Vittek si na podzim už nezahraje

05.09.2007, 19:43
Aktuality
Jedna pohroma za druhou v úvodu nové sezony stíhá Norimberk. Německý klub po povedené loňské sezoně pomýšlel znovu na účast v evropských pohárech, místo toho se ale zatím pohybuje na chvostu tabulky. Teď navíc přišel o jednoho ze svých klíčových hráčů Róberta Vitteka...

Slovenský útočník si v duelu s Energií Chotěbuz poranil meniskus a následné vyšetření odhalilo nutnost operace. Tu má 25letý fotbalista již za sebou, před ním je ale několikaměsíční pauza.

"Podrobil se operaci a všechno šlo podle plánu. Robo bude šest týdnů nosit sádru a zpět do akce se vrátí v lednu," prozradil hráčův agent Karol Csonto.

"Róbert bude potřebovat postupnou léčbu. Dostane tolik času, kolik jenom bude potřebovat. Nechceme ho dostat pod tlak. Jeho zdraví je ze všeho nejdůležitější. Z tohoto důvodu budeme čekat, až bude zcela fit," nechce nic uspěchat sportovní ředitel Norimberku Martin Bader.

Autor: Tomáš Pavlík

Komentáře (11)

Přidat komentář
Slejdy

Reagovat
smazaný uživatel

ten vittek a mintál sú stále zranení....to je v prdely.

Reagovat
HOST*lojzo

tak to je v pixi

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

Reagovat
Slejdy

Reagovat
HOST*-PeCa_08-

jejej

Reagovat
M11

ach jo

Reagovat
smazaný uživatel

Uz sa na to mozeme vysrat to sa moze stat Len SLOVESNKU a achh boze ale nadej umiera posleda uvidime

Reagovat
smazaný uživatel

Kurwač najlepší hráč je zranený. Dúfam že trochu zosmutneli aj v česku lebo okrem Vitteka gól írsku nik iný nebude schopný dať. Takže v najlepšom prípade to skončí 0:0 Ale je to zakliate... keď môže konečne hrať v Norimbergu Vittek aj s Mintálom tak sa zase zraní

Reagovat
HOST*Pavel

O Vittekovi by měli psát když je vyjimečně zdravý....No Irům to tam bude muset šoupnout Šesták..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele