Villarreal je pro mě ideálním místem, pochvaluje si mladý Torres

08.02.2014, 13:16
Aktuality
V záloze Atlética Madrid je velká konkurence, která v lednu ještě vzrostla díky příchodům Diega a Josého Sosy. Někdo tak musel z kabiny ven a volba nakonec padla na mladíčka Ólivera Torrese, ten zamířil na hostování do Villarrealu a tento výběr si pochvaluje...

"Když mi řekli o možném odchodu do Villarrealu, tak jsem neváhal ani vteřinu. Přišel jsem sem s obrovským nadšením a myšlenkou na to dělat věci správně a fotbalově růst. Jedná se o klub, jehož styl a filosofie mi sedí, okamžitě jsem měl jasno. Vím, že mi zde bude dobře, budou se ke mně dobře chovat. Villarreal je pro mě ideálním místem," libuje si mladý fotbalista.

Devatenáctiletý záložník na podzim naskočil jenom k sedmi ligovým zápasům a na své konto si připsal jednu trefu. Na El Madrigal se může těšit na boj o evropské poháry, Villarreal je totiž po 22 kolech na pátém místě tabulky.

"Vybral jsem si Villarreal a tuto zkušenost, jelikož jsem věděl, že trenér Marcelino věří mladým hráčům. Vedle toho má Villarreal svůj styl a nikdy se nevzdává, hraje hodně atraktivně. Navíc se chová velmi přátelsky, toho si moc vážím," prohlásil dále.

Autor: Tomáš Pavlík / insidespanishfootball.com

Komentáře (15)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Reagovat
Frank Lampard 8

Reagovat
Phillipinho

Podle me v soucasnosti nejvetsi talent spanelskeho fotbalu, tak za 2-3 roky bude velkou oporou Atletu a doufam, ze ho nepusti nekam do Anglie

Reagovat
smazaný uživatel

To dost pochybujem strasny sebec .Aj Deulofeu je oporti nemu hrac timovy hrac

Reagovat
Phillipinho

Jako nechci se hadat, ale Oli sobec neni. Jeho slabina je, ze potrebuje zesilit a casto zbytecne ztraci mice. Za 4 roky to bude Top hrac. Deulo ten se toho simulovani musi zbavit, jinak v Barce pro nej misto neni

Reagovat
smazaný uživatel

Vůbec nevíš, právěže s timhle tam úplně krásně zapadne akorát by mohl bejt týmovější..

Reagovat
Phillipinho

Melo tam bejt solovani ne simulovani, nvm na ci sem myslel

Reagovat
smazaný uživatel

do liverpoolu a z live do chelsea

Reagovat
Godwinson

Dost se divím, že ho ještě nemá podepsaného Barcelona.

Reagovat
smazaný uživatel

Druhou ligu by nehrál a hostování je pro Barcu riskantní, takoví hráči se do ní málokdy vrátí.

Reagovat
Footballer

Ona má na něj předkupní právo?

Reagovat
Godwinson

Nejspíše ne, ale těžko existuje typologicky vhodnější náhrada za Xaviho.

Reagovat
mickey mouse

Wonderkid. Za pár let z něho bude absolutní špička.

Reagovat
smazaný uživatel

I kdyby hral tech 6 zapasu jako Zidane a v mladezi jako Eusebio, tak sse nikdo nemuze zarucit, ze bude skvely fotbalista. Obzvlaste ve Spanelsku, kde je hracu jeho typu tolik, ze se v vysledku jejich vyber vytridi a ostatni se podhodnoti a skonci v B-tymu, kdezto jeho spoluhrac seda myska se drilem a vytrvalosti zaslouzene vypracuje na nejakou stabilni pozici a ten ma nakonec podle wikipedie lepsi skore

Reagovat
smazaný uživatel

ja ho videl jen jednou, ale jsem proste zklamany obecnym minenim- vsecko na co se ma ukazovat musi byt supersuper a nikoho nezajima vyvoj, jen aktualni prodejnost jmena a dovednosti. Na druhou stranu Villareall mi k nemu sedi.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele