Villarreal o odvolání kouče neuvažuje, s Callejou panuje spokojenost

09.03.2018, 20:42
Aktuality
Hodně nepovedené týdny za sebou má Villarreal. Španělský klub měl letošní sezonu rozjetou na účast v příštím ročníku Ligy mistrů, aktuálně ovšem ztratil kontakt s Valencií a Realem Madrid a v ohrožení je i jeho šestá pozice tabulky LaLigy. Pod tlakem tak je trenér Javi Calleja...

Calleja se kormidla Žluté ponorky ujal v průběhu podzimu a s výjimkou nepovedeného přelomu listopadu a prosince se mu ve funkci dařilo. To už neplatí o období od začátku února, Villarreal vypadl z Evropské ligy a v domácí nejvyšší soutěži uhrál ze šesti utkání jenom čtyři body.

"Dle mého názoru si vede velmi dobře, musíme se jen dostat z útlumu a postoupit v tabulce co nejvýše," reaguje na spekulace tisku prezident Fernando Roig.

"Hlavním cílem je pohárová Evropa, každopádně s Callejou jsme velmi spokojeni," dodal šéf klubu.

Villarreal je s 41 body na šestém místě a na pátou Sevillu ztrácí čtyři body. Dívat se ovšem musí i za sebe, na poháry útočí rovněž Girona (40), Eibar (39), Celta Vigo (38), Betis (37) a Getafe (36).

Autor: Tomáš Pavlík / marca.com

Komentáře (6)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Vede si velmi dobře...

Reagovat
smazaný uživatel

Je to narocne v najnarocnejsej lige sveta.

Reagovat
wishmaster

to jo no

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

Takže za 14 dní letí

Reagovat
smazaný uživatel

RIP in peace. EF polibek smrti.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele