Vlachodimos se o Benfice teď nebaví, soustředí se na Panathinaikos

17.10.2017, 12:08
Aktuality
Novou výzvu před sebou má Odisseas Vlachodimos. Německý brankář působí v Panathinaikosu a v kapse už má smlouvu s lisabonskou Benficou, do Portugalska se ovšem bude stěhovat až v zimě a aktuálně se koncentruje výhradně na angažmá v řeckém celku...

Transfer Vlachodimose byl zpečetěn v průběhu minulého týdne a Benficu vyjde na 1,5 milionu eur, Panathinaikos pak může dostat patnáct procent v případě dalšího brankářova prodeje. Kontrakt bude platný do června 2022 a vstoupí v platnost 1. ledna, původně se přitom mluvilo o realizaci přestupu až na příští sezonu.

"Nechci se k tomu teď vyjadřovat, protože stále patřím Panathinaikosu a něco dlužím týmu, fanouškům, trenérům, spoluhráčům a sám sobě," prohlásil 23letý gólman.

"Jsem zde, abych se bavil o Panathinaikosu. Až nadejde správná chvíle, budu se vyjadřovat o přestupu do Benfiky," dodal.

Vlachodimos vyrůstal ve Stuttgartu a do Atén přestoupil v lednu 2016, od listopadu loňského roku je jedničkou mezi tyčemi Panathinaikosu.

Autor: Tomáš Pavlík / abola.pt

Komentáře (8)

Přidat komentář
Han střelil první

Nějaký důvod, proč teď nechytal Varela?

Reagovat
FC Porto FC

Myslím že udělal nějaký chyby

Reagovat
Benfica

dostal dosť trapny gól na 1:2 proti Boavista.. + ešte ďalšie chyby ale to je na tom rovnako ako César uvidíme čo Svilar

Reagovat
FC Porto FC

Němec jak svina

Reagovat
Rudnevs

Zaujímavé, už vo VfB sa nejavil úplne zle, ale vtedy pred ním jednoducho bola silná jednotka i dvojka, som rád že sa v Panathinaikose tak uchytil.

Reagovat
smazaný uživatel

co to je proboha za jméno Odysseas

Reagovat
olymp

je to klasicke tradicni recke jmeno. Nechapu Te

Reagovat
Benfica

takže brankár č. 4. v tejto sezóne takú konkurenciu na brankárskom poste nemá nikto, určite nikto

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele