Villarreal vyřešil otázku trenéra, u týmu bude pokračovat Calleja

21.05.2018, 10:33
Aktuality
Villarreal v sobotu večer zakončil letošní sezonu a jeho vedení hned začalo pracovat na složení týmu pro ligový ročník následující. Začalo přitom pěkně od základů a vyřešilo otázku trenéra, u kormidla Žluté ponorky bude i nadále stát Javi Calleja...

"Villarreal CF a Javi Calleja se dohodli na prodloužení smlouvy a trenér bude v klubu pokračovat i v sezoně 2018/2019," oznámil španělský klub prostřednictvím prohlášení na internetových stránkách.

Calleja dříve pracoval v mládežnických týmech Villarrealu a k áčku byl převelen koncem září. S týmem sice nedosáhl na Ligu mistrů, konečné páté místo přesto je uspokojující a valencijský celek nebude ani v příští sezoně chybět v evropských pohárech.

Calleja ve Villarrealu dříve působil jako aktivní hráč a byl u toho, když španělský klub dokráčel až do semifinále Ligy mistrů. Kopačky na hřebík pověsil před šesti lety po angažmá v Osasuně.

Autor: Tomáš Pavlík / villarrealcf.es

Komentáře (2)

Přidat komentář
Stannis Baratheon

OT: Co to je za kokota ten trenér Belgie?

Reagovat
celeb

rozumne

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele