Vrsaljko chce do Interu, Atlético váhá

22.07.2018, 10:38
Aktuality
Chorvatský obránce Šime Vrsaljko by rád odešel z Atlética Madrid do Interu Milán. Nabídka je na stole, nicméně španělský klub váhá. Inter totiž nabízí hostování s opcí na přestup, zatímco Atlético by rádo beka prodalo přímo.

Šime Vrsaljko je hlavním kandidátem na post pravého obránce v Interu Milán. V tom, že jde o správnou volbu představitele italského klubu utvrdil výbornými výkony na mistrovství světa, kde si s Chorvatskem došel až pro stříbrné medaile.

Sám Vrsaljko je přestupu do Itálie nakloněn, protože už tam hrál za Sassuolo. Atlético není proti, ale zatím se mu nepozdává struktura transferu.

Inter totiž nabízí 6 milionů eur za roční hostování, s následnou opcí na přestup za dalších 25 milionů eur. Ta je prakticky povinností, protože Inter by jen těžko nabízel za hostování tak vysokou sumu.

Atlético by však raději prodalo Vrsaljka přímo. Do toho se zase ale nechce Interu, protože by se mohl dostat do potíží s finanční fair play.

Autor: Jiří Fišara / football-italia.net

Komentáře (319)

Komentáře k článku naleznete zde.

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele