VRÁTÍ SE ETO'O DŘÍV?

08.11.2006, 16:35
Aktuality
Dobrá zpráva dnes vylétla do světa z Barcelony, kamerunský útočník Samuel Eto'o, jenž se zotavuje po operaci kolena, by se mohl na hřiště vrátit dřív, než za původně avizovaných pět měsíců.

Eto'o si v zářijovém utkání Ligy mistrů v Brémách pochroumal kolenní vazy, podstoupil operaci a bylo mu předpovídáno pět měsíců odpočinku. 25letý nejlepší střelec minulé sezóny La Ligy však věří, že to bude dříve.

"Začali jsme s kolenem pracovat a jde to velmi dobře. Doktor mi řekl, že se koleno skvěle hojí. Musím být opatrný, ale dělám pokroky. Musím v klidu pracovat a naslouchat tomu, co mi koleno říká. Právě teď říká, že se věci zlepšují," řekl Samuel Eto'o katalánské rozhlasové stanici RAC-1.

Věří, že by už za tři týdny mohl znovu začít kopat do míče. "Doufám, že se budu moci vrátit dříve, než za pět měsíců. Už necítím velkou bolest, ale problém je v tom, že jsem ztratil svalovou hmotu a tu musím nabrat zpět," dodal Eto'o.

Barcelona od jeho zranění marně hledá elitního střelce, Eiduru Gudjohnsenovi ani Javieru Saviolovi se jej nahradit nepodařilo.

Autor: Petr Starý

Komentáře (9)

Přidat komentář
HOST*Honzao

Samueli vrať se !!!!!

Reagovat
smazaný uživatel

Same, bojuj a už se vrať. Bez tebe nám to nejde. Jsme s tebou. Kdyby ses vrátil dřív, byl by to ten nejlepší vánoční dárek

Reagovat
smazaný uživatel

To je skvělá zpráva.

Reagovat
HOST*PUYOL

Reagovat
antimadrista

Kéž by !! Kéž by !!

Reagovat
Messiáš

Jen at to neposerou jako s Messim...

Reagovat
smazaný uživatel

sand to tak nedopadne ptze v posledni dobe se opravdu ukazalo ze Eto'o je vice nez nepostradatelnej a ja uz si ani neumim prestavit Barcelony a jaji styl Bez neunavnyho Eto'o na hrotu, Gudjohnsen podle me nema sanci nahradit Eto'o a Saviola taky ani nahodou, nemuzou prece nastupovat se tremi ofenzivnimi hraci ze 4 ktery maj 170cm, proto bych zkusil Ezzquerro, ale nevim v jaky je momentalne forme

Reagovat
Xavi

No ať už je zpátky, protože já se na trápícího Gudjohnsena nemůžu dívat!

Reagovat
smazaný uživatel

naprosto souhlasim proste Eto'o je nenahraditelnej a u Gunjohnsena mam trochu dojem ze sve lepsi roky stravil v Chelsea

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele