Villarreal představí novou posilu, do útoku přijde Roger Martínez

07.01.2018, 10:27
Aktuality
Cédric Bakambu přestoupí z Villarrealu do čínského celku Beijing Guoan a španělská strana už má zajištěnou náhradu. O střílení branek se bude nově starat Roger Martínez, kolumbijský útočník přijde z Jiangsu Suning, asijský celek již vše potvrdil...

"Roger Martínez přestoupí do Villarrealu, kluby jsou na podmínkách domluveny. Rádi bychom hráči poděkovali za všechny góly, které za nás dal a popřáli mu úspěchy v novém angažmá, kde bude moci naplnit svůj potenciál," oznámil čínský klub v oficiálním prohlášení.

Transfer třiadvacetiletého Jihoameričana má dle médií vyjít na patnáct milionů eur a Žlutá ponorka bude doufat, že fotbalista naváže na své působení v Číně, kde se ve třiceti startech trefil sedmnáctkrát.

Bakambu dal za Villarreal během dvou a půl let 46 gólů a nyní ho zlákala zajímavá nabídka z Beijingu Guoan, ten dorovnal výstupní klauzuli a zaplatí čtyřicet milionů eur, vše bude oficiálně potvrzeno v následujících hodinách.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Bakambu omg....

Reagovat
smazaný uživatel

Škoda že Bakambu odchází do Číny...

Reagovat
smazaný uživatel

Ten Bakambu to je fakt hráč kterej mi byl nesmírně sympatickej rychlej technicky nadanej prostě všechno a zase tohle to

Reagovat
smazaný uživatel

nikde neni napsany ze se po pul roce nevrati zpatky do evropy

Reagovat
smazaný uživatel

pochybuji

Reagovat
Kucka

Reagovat
smazaný uživatel

hrace co jdou do ciny plne chapu, ale co uz nechapu sou ti cinani ze je i pres vsechny ty faily jako tevez a spol porad chcou preplacet kdyz jim musi byt jasny ze si to do te jejich sranda ligy jdou jenom odflakat a pobrat love...

Reagovat
smazaný uživatel

Oni tych hracov beru na popularizaciu futbalu v krajine. Nie na ich prinos pre muzstvo. Prave preto ich aj po 2 rokoch vyhadzuju, lebo uz su okukani, potrebuju nove tvare.

p.s. tie peniaze co tam tito hraci dostavaju nie su zase tak vyrazne vyssie ako tie co by dostali v Europe. Nemalo by to logiku. Cinania su obchodnici, ked tam je niekto ochotny hrat za 4 miliony, preco by mu davali 8 milionov.

Reagovat
TheTopFootbaler

Reagovat
remeslnik

Meezy, ale tak to začínalo před léty i v USA a tam to bylo ještě složitější. Amerika světový fotbal skoro neznala a taky tam bylo o hodně víc jiných sportů, v které se místní snažili vtělesnit. Hokej, baseball, basket. A taky nebylo tolik médií, které "zmenšovaly" svět. Ale byly tam prachy. Nejen evropští hráči na konci kariéry se tam chodili zabezpečit. S tím co uměli tam byli za kingy a pomohli vytáhlnout am. repre na vyšší úroveň, na které by nebyla, kdyby tam nešli. A nakonec si to našli i diváci. A v Číně to je stejné, jen rychlejší, protože číňánci jsou šikovnější, cílevědomější a zodpovědnější a hlavně je jich moc !!! Nebude to dlouho trvat a ( tak 5 let) a bude se muset s nimi počítat ve Světě i v tomto.

Reagovat
Fill

Tak Tevez si moc ani nekopl, ale ostatni hraci se celkem vyplaci, to muzu rict jako fanda GZ Evergrande treba o Paulinhovi

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
Ferguson6

Juhoameričan odchádza z Číny? Svet sa zbláznil

Reagovat
smazaný uživatel

No nwm jestli to bude adekvátní náhrada.

Reagovat
REPLIKATOR

Bakambu

Reagovat
smazaný uživatel

Bakambu mě zklamal

Reagovat
El-Pistolero-68

Zajímavá cesta, z Argentiny přes Čínu rovnou do Villarealu.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele