Villa návrat do Gijónu nechystá, bude se připravovat v zámoří

08.12.2016, 19:04
Aktuality
Sporting bude pravděpodobně bojovat o přežití ve španělské nejvyšší soutěži a k úspěšnému splnění tohoto cíle mu nepomůže jeho odchovanec David Villa. Jméno zkušeného útočníka bylo skloňováno v souvislosti s hostováním v Gijónu, sám hráč to ovšem vyloučil...

35letý Villa za Sporting v minulosti nastoupil k 85 zápasům a nastřílel 41 gólů, než v roce 2003 přestoupil do Zaragozy. Během kariéry si zahrál i za Valencii, Barcelonu, Atlético Madrid a Melbourne City, od začátku roku 2015 působí v zámořském New Yorku City.

"Mám smlouvu ještě na další rok, nikdo mě nekontaktoval. Nedávalo by to žádný smysl, přestupní termín ve Španělsku se začíná 1. ledna a já začínám 21. ledna přípravu v New Yorku City. Do Španělska poletím 16. prosince na dovolenou, ale 8. ledna se vrátím do New Yorku, jelikož děti půjdou zpět do školy," prohlásil Villa.

Villovi se v Major League Soccer daří, v uplynulé sezoně nastřílel 23 branek a byl zvolen nejužitečnějším hráčem sezony. Opačně je na tom ve španělské lize Sporting, který ve 14 zápasech posbíral jen 12 bodů a v tabulce je třetí od konce.

Autor: Tomáš Pavlík / espnfc.com

Komentáře (4)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Fakt by bolo pekné gesto keby že sa vráti.

Reagovat
smazaný uživatel

Borec

Reagovat
Hachim Mastour

Reagovat
Jordi Alba

Bylo by super ho vidět zase ve Španělsku, ale chápu ho, hvězda ligy + v New Yorku se mu nejspíš žije dobře.

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele