Villas-Boas: Udělali jsme vše, co jsme mohli

24.04.2015, 16:23
Aktuality
Hodně horko bylo včera ve druhém poločase odvety čtvrtfinále Evropské ligy Seville. Obhájce trofeje zavítal do Petrohradu k souboji se Zenitem a do duelu si nesl náskok 2:1, o který po změně stran přišel. Ruský celek dokázal dostat španělského soupeře pod tlak, přesto se nedočkal ani prodloužení...

"Neměli jsme štěstí. Bylo velmi těžké dostat se do zápasu poté, co jsme inkasovali už po několika minutách," přiznal domácí kouč André Villas-Boas.

Sevilla šla do vedení už v šesté minutě po situaci, v níž se hloupým skluzem ve vlastním pokutovém území prezentovat Neto. Po následném přihraném pádu Vitola se pak kopala penalta a z ní otevřel skóre Carlos Bacca.

"Ta 'penalta' byla sporná, ani si nemyslím, že tam byl nějaký kontakt. Tým pak ve druhém poločase odpověděl nejlépe, jak mohl, projevil se náš duch. Jsme samozřejmě zklamaní, ale musíme jít dál. Udělali jsme vše, co jsme mohli. Naší defenzívu hodně ovlivnila absence vykartovaného Garaye," hodnotil portugalský kormidelník.

Sevilla v první půli nedotáhla do gólového konce několik zajímavých brejků a po změně stran za to zaplatila. Hodně při tom byl vidět nejistý navrátilec do sestavy Beto, portugalský brankář nejprve nedokázal zkrotit snadný centr Šatova a daroval vyrovnání Rondónovi, v 72. minutě ho pak ranou z velké dálky dokázal překvapit Hulk. Zenit měl ve druhé půli spoustu šancí, přesto se se soutěží rozloučil.

"Nešlo o žádný zázrak. Tým v průběhu celého zápasu dřel a naši fanoušci díky tomu mohou nyní slavit. Nebylo to štěstí, Když přišel Gameiro, usilovali jsme o druhý gól. Nechtěl jsem prodloužení. Stále jsem věřil, že se nám povede proměnit některý z protiútoků," prohlásil po zápase trenér Sevilly Unai Emery.

Celku z Andalusie zajistila postup 85. minuta a přihrávka Vitola na střídajícího Kevina Gameira. Ten zachoval chladnou hlavu a prostřelil Lodygina. "Pro mě osobně to byl skvělý moment. Nechali jsme tam vše a nakonec postoupili do dalšího kola. Už se nemohu dočkat semifinále, abychom mohli naše fanoušky odměnit dalším triumfem," nechal se slyšet francouzský útočník.

Autor: Tomáš Pavlík / goal.com

Komentáře (21)

Přidat komentář
dextroza_m

nechytat Beto, tak je to 0 : 2 ...

Reagovat
smazaný uživatel

nebyt tam Neto tak je to 520 : 2 ... Proc sem pises tyhle sracky?

Reagovat
dextroza_m

no jistě:) Dit Zenit do doby před prvním golem hrál lejno, tak zase nemel hovna

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli jsi nepochopil co jsme tim chtel rict, tak ses retardovanej kreten. Srackama jsem myslel to, ze po zapase resis nejaky kdyby. Chapes, ze se na to nehraje? Ja se vubec nezastavam Zenitu. Me vadi tyhle hovna, o tom co by bylo kdyby

Reagovat
dextroza_m

To není co kdyby.. To pochyta i mladší žák blbečku..

Reagovat
smazaný uživatel

Zase tam taky něco pochytal

Reagovat
smazaný uživatel

VIJAŠ BOAŠ

Reagovat
popltak

Ty musíš komentovat fakt vše... A každý koment větší sračka...

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Mr.Mike

Reagovat
skteel

kamošu ten Hulk

Reagovat
kiwwi

no povedal by som, ze to na konci prepalili, mali kopu sanci a mohli postupit v riadnom hracom case, ale tiez mohli kludne ist do predlzenia a nemuseli hrat taky vabank

Reagovat
FC Porto FC

Ne nadarmo se už Hulkovi dlouho řiká incredible

Reagovat
smazaný uživatel

nevím, jakou formu mají hráči na lavičce ale vytáhnout Šatova nebo Neta, tak by se asi nic nestalo, i Hulk byl do cca 60 minuty docela nulový. Ale na sledování zajímavý zápas.

Reagovat
Sandstorm

Neto byl tragický, ale je to první volba, když chybí Garay nebo Lombaerts. Lavička Zenitu byla včera slabší. Shatov, ač je nálodový a občas ztratí míč, tak je jinak velmi schopný v ofenzivě a lepšího hráče tam místo něho včera Boas neměl.

Reagovat
Sandstorm

A i přesto jste udělali dvě obrovské chyby v defenzivně, které Vás stáli postup.

Reagovat
CHONG

Sympaťák

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Jo, ale to spíš Beto byl kvalitně na drogách společně s Fabianem

Reagovat
smazaný uživatel

Ubrecenej Villas-Boas..

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele