrebuje hviezdu a kedze PSG je niekde inde financne ako RM tak Neymar a Mbappe su pase.

Jedine ze by Neymar zacal robit bordel ale na 100 % ocavakaj cely prestupak pretahovanie sa s Chelsea

Reagovat
-Carles-

Navyše Bejl nie je moc typ hráča ktorý by sa hodil Lopemu, ak mu Florentino nechá voľné ruky tak si viem predstaviť že nebude hrať o nič viac ako pod Zidanom. Kto sa však ocitne medzi absolútne kľúčovými hráčmi bude Isco, v 433 na ľavom krídle.

Isco/Bale - Benzema/posila - Asensio/Vazquez

Reagovat
Mateo16

Toho sa fakt nemusis bat Lucas a Asensio na zaklad nemaju ani keby hrali dvaja na raz

Reagovat
-Carles-

Lopeho obľúbenci

Reagovat
misinho7

toho sa bojim...to ze je jeho oblubenec Asensio je v pohode pretoze ten chalan bude top ak to nedoserie a trosku sa preberie ale Lucas je taky dobry zolik inac priemerny hrac on tam nema co robit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Asensio má a Lope tu bude od toho, aby to z něj dostal. Rozhodně mu v tom věřím víc než Zidanovi.

Reagovat
Mateo16

Ak sa vycita Iscovi nevyrovnanost vykonov tak Asensia umocni este aspon 3. Nehovoriac o tom ze pokial sa nedari jedine co robi rozhadzuje rukami ako na MS.

Reagovat
CHONG

Reagovat
misinho7

Asensio nanho snad ma je to talent ale Lucas v ziadnom pripade ak bude hrat Lucas zaklad tak si budem pripadat ako v priemernom time ...z Crisiana pad na Lucasa

Reagovat
CHONG

Lucas hrát základ nebude, ale jako žolík je super, velmi platný hráč.

Reagovat
Mateo16

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
valloire

tak

Reagovat
Mateo16

2,9 - Gareth Bale sa zranil pocas repre zrazu

11.11 - Gareth Bale je pripraveny hrat

7.2 - Bale marne hlada svoju stratenu formu

10.5 - Gareth Bale rozhodol CdR

Ako cez kopirak

Reagovat
vilp

To bude strašně trapná sezona.

Reagovat
Visca el barca

Abel Ruiz a Riqui Puig letí do Ameriky

Reagovat
smazaný uživatel

Barcelona se prej snazi hijacknout Malcoma..

Reagovat
Visca el barca

To jako jde? Já myslel, že je hotovo

Reagovat
Eichel

ešte nie, ale už mal cestovať na zdravotnú

Reagovat
alcantara

Malcom by mohol vyjst, oproti Willianovi je to balza man dusu...

OT: To s tym Lochtem ste zachytili? Strasny dement

Reagovat
Visca el barca

A co tak najednou? Kolik nabízíme?

Reagovat
alcantara

Vraj 41 mega.

Reagovat
CHONG

Reagovat
Majk91

to jendo mega navyse vyznieva strasne smiesne

Reagovat
CHONG

Je to takové židovské no, ale k vám se to hodí.

Reagovat
ADM

tvl zaplatiť za Kroosa 24 mega či za koľko to šiel, veď to je krádež...

Reagovat
Majk91

posledne prestupaky boli z nasej strany vsetko, len nie zidovske Vynimky treba robit

Reagovat
Hristo Stoichkov

Však budeme muset ještě nakrmit agenty

Reagovat
alcantara

AS vraj platilo 36, aj to nebol fix, to rozdiel docela je.

Reagovat
Majk91

36 ale v librach, to mas 40 v €, ale to je jedno, hlavne nech to vyjde

Reagovat
smazaný uživatel

Pokud vím, 32+4 v eurech.

Přestupy v librách se dělají jen s EPL..

Reagovat
smazaný uživatel

Typické kurevstvo.

Bez jakýchkoliv jednání s hráčem i klubem si počkali, až to Monchi upeče a zveřejní se částka, aby to přebili o 4 mega

Doufám, že Monchi to nakonec uhádá.

Jinak je reputace Bordeaux v hajzlu, nikdo s nimi nebude jednat, Malcom se zabije, protože přes Dembeleho a zbytek se neprosadí a bude sedět, nikdo už ho z tama nevysvobodí za tu cenovku, a Barca bude ve skupiěn LM s AS kde je vytrestáme. Nejhorší, že se do toho nevmísí UEFA ani FIFA, museli by si utřít hubu od hoven z prdele FCB.

Reagovat
Visca el barca

Reagovat
smazaný uživatel

Sorry kluci, frustrace.

Reagovat
X-bano-X

Uff ale si sa opustil

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Hristo Stoichkov

Co to má proboha být? Z toho, co jsem si vyčetl, byl evidentně oznámen transfer, ačkoliv jste neměli podpis hráče ani klubu, pouze předběžný souhlas. To je pěkný amatérismus. Barca shání křídlo, na žádost Valverdeho naháněla Williana, Chelsea několik nabídek odmítla a vedení se rozhodlo, že už to dál za skoro třicetiletýho hráče posunovat nebude. Tudíž na poslední chvíli vstoupilo do boje o Malcoma, tak jako třeba kdysi Chelsea vyfoukla Williana tuším Tottenhamu.

To, že se naše vedení chovalo prasácky u příchodů Coutinha, Dembélého a za mě teda i Griezmanna, je samozřejmě pravda, ale tady zatím nevidím nic, co by bylo tak šílený, pouze tvrdý byznys kvůli velmi dobrýmu hráči za výhodnou cenu.

Reagovat
-Carles-

Čo ten Malcolm? To že by mohol klapnúť miesto Williana a za menšie prachy je u tohto vedenia asi nepredstaviteľné

A celkovo to že sa zháňa pravé krídlo je podľa mňa náznak že sa bude hrať formácia akéhosi 4231 a Ernesto chce mať pravé krídlo pokryté dvoma kvalitnými krídlami (Ous, Malcolm), ktoré budú musieť hrať aj viac dozadu.

Dembele/Malcolm - Messi - Coutinho/Denis

Suarez/Munir

Reagovat
Hristo Stoichkov

Já si myslím, že Valverde chtěl hlavně Williana, který je daleko lepší směrem dozadu. U Malcoma je to naopak jedna z největších slabin, podobně jako u Dembélého. Tohle vypadá na rychlou akci vedení, tipnul bych si, že v tom bude mít prsty Eric, který je na francouzský trh dost zaměřený.

Reagovat
Visca el barca

Takže akce alá loňský Semedo

Reagovat
Hristo Stoichkov

Může být, tam nás taky zachránil Arsenal, který nechtěl pustit Bellerína

Reagovat
Visca el barca

To dopadne. Snad.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Podle Romera jsou jeho agenti v Barceloně a dneska se rozhodne. Hlavní je, že nevyšel Willian za dardu.

Reagovat
Visca el barca

Upřímně mi spadl kámen ze srdce. Přestupy začínáme dělat dobře. Jen ty odchody.

Reagovat
Generalní Gladiator

Jenom díky tomu,že nás chelsea odmítla, pokud nevyjde malcolm, jsou schopni tam poslat znovu nějakou dardu..

Reagovat
ADM

Reagovat
Visca el barca

Samozřejmě to bylo nadnesený. Jen jsem toho názoru, že Gomés a minimálně Vidal už měli bejt dávno pryč.

Reagovat
alcantara

Malcom zlava hrat nevie?

Reagovat
Generalní Gladiator

Dembouš jo, velka výhoda

Reagovat
Hristo Stoichkov

Malcom bude určitě silnější napravo, ale Dembouz tam může hrát v pohodě. Plus samozřejmě i Couts.

Reagovat
smazaný uživatel

Mezi agenty a kluby je vybudována jistá strutura vztahů, Monchi má s FCB dlouholeté zkušenosti a kromě toho, že tam proběhyl i nějaké transfery, toto mi přijde nefér.

Jasně, je to trvrdý byznys, a asi jsem to přehnal. To je tím, že nechci Berardiho

Dlouhodobě fungujete bez vyjednávacích schopností, prostě přeplatit a čau, oroti tomu Monchi dovedl v jednáních porazit větší hráče a přivést zajímavá jména, což je pokaždé umění DS. Teď se mu to vrací takto.

Žádná jednání s Barcelonou neprobíhala, i agent hráče se ohradil proti jednání Bordeaux a vyjádřil naději, že se nakonec poletí do Říma, jak to bylo domluvené, přestože FCB nabízí hráči o mega ročně více. Snad se zatlačí na klub a ti siu zase uvědomí, že pokud se s někým domluví a pošlou hráče na zdravotní prohlídku, zpravidla od přestupu ustupuje už pouze kupující strana, pokud není prohlídka v pořádku. Ala Schick.

Reagovat
Billy McClane

Reagovat
alcantara

Akoze sme vobec nejednali s Bordeaux a Malcom o tom tiez vobec netusi?

To znie realne, no.

Reagovat
smazaný uživatel

Ne,podle všeho jste jen poslali nabídku.

Reagovat
Kluivert9

Reagovat
Eichel

cry here (________), Africa needs water

Reagovat
-Carles-

Ronaldo wants Juve to sign Andre Gomes.

Reagovat
smazaný uživatel

Jdi jdi, val val

Reagovat
Hristo Stoichkov

Blbost, Gomés v životě neodejde jinam než do PL, vždyť už ani není u Mendese. To bude zas nějaká hostovačka. Doufám, že nebude zabírat místo v přípravě mladým kvůli tomu, abysme ho ukázali

Reagovat
-Carles-

Nikto ho nechce no A to keď si spomeniem aké prachy sa za neho vysypali

Reagovat
smazaný uživatel

Ďalší faktor, ktorý zohral rolu pri prestupe Gomesa, bola záujem Realu. Barcelona si tak mohla pripísať víťazstvo na prestupovom poli. Theo s Ceballosom by vedeli rozprávať.

Reagovat
Eichel

len či ten záujem Realu nebol hraný, aby nás natiahli o viac eur.

Reagovat
valloire

no jistě že ano

Reagovat
Phillipinho

Barca po odmitnuti Griezmanna opravdu nemela vubec zadny plan B. Strasnej amaterismus ve vedeni

Reagovat
smazaný uživatel

Nejhorší, že i Malcom + agent preferují Řím.

Reagovat
Visca el barca

Ti to řekli jo?

Reagovat
smazaný uživatel

http://romapress.us/2018/07/23/ag-malcom-our-will-is-clear/

Je to sice římské rádio, ale jsou běžně citováni.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele