Volland prodloužil smlouvu s Hoffenheimem

23.05.2015, 15:31
Aktuality
Kevin Volland je dlouhodobě spojován s odchodem z Hoffenheimu. Nyní však alespoň na nějaký čas spekulace utichnou, neboť talentovaný útočník prodloužil a koncernovým celkem kontrakt do roku 2019...

Německý reprezentant prošel vyhlášenou akademií Mnichova 1860, odkud se následně stěhoval do ambiciózního Hoffenheimu. Zde Volland okamžitě zaujal roli jedné z opor.

To ostatně platí i během letošní sezóny, kdy 22letý útočník během 31ligových duelů nastřílel osm branek. Další dvě přidal v DFB-Pokalu, není tak divu, že se jméno nadějného kanonýra začalo objevovat ve spojení s movitějšími německými celky v čele s BVB a Gladbachem.

Nakonec se však Volland rozhodl pro setrvání v Kraichgau, kde dosavadní smlouvu, jež platila do roku 2017, prodloužil o další dva roky. "Cítím se v Hoffenheimu jako doma a jsem rád, že tímto končí únavné diskuze o možném přestupu," řekl po prodloužení Volland.

Autor: Jiří Vojík / transfermarkt.de

Komentáře (27)

Přidat komentář
livefan

Reagovat
Hector17

Firmina do Petrohradu

Reagovat
smazaný uživatel

snad ne

Reagovat
db18

Reagovat
smazaný uživatel

čo ho chceš Willino do Bayernu?

Reagovat
db18

Bayern, Gladbach... to je jedno, hlavně pryč.

Reagovat
livefan

Bayern aneb proč ho nenechat sedět, když v Hoffenheimu má jistotu základu a pasuje do toho týmu naprosto skvěle.

Reagovat
db18

Hledáme náhradu za R+R Navíc budeme potřebovat i dalšího útočníka a on by na tu falešnou devítku byl asi nejlepším hráčem.

Reagovat
livefan

R+R jsou sice často zranění, ale pokud by byli oba fit, tak by Volland nebyl volba do základu. A přes Lewu by se na tu devítku taky nedostával pravidelně. Jít k vám klidně může, ale až R+R budou pryč. Nebo alespoň jeden z nich. A furt tam máte Götzeho a Müllera.

Reagovat
db18

Müller by hrál podhrota místo AM, a nebylo by špatný mít jednu sestavu na ligu a druhou na LM. Volland by takhle byl asi prvním náhradníkem na dva posty a třetím na další dva (stejně tak Götze) U R+R se nedá předpokládat, že by v další sezoně (když budou zase o něco starší) sehráli víc zápasů.

Reagovat
livefan

Samozřejmě věřím, že by si u vás zahrál dost, ale furt je to jenom taková domněnka. Opravdu se může náhodou stát, že R+R budou fit a Volland bude rok strádat. Pokud někam přestoupit, tak ty zmíněné kluby v článku a to BVB a Gladbach, o kterém si sám mluvil Na Bayern má ještě čas

Reagovat
livefan

Si vem, že Shaqiri měl být tak první náhrada za R+R a poslední rok a půl si u vás moc nezahrál.

Reagovat
db18

Protože než se rozehrál, tak se zas uzdravil R+R a navíc byl často zraněný, když zrovna měl hrát.

Reagovat
db18

+ Pep neumí točit hráče

Reagovat
stas87

Ste spajany s Patrickom?To je podla mna hrac presne pre vas.

Reagovat
db18

Něco občas slyšet je, ale nic konkrétního. U Herrmanna mi vadí, že pořád není ve stádiu, kdy by pravidelně odehrál celý zápas za Gladbach... jinak bych ho bral (a Volland do Gladbachu )

Reagovat
smazaný uživatel

Nenažratec.

Reagovat
db18

...když se hledá náhrada na ty posty? Rozhodně lepší, než aby přicházel Sterling.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
livefan

Reagovat
tomasinho

Reagovat
Murtago

Na tej fotce vypadá jak teplej vylízanec

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Murtago

tak vylízanej teplouš?

Reagovat
Leo Rekordman

Reagovat
smazaný uživatel

Dortmund

Reagovat
Odivk

akademie Mnichova 1860

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele