Vrba: Pokud bychom prohráli i s Hapoelem, ztráta už by byla velká

27.09.2017, 19:55
Aktuality

Text článku byl v souladu s podmínkami smlouvy s autorem článku, agenturou ČTK, ze systému vymazán.

Autor: ČTK

Komentáře (9)

Přidat komentář
didosh

Co si posraný?

Reagovat
smazaný uživatel

jak me po tom zachcanym euru v navy sakach a bezovejch kalhoteh vrba dozral tak me ted naopak potesil tim ze nebude trapcit obvolavanim kamila vacka kovare a spartanu aby se jich zeptal na fousaty zkusenosti s izraelskym focusem. vubec bych toto nepsal pokud bych se nedoslech ze se napriklad silhavy vyptaval beranka na kazachy nebo koubek haska s jarolimem. mame jeste na to abychom si jeli svoje nebo je nas udel se vsude jen prizpusobovavat a jet se zesranou riti?

Reagovat
kilobyte

Správně. Proč utrácet peníze za telefon, když se může podívat doma na video a posrat se sám.

Reagovat
smazaný uživatel

zrejme to myslis ironicky. v tom pripade se te ptam proc protacet minuty za hovna jako sou rozestaveni a systemy stary rok dva tri vcetne treneru ktery skoro nikdo nezna. mozna tak je dobry vedet o hotelech a doprave. pokud bych neco chtel skutecne vedet tak volam panum zeman - itoska. scasny - recka mafie a stramaccioni - rest of world...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Stramaccioni rest of Word

Reagovat
smazaný uživatel

World

Reagovat
smazaný uživatel

Jinak bych to spíš upravil, v originále ten rozhovor zněl asi takhle:,, Až prohrajem, tak ztráta už bude veliká a budeme se moct soustředit na ligu, aby jsme se mohli příští rok dostat do poháru a znovu to tomuhle státu posrat, za to jak se ke mě chovali po odchodu z reprezentace. Viděl jsem poslední zápas a Luganem a pokud budou hrát znovu takhle špatně, tak třeba nějakým nepochopitelnym způsobem ukopem remízu. "

Reagovat
Rišan

To že Vrba vůbec mluví o domácí porážce zní dost ponuře. Kdyby opravdu i doma prohráli pak by to byla další nehorázná ostuda českého fotbalu!

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele