Viktorka na úspěch proti Rangers nenavázala

14.11.2002, 23:44
Aktuality
Viktoria Žižkov na sebe upozornila celou fotbalovou Evropu, když v prvním kole poháru UEFA senzačně vyřadila slavný skotský velkoklub Glasgow Rangers. Los druhého kola jí přisoudil opět těžkého soupeře, španělský Betis Sevilla...

Betis vedený brazilským mistrem světa Denílsonem přijel k prvnímu utkání do Prahy a odjížděl určitě spokojen. Po výhře 1:0 totiž asi nikdo nepochyboval, že si postup nechá v domácí odvetě ujít. Odvetné utkání se málem neuskutečnilo, poslední dny totiž jih Španělska bičovaly prudké přívalové deště, které z hřiště udělaly doslova bazén. Ráno před zápasem ale pršet přestalo a pořadatelé odvedli dobrou práci, hrací plochu připravili k zápasu.

Betis si hodně věřil, největší hvězda Denílson zůstal jen na lavičce připraven zasáhnout, kdyby snad Viktorka odporovala vyřazení. Zasahovat nakonec nemusel, Betis český tým porazil pohodlně 3:0 a zajistil si tak místo v osudí třetího kola poháru UEFA.

Statistiky zápasu najdete zde.

Autor: Petr Starý

Komentáře (0)

Přidat komentář
zatím zde není žádný komentář

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele