Vietto si po kanonádě pochvaloval, že Sevilla proměňovala šance

21.08.2016, 16:55
Aktuality
Hodně divokou přestřelku včera večer viděl stadion Ramóna Sáncheze Pizjuána v Seville. Domácí celek zde hostil barcelonský Espanyol a diváci se mohli pokochat hned deseti góly. Těšit je mohl i výsledek, suverén Evropské ligy totiž zvítězil 6:4...

Sevilla v průběhu léta vyměnila trenéra, když Unaie Emeryho nahradil Jorge Sampaoli. Chilský kormidelník si přivedl řadu ofenzivních posil a ty hned v prvním kole ukázaly své možnosti.

"Důležité je, že jsme získali tři body a začátek sezony si na trávníku užili. S fanoušky za zády jsme silnější a z výsledku a zápasu jsme nadšení. Vše je založeno na nás a požadavcích trenéra. Potřebujeme některé věci napravit, což zabere nějaký čas. Na chybách se snažíme pracovat a dnes nás to stálo několik gólů," hodnotil útočník Luciano Vietto, který v Andalusii hostuje z Atlética Madrid a Sevilla má i opci na trvalý přestup.

Vietto se do listiny střelců zapsal ve 22. a 45. minutě a podílel se tak na tom, že do kabin se odcházelo za stavu 3:3. Druhou půli už domácí zvládli mnohem lépe a odskočili na rozdíl tří branek, než dal výsledku konečnou podobu v 79. minutě Gerard Moreno.

"Je velmi dobré, že se nám povedlo dát tolik branek. To se nám v předchozích zápasech nedařilo," vzpomíná Vietto na superpohárová klání proti Realu Madrid a Barceloně.

Autor: Tomáš Pavlík / soccerway.com

Komentáře (17)

Přidat komentář
smazaný uživatel

Meli by hrat na 4 obrance. Bylo to zalostne.

Reagovat
smazaný uživatel

Tak z výsledku a zápasu ste nadšení, ale na Vašom mieste by som z obrany nadšený nebol... To bola katastrofa...

Reagovat
smazaný uživatel

Nemali hrať so Sampaolim náhodou betón?

Reagovat
blaugrana

Celkom slušný suicide style. Ak to budú hrať takto aj ďalej, tak ich zápasy budú kurva zábavné.

Reagovat
smazaný uživatel

Zdá sa že Sevilla bude baviť futbalom.

Reagovat
smazaný uživatel

Reagovat
smazaný uživatel

4 soutěžní zápasy, 12 obdrženych gólů, slušný

Reagovat
smazaný uživatel

Jestli budou hrát dál na 3 obránce, tak to číslo každým zápasem poroste...Snad to dají nějak dopořádku..

Reagovat
Tuxedo

Chce to ešte aspoň 4 kridla

Reagovat
smazaný uživatel

Stále věřím, že se ta defenzíva postupem času vypiluje i když to asi ještě několik týdnů bolet bude, samozřejmě ani do budoucna nečekám hru s nulou vzadu, ale snad se podaří co nejvíc minimalizovat to množství rizik a chyb..

Jinak já jsem si dlouho žádnej zápas tak neužil jako v sobotu, doufám, že to nebyl tuhle sezónu poslední takovej zápas, nádherný akce a triky, škoda neviditelného Ben Yeddera, zatím se dost rozkoukává, Vítolo byl až moc zatažený ale jeho obětavost a fyzickej fond je neuvěřitelnej, ale chtělo by to aby byl víc ještě ve hře okolo vápna soupeře..

Reagovat
smazaný uživatel

Sampaoliho oslavy gólů jak kdyby vyhrál Ligu mistrů taky pobavily, zaplať pánbůh za takový impulzivní týpky než nějaký sedící mrtvoly Manzano a spol.

Reagovat
Hristo Stoichkov

Sampaoli mi do Sevilly krasne zapada. Jinak jsem rad, ze uz to vidis optimisticteji, v tom kadru je hodne kvality i potencialu.

Reagovat
smazaný uživatel

Jo vidím to optimističtěji protože se na to dobře kouká a nenudíš se, ale ta obrana to je příšerný zatím...snad bude fungovat i ta kabina

Reagovat
Phillipinho

Reagovat
smazaný uživatel

Jak hrál Gameiro vůbec?

Reagovat
Phillipinho

Do kombinace se moc nedostaval. Podle me to nebyl zapas pro nej, protoze se hralo 90 minut do uzavrene obrany. Zahodil 2 stoprocentni tutovky, ale potom si vzal penaltu, coz jsem vubec necekal. Ukazal, ze si hodne veri, klobouk dolu pred nim.

Reagovat
Bayernista18

Reagovat

Sledování komentářů

Chcete-li se rychle dovědět o nových komentářích k tomuto článku, přidejte si jej ke svým sledovaným. Upozornění na nové komentáře pak najdete ve svém osobním boxu Můj EuroFotbal v pravé části hlavičky webu.

Sledovat komentáře mohou pouze registrovaní uživatelé.

Nový komentář

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce. Nahlásit nelegální obsah můžete zde.

Registrace nového uživatele

Komentáře mohou přidávat pouze registrovaní uživatelé. Jste-li již zaregistrován, přihlašte se vyplněním svého loginu a hesla vpravo nahoře na stránce.

Registrace nového uživatele