VOŘÍŠEK PŘESTOUPIL DO SPARTY!

23.01.2004, 14:57
Aktuality
Sparta Praha získala dalšího velmi talentovaného hráče, záložníka Petra Voříška! Sám tomu ještě nemůže uvěřit, ale je to tak. Výměnou odešli ze Sparty Pavel Krmaš a Martin Klein. Informaci potvrdil oficiální web pražského klubu Sparta.cz.

O Petra Voříška se zajímají i velké kluby ze zahraničí. Jednou dokonce mohl přestoupit do Ruska za obrovské peníze, ale odmítl a jasně dal najevo, že dává přednost západní Evropě. O půlnoci podepsal smlouvu se Spartou, takže teď se mu to může splnit, přece jen je to z pražského klubu blíž k zahraničnímu fotbalu, než z Teplic.

"Vedle finanční náhrady přestupuje na sever Čech Pavel Krmaš spolu s Martinem Kleinem," řekl generální ředitel Sparty Miroslav Pelta pro oficiální stránky Sparty.

Přestupní částka se ještě nezveřejnila. "Přestupní částka nebude po dohodě obou klubů zveřejněna," řekla, pro Sparta.cz, mluvčí klubu Lenka Raková.

Sám Petr Voříšek prožívá příjemný pocit, z toho že přestoupil do Sparty na 4,5 roku. "Jsem strašně šťastný, že se to povedlo. Nedá se to ani popsat," řekl Petr Voříšek a vzápětí dodal: "Ještě tomu nemůžu uvěřit."

Dnes ráno odletěl spolu s dalšími hráči Sparty na soustředění, které se koná na Kypru.

zdroj: paolo.wz.cz

Autor: Pavel Janega

Komentáře (2)

Přidat komentář
Rarášek

Reagovat
Rarášek

To byl tenkrát nákup

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele