Vrátí se Beckham dřív než se čekalo?

29.04.2002, 11:35
Aktuality
Snad celý svět ví, co právě teď trátí Davida Beckhama. Takového mediálního rozruchu okolo jeho zraněné nohy si snad nešlo nevšimnout. Říká se, že Beckham bojuje s časem aby mohl jet na mistrovství světa. Je to ale trochu jinak. Beckhamův otec, Ted Beckham, řekl pro Sunday People: "David se velice rychle uzdravuje, vypadá to dobře. Mohl by stihnou i finále Ligy Mistrů, jestli se tam United probojují. Bude to za pět minut dvanáct, ale David si myslí, že by to mohl stihnout. A tím, že bude fit do zahájení šampionátu, jsem si naprosto jist." Finále Ligy Mistrů se hraje 15. května na stadiónu Hampden Park v Glasgowě. Jestli se tam United probojují, pak by případná Beckhamova účast byla pro tým obrovským povzbuzením.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele